- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми се напиваше всяка вечер и пребиваше майка ми...
mom4e sum vsi4ko zapo4na predi 2 godini ba6ta mi se napiva6e vsqka ve4er i prebiva6e maika mi a az gledah otstrani namesvah se ponqkoga no ni6to ne uspqvah da napravq izte4e taka 1 godina ot tova i re6ih da se zapi6a na djudo zaqknah sledva6tiq put kato i posegne6e na mama go prebivah ot boi maika mi ne6te da se razvedat karam q no ne iska neznam za6to kakvo da pravq ve4e
Модеринано по т.7 от Правилника!
koalka
Ami kogato bashta ti e trezven pogovorete s nego..apak ako nishto ne stane nai dobroto reshenie e razvod..![]()
Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
развод и съд.
Това не би трябвало въобще да е започнало!
pitai maika si zashto ne iska razvod .. kak moje da tyrpi da q biqt vsqka vecher i da ne jelae da napusne tozi myjobqsni i che s epritesnqvash za neq i ti e kofti da gledash bashta ti kak se napiva vsqka vecher .... kaji i che ne jelaesh da jiveesh s nego .. ddz neshto takova
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
Поговори с майка си,разбери защо не иска развод и ако няма основателна причина,я накарай насила да се разведе с баща ти.Знам че звучи странно,но май това е най-добрия вариант.Кошмарът трябва да спре преди да е станало по-лошо![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
i az taka mislqПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ох горката ти майка![]()
Трябва да бъдеш нейната упора,и да и помогнеш да осъзнае,че развода е единственото спасение.
Мразя мъже,който си бият жените!Тва е подсадимо.
Никога баща ми не е бил маиками ще го пребия само да посмей![]()
![]()
\Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
/ \
/ \
/
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Развот но майкати явно ее мн категорична
milo mom4e i pri mene be6e taka Imam i po golqm brat no vinagi kogato ima6e takyv poboi nad maika mi vse az popadah mejdu 6amarite i sega psihikata mi e napylno srinata kakto i na maika mi Zatova nai dobre za vas e da se otyrvete ot toq 4ovek. Nito prikazkite 6te pomognat nito obe6taniqta ot negova strana.Toi nqma da se promeni povqrvai mi zatova nai dobre 6te e da go izhvyrlite ot jivota si predi da e prekaleno kysno.Slava Bogu 4e ne e ot sravnitelno dylgo vreme Imam predvid 4e pri men tova e o6te ot predi da se rodq(sled 2 sed praq 17) Sega jiveem mn po spokoino i sme jivi i bez sinini...Ako iska6 da spodeli6 az sym nasre6ta.Uspeh!!!
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
определено трябва да поговориш с майка си , няма смисал да седите там ...просто ..ще е много по добре да се разкарате по най-бързия начин ..!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Определено знам за какво говориш...преди време имах същия проблем... аз винаги съм се опитвала да спася майка ми и някакси успявах да надвия баща ми ....въпреки че някой път си го отнасях...решението е развод... и може би причината която тормози майката за да не се разведе е страха от бащата... тя трябва да има силна упора за да застане срещу него и да се разведат...
Майкати живее с тъпия синдром наречен "Да останем заедно заради ддецата, пък какво ще да става".Проблемът е познат на много хора. Щом толкова не те чува ,нито теб,нито майка ти. Най-голямата грешка ще е да споделиш на когото не трябва защото такива тиинове като нас се комплексират като чуят някой така да говори и странят от него за да не ги помислят и тях като мъченици. АКО ЛИ ПЪК Е ТОЛКОВА ТВЪРДОГЛАВ ТАТКО ТИ, А ТИ СИ ТОЛКОВА СИЛНА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЧНОСТ, НАВРИ СЕ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ И СИМУЛИРАЙ, ЧЕ СИ ПОЛУЧИЛА ЖЕСТОКА ТРАВМА, ТОЙ ТИ Е БАЩА И КОЛКОТО И ДА Е НЕПРАВ ЩЕ СРАБОТИ РОДИТЕЛСКИЯТ ИНСТИНКТ И ПОНЕ ЗА СЕКУНДА ЩЕ УСЕТИ БОЛКАТА В ДУШАТА СИ КОЯТО АЛКОХОЛЪТ ПРИЧИНЯВА, В ТОЗИ МОМЕНТ ТРЯБВА МАЙКАТИ ДА ДЕЙСТВА КАТО ТИ СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ, И МЕЖДУВРЕМЕННО НЕ ДАВА НЕ ТАТКО ТИ ДА ТЕ ДОКОСВА! ако искаш предварително говори с майка ти затова, изпитано е и работи(но незнам какви други последствия може да има или усложнения) но знай че болката на детето в момент когато си в ярост избива сички други мисли!
