.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Играете ли RumbleRace (първата BG уеббазирана игра с коли)?

В играта става дума за състезания с разни коли, които може да тунинговаш, купуваш си пилоти, механици, тренираш ги и печелиш пари. Който има интерес, може да се регне през http://bg.rumblerace.com. Ако на някой не му е ясно нещо по играта, нека да пита! Макар че по-интересно е всеки сам да се мъчи, а не всичко да му се каже наготово.

RumbleRace Основи си отбор, купи си коли, тунинговай ги и се състезавай, ако ти стиска...

Град
    L.A. \ Moscow
    не! аз съм по БГмафиата
    Raise your fist!

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    i az c1kam bg mafia

Guest
    Тази игричка с количките ми допада повече, защото я играя на работа и не мога да съм постоянно онлайн, че да трупам точки. В RumbleRace e достатъчно да влизаш по няколко пъти на ден. Спомням си едно време като се бях зарибил на BulFleet как буквално не можеш да се наспя, за да следя на пост да не ме напднат. Лягах да спя за по 3 часа и ставах, за да видя дали някой вражески кораб не лети към планетата ми с цел атака. \/ А пък докато живеех на хотел и ходих през нощта до една зала за 5 минути, за да видя дали всико е наред. Ех какви времена. А тази с количките е доста по-неангажираща.

Ей тоз горе бях аз. \/

RumbleRace Основи си отбор, купи си коли, тунинговай ги и се състезавай, ако ти стиска...

Никой ли не се зарибява да тунингова коли и да се състезава с тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си