.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    :}{:
    Guest

Какво точно представлява женският оргазъм?

zdraveite vsi4ki moje bi vuprosat mi 6te vi se stori adski glupav i sme6en, no vie ste edinstvenite kum koito moga da se oburna i da popitam spokoino...Ot sega vi kazvam 4e sum momi4e...no vapreki tova mi e mn interesno da razbera.... taa mojete li da mi kajete kakvo to4no predstavlqva jenskiq orgasm?
    6te vi buda bezkraino blagodarna

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    охх и на мене ми умръзна ...не мога да опиша оргазма защото това е нещо лично и различно при всеки
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    na onq svqt

Re: mnogo vajen vupros! pls otgovorete mi

mi az ne sam izpitvala ama vsi4ki kaki kazvat 4e e individyalno za vseki dano sam pomognala

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    haha nqma ni6to sramno v tova da popita6... no naistina orgasma e ne6to mnogo individualno...
    ina4e e ne6to mnogo gotino... purvo se poqvqva leko parene m/u krakata koeto postepenno se raznasq po cqloto tqlo.. ii taka da se kaje vurhovniq moment eee kogato otdolo po4ne da ti pulsira ii togava se 4ustva6 na 7moto nebe ot kef
    maleeee kak go obqsnih....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Guest
    късметлийки поне сте сваршвали ;(((( 4естно казано ви завиждам (бяла завист)[/i]

Голям фен Аватара на 50cent
    abe ot zna4i razu4ih temite i se okazva 4e na momi4tata 4uvstvoto pri orgazum e po hubavo otkolkoto na mom4etata pone takava e moeta teoriq

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    abe ot zna4i razu4ih temite i se okazva 4e na momi4tata 4uvstvoto pri orgazum e po hubavo otkolkoto na mom4etata pone takava e moeta teoriq
    mdam i az sum na tova mnenie
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен Аватара на 50cent
    e pone 1viq put ne ni boli

Predpolagam prosto si iskala da vidi6 dali moje6 da puska6 nova temi4ka nali?! ..i vse pak ..pitai maika si..tq 6te ti otgovori ili napravo probvai za da razbere6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си