- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЕЕЕЕЕ Б** ТИ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ СМОТАНИ....!!!
Тва трябва да знаете че е най-скапания проблем в леглото....Тъкмо вече УЖ всичко е 6 и Оп-слага се тъпия презерватив и всичко сваршва.... спада му...айде кажете ми тва живот ли е ?![]()
![]()
а ако го правим без...пък идват мъките...ще ми дойде ли,няма ли да ми дойде..бременна ли съм,не съм ли...Случвало ли ви се е ???
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
Не, не ми се е случвало ...Еми какво да се прави, че на момчето му спада от презерватива ..
Пробвай се ти да му го сложиш с уста примерно(но внимавай супер много, да не го повредиш с зъбките си), това ще е нещо ново и възбуждащо за него и може и да не му спадне тогаваУспех
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
em ima i dr na4ini za kontracepciq...hap4eta primerno ot tqh ni6to ne pada![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
тфа с презервативите е така снощи имахме същия проблем..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ne e problema 4e kato go vidi mu spada a sled kato go sloji..ne use6ta ni6to i kato go vkara 2-3 pati.. i do tam..za hap4eta ne iskam da govorq vob6te... mnogo protiv tqh sam...nezam 6te se vidi v nai-skoro vreme dali 6e se opravi toq problem ili ne ..ako ne se opravi..neznam kvo 6e stava ..
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
ти как говориш като чели само секса те интересува..![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
E ne me interesuva samo sexa..naprotiv ima mnogo po-vajni ne6ta ..az si znam za kvo stava vapros... kazvam samo kaf mi e problema za sega... ne e tolkova vajen..ama neka ti se slu4i 2-3 pati da vidi6 kvo e 4uvstvoto kogato ti se iska da pravi6 sex i si se nastroila i izvednaj da stane ne6to nepradvideno..togava da te vidq dali 6ti e priqtno ..Neznam dali pove4eto momi4eta si priznavat 4e im se pravi sex ,no az si priznavam..4e e super gadno tva ne6to-da prekasne AKTAa na men opredeleno mi se prave6e sex
![]()
знам за какво говориш постоянно се слъчва,разбира се че си признавам когато искам секс ВИНАГИ..![]()
![]()
Taka i znae6 sa6to 4e tva ne e nai-vajnoto v edna vrazka,no vse pak ima zna4enienali..az sa6to go znam za tva ne si misli 4e samo tva me interesuva
![]()
естествено има по важни неща...ти на колко си?
na 19 sam...a moito Gomnence e na 20Ti?
аз съм на 14 а беб4о е на 17
WOw..na 14 i ot koga ne si devstvena ?
![]()
мацо споко акъла не ми е като на 12 годишна водя полов живот от някъде 2 месеца![]()
E da stana mi qsno 4e ne ti e akala na 12 godi6na... za tva se u4udih kato kaza 14![]()
много хора се учудват като им кажа ..но не го крия![]()
![]()
купете различни марки презервативи и пробвайте, влизате в една аптека и тоз, тоз, тоз, тоз и тоз и се мятате, какво толкова, има някой наистина гадни и още като ги сложиш ти минава и мерак и всичко![]()
durto magre
UURaaa varnahme se na vaprosa mimi vij tva e variant ... bqh se setila..ama iz4akah da vidq dali 6te stane sa6tiq nomer...i sled kato stana sq 6te go nakaram
da si kupi ot si4ki vidove po edin
![]()
гледай като го пращаш да го сдухаш съвсем, отидете двамата, няма нищо срамно![]()
durto magre
xaXAxa ni6to mu nqma toi taka ili ina4e sam si gi kupuva ...
Възможно е наистина да е от презерватива. Може обаче всичко да е на психическа основа. Има много момчета, които си казват, че няма да им е приятно с презерватив и не се получава наистина. Опитай се да го възбудиш, докато го слага, може ти да му го сложиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Добре де какъв е проблема за хапчетата? Ако си толкова несигурна, отивате двамата на лекар, правите си изследвания за разни болести и ако всичко е ок - пиеш хапчета и си готова! Всъщност в началото на този раздел има една важна тема - там има достатъчно информация за различните контрацептивни средства!
има някои доста тънки презервативи например durex имат такива,които пак са си сигурни (не че ги ползваме често,защото съм параноя,но би следвало да са сигурни) би трябвало да се усеща по-силно...
Хайде, хадей от презервативите било. И аз бях попаднала на един такъв и наистина много държах да осъществя точно полов контакт, защото заготовката я правеше много интересно и готино и то какво се оказа.... той не бил правил секс.
За хапчетата.... и аз съм напълно против взимането на каквито и да били хапчета, по какъвто и да бил повод. А и докато си направите изследвания, пък и после от къде ще е сигурно, че не е ходил при друга. Ииии най-важното, че вирусът, който причинява рак на матката и маточните тръби, идва от мъжете.