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Лолз..това е ужасно,но наистина решението е развод както казват и другите съфорумци..
А едно момиче рече,че майката я е страх от бащата..
Така си е,защото той ще я намери някъде или ще я види и ще й хвърли още по-тежък бой,но все пак тя трябва да се разведе с това животно.
London Tipton
Първоначално написано от sexy&crazy
ах ,а ти колко си злеее...
и БТв..ТЕМАТА Е СТАРА!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
tova nqma da pomogne Kolko pyti ba6ta mi e vijdal sylzi vijdal e bolka...naistina otpri6tva se nqkvo 4uvstvo na systradanie...no tova ne go promenq Posle pak nalaga i kre6ti!!!Smisyl nqma Ottyrvete se ako iskate da ojiveete!Pomoli maika ti da go napravi zaradi teb Kaji 4e tova mn ti vredi Ako ne zaradi sebe si to togava zaradi teb!!!Първоначално написано от SoVieT
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Да вярно е че има и друг изход, за който аз добре че незнам! Ами хора разберете че е най-трудното да внушиш на човек че прави грешка!!! Раберете че така не помагате, трябва да и подскажете как да и внуши, просто аз незнам как може да стане и давам моя пример! Аз лично на моя баща не съм виждал нчкой да го е пребивал, просто е токова здрав че нямаше смисал ние с брат ми да се пробваме да го бием, аз се пробвах и ми счупи ръката, но въпреки това той ми е баща и аз го обичам и му троша бутилките когато започва да пие. а ако пие в заведения няма оправия, осен според мен шефът му (в работа) да разбере що за човек и бащата да изхвърчи!!! но последствията пак незнам какви са, много добре обмисляйте нещата , не се дръжте ато ддеца да правите работи които не осъзнавате че са сериозни!
bgroot@mail.ru
az ne6tata mn dobre gi sysznavam i zatova iskam da mu dam nqkykyv syvet Ot blizo 2 god nejiveem s ba6ta mi no prez dr 15 ot moq jivot toi vsqka ve4er e bil piqn i vse ima6e skandali i poboi.Ot kakto sa se ojenili s mama e taka...Predstavisi 17-18 godini tormoz vsqka ve4er.I mama taka nqma6e sili da go izgoni no kraq se vze v ryce kato stanahme po golemi s brat mi i razbra 4e tova mn ni e vredqlo i 4e vsy6tnost ne ni e predpazila a s otlaganeto ni e navredila...zatova pak kazvam Avtore maika ti 6te napravi si4ko za teb...pomoli q da spre stradaniqta i na dvama vi!!!Първоначално написано от SoVieT
Непомагате като казвате какво да направи толкова много хора. един да каже какво да прави другите да кажат как да го направи ако са на едно и също мнение, аз се опитах от моя личен опит, аре да се проаме да помгнеме на още един човек да продължи живота си нормално както секи един от нас би искал да бъде с него.
bgroot@mail.ru
za mene re6enieto e v maikata Pak kazvam tq 6te napravi vsi4ko za sina si be Zaradi nego tyrpi tova..da i kaje 4e ne izdyrja 4e mn mu vredi tova...znam li ne6to takova..i 4e neiska pove4e da jiveqt s nego i sled tova razvod da no tova e malko riskovano za6toto ako ba6tata ne dade siglasieto 6te se proto4i mn mn godini deloto.Taka moq ba6ta kaza na maika mi 4e nikoga nqma da i dade razvod.Sega ne jiveem s nego no razvod nqma![]()
Казвам ти го от стратегическа гледна точка - сама майка с дете .. кой ще я вземе ? а на тия години се сети кво и са прави ... ( малко съм директен съжалявам за което ) и сама майка с дете от къде взима пари каквото и да работи ... винаги няма да стигат ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
лесно ви е на вас...сигурно има причина да не се развежда.
Бой по него.Първоначално написано от gff
![]()