- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-хубавият подарък
Кой е най-хубавият подарък, който сте получавали? От любимия човек ли беше? Как са ви зарадвали и изненадвали?
Ами най-хубав подарък не знам ,но много бих се зарадвала на подарък без повод.Просто ей така да дойде някой и да ми подари дори едно цветенце много бих се разчувствала
Ми...една гривничка..получавала съм много по-големи подаръци,ама тая гривничка много си ме кефи
![]()
Хм... Едно плюшено жирафче (кръстих го Пингвин). И ми беше най-милия подарък, защото с мъжо правехме 2 месеца. И се видяхме. Аз мислех, че той няма да се е сетил, та нито честитих "месечието", нито нищо. Слизам от влака, той ме посреща и вади жирафчето зад гърба си, усмихнат и казва "Благодаря ти за двата прекрасни месеца, в които беше до мен" (абе нещо такова). Много мило ми стана.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Златният пръстен на ръката ми. Беше страхотно.. въобще не очаквах подобен подарък от приятеля си.
Собственост на Canis_Dirus
malka stomanena plo4ica na koqto ima napisani nastroeniq i s edno blestq6to kamu4e si izbira6 nastroenieto v momenta :P
ot drugata strana na plo4icata ima sur4ice s koeto da pokaje6 kolko %ta obi4a6 nqkogo ... podariha mi go na kojena verijka i mnogo si go haresvam![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
хм...май заека:/...повечетъо подаръци,които получавам ми харесват но той си е живичък и мн си ме радва
дам, един пластмасов Courage (The Cowardly Dog), колкото играчка от шоколадово айце, ама ми е най-любимият подарък от всички.Първоначално написано от Анонимко
иначе не обичам да ми подаряват разни неща без повод... многo ми е задължаващо, а и ако не го харесам, трябва да симулирам възторг, което не ми е силна черта.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе аз никога не мога да се израдвам като хората на подаръкПървоначално написано от пор
![]()
просто казвам благодаря с усмивка и това е.Не ми е присъщо "Уаууу колко хубаво ихаа"
не мога бе и много ме е яд щото създавам впечатление ,че подаръка не ми харесва
![]()
най-хубавият ли.....билет за концерт
"Целувка за лека нощ"
Златно синджирче с висулка от мама.
всичките, които съм запомнила най-добре