- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде отива човек след като умре
Дали отива в някакъв по-различен свят,Ад,Рай?!Или се преражда отново на земята,или пък просто никъде не отива..тялото изгнива и няма и следа от човека..Как смятате ?
Нали знаеш, че единствения начин да си сигурен е да пробваш.![]()
Къде може да отиде човек след като утре - под земята, друго място няма.
Зависи в какво вярваш
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
според мен се преражда в нещо друго.
в катерица... примерно. о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И аз така си мисля.. като в будизма - преражда се в някакво животно ( не е задължително да е катерицаПървоначално написано от пор
).
ami az vqrvam v BOG i zn 4e ako vqrvam v nego 6te ida v raq ako li ne v ada (koeto izob6to ne e za predpo4itane..)![]()
Да да , представи си да се преродиш в котарака на Васа Ганчева.
В будизма се раждаш катерица?
Хех.
Будизма.. Там се говори за друго. За прераждане....в човек. Казват, че си на земята за да се учиш и за това се прераждаш...
Говори се за някакво развитие... Звучи до някъде логично. Но знаем ли..?
В гроба.Аз ...абе може и да има ад и рай ,ама кой се е върнал да каже?Следователно вярвам в това което виждам-закопават го и това е.Скора даже го забравят
Нали тази... Уф... Излезна ми името и от главата... Която била простреляна... и в клинична смърт, дори написа книга, някаква бизнес дама я водят, че е.. Разказваше, че има живот след смъртта.Първоначално написано от find_m3
Не съм запозната особено със случая и, но за това ставаше въпрос. Слушала съм малко от интервютата с нея... Интересни неща разказва.
Видяла светлина, казва, че всеки отговаря за действията си за земята. Другото което спомена е, че всички изпаднали в нейното състояние разказват едни и същи неща.
От една страна съм склонна да вярвам, че има нещо вярно в думите и...
Ъ..къде, в гроба, къде може?!
Пък ако е накъде другаде...след някоя друга годинка ще узная, ако не - бил съм прав
прераждаш се ама пак като човек! като животно май не е много хубаво... нЗ зависи къф си бил в тоз живот! като се знам себе си аз май няма се преродя![]()
![]()
Raise your fist!
Ми то и аз май съм склонна да повярвам на някои неща ,но тия дето разправят за светлината ги мислят за луднали и всеки си вика "е ударила си е главата и и се е привидяло".Не знам има време да разберем и ниеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
чесно казано и на мен ми е интересноноо.. докато не видя с очите си нищо не мога да кажа по върпоса
![]()
катерици ownПървоначално написано от пор
![]()
Иначе се надявам скоро да не разбера![]()
ufff za jalost ako ima ad ili rai mislq 4e az sam opredeleno za ada ama kvo da sa pravi .............................
Най съм склонна да приема, че човек се преражда след смъртта си. Не тялото му разбира се, а душата![]()
Що се отнася до тунела и светлината в края му, някои лекари твърдят, че това е чисто и просто подвеждаща игра на мозъка, тъй като малко преди да спре да функционира, той проявява някакви минимални признаци на живот и картината, която "виждаш" благодарение на тях, я асоциираш с тунел и светлина.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Под земята, ако го погребват, а ако го кремират част от прахът му ще се разпръсне навсякъде по всички краища на планетата земя![]()
You`re frozen when your heart is not open..
Аз друго съм си мислила. Дали не вярваме в прераждането, защото ни е страх да си представим, че един ден просто ще изчезнем и света дори няма да усети липсата ни? Едва ли не намираме спасение и надежда в тези догатки.... Да, хубаво е човек да си вярва в нещо...Първоначално написано от valantain_love
Ад? Рай? BullllshitssssСлед като умреш или отиваш под земята или ставаш на прах
![]()
Ад, Рай или чистилище.
Според това което си правил в живота си![]()