.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    пендулум
    Guest

Къде отива човек след като умре

Дали отива в някакъв по-различен свят,Ад,Рай?!Или се преражда отново на земята,или пък просто никъде не отива..тялото изгнива и няма и следа от човека..Как смятате ?

Guest
    Нали знаеш, че единствения начин да си сигурен е да пробваш.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    За мен няма ад и рай.. просто не ми се вярва.Склонна съм да вярвам като дечицата, че на негово място пониква едно цветенце. По-скоро тялото му изгнива ... Нали знаете един умира друг се ражда...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Къде може да отиде човек след като утре - под земята, друго място няма.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Kill the kifla co.
    Зависи в какво вярваш
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

според мен се преражда в нещо друго.
    в катерица... примерно. о.О
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    И аз така си мисля.. като в будизма - преражда се в някакво животно ( не е задължително да е катерица ).

Guest
    ami az vqrvam v BOG i zn 4e ako vqrvam v nego 6te ida v raq ako li ne v ada (koeto izob6to ne e za predpo4itane..)

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Да да , представи си да се преродиш в котарака на Васа Ганчева .

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    В будизма се раждаш катерица?
    Хех.

Будизма.. Там се говори за друго. За прераждане....в човек. Казват, че си на земята за да се учиш и за това се прераждаш...
    Говори се за някакво развитие... Звучи до някъде логично. Но знаем ли..?

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Къде може да отиде човек след като утре - под земята, друго място няма.
    Хаха, точно така. И аз това щях да кажа.

Град
    София
    В гроба.Аз ...абе може и да има ад и рай ,ама кой се е върнал да каже?Следователно вярвам в това което виждам-закопават го и това е.Скора даже го забравят

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    В гроба.Аз ...абе може и да има ад и рай ,ама кой се е върнал да каже?Следователно вярвам в това което виждам-закопават го и това е.Скора даже го забравят
    Нали тази... Уф... Излезна ми името и от главата... Която била простреляна... и в клинична смърт, дори написа книга, някаква бизнес дама я водят, че е.. Разказваше, че има живот след смъртта. Не съм запозната особено със случая и, но за това ставаше въпрос. Слушала съм малко от интервютата с нея... Интересни неща разказва.
    Видяла светлина, казва, че всеки отговаря за действията си за земята. Другото което спомена е, че всички изпаднали в нейното състояние разказват едни и същи неща.
    От една страна съм склонна да вярвам, че има нещо вярно в думите и...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ъ..къде, в гроба, къде може?!
    Пък ако е накъде другаде...след някоя друга годинка ще узная, ако не - бил съм прав

Град
    L.A. \ Moscow
    прераждаш се ама пак като човек! като животно май не е много хубаво... нЗ зависи къф си бил в тоз живот! като се знам себе си аз май няма се преродя
    Raise your fist!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Нали тази... Уф... Излезна ми името и от главата... Която била простреляна... и в клинична смърт, дори написа книга, някаква бизнес дама я водят, че е.. Разказваше, че има живот след смъртта. Не съм запозната особено със случая и, но за това ставаше въпрос. Слушала съм малко от интервютата с нея... Интересни неща разказва.
    Видяла светлина, казва, че всеки отговаря за действията си за земята. Другото което спомена е, че всички изпаднали в нейното състояние разказват едни и същи неща.
    От една страна съм склонна да вярвам, че има нещо вярно в думите и...
    Ми то и аз май съм склонна да повярвам на някои неща ,но тия дето разправят за светлината ги мислят за луднали и всеки си вика "е ударила си е главата и и се е привидяло".Не знам има време да разберем и ние

чесно казано и на мен ми е интересно ноо.. докато не видя с очите си нищо не мога да кажа по върпоса

Цитирай Първоначално написано от пор
    катерици own

Иначе се надявам скоро да не разбера

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    ufff za jalost ako ima ad ili rai mislq 4e az sam opredeleno za ada ama kvo da sa pravi .............................

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Най съм склонна да приема, че човек се преражда след смъртта си. Не тялото му разбира се, а душата
    Що се отнася до тунела и светлината в края му, някои лекари твърдят, че това е чисто и просто подвеждаща игра на мозъка, тъй като малко преди да спре да функционира, той проявява някакви минимални признаци на живот и картината, която "виждаш" благодарение на тях, я асоциираш с тунел и светлина.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    в един розов свят..
    Под земята, ако го погребват, а ако го кремират част от прахът му ще се разпръсне навсякъде по всички краища на планетата земя
    You`re frozen when your heart is not open..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Най съм склонна да приема, че човек се преражда след смъртта си. Не тялото му разбира се, а душата
    Аз друго съм си мислила. Дали не вярваме в прераждането, защото ни е страх да си представим, че един ден просто ще изчезнем и света дори няма да усети липсата ни? Едва ли не намираме спасение и надежда в тези догатки.... Да, хубаво е човек да си вярва в нещо...

Ад? Рай? Bullllshitssss След като умреш или отиваш под земята или ставаш на прах

Ад, Рай или чистилище.
    Според това което си правил в живота си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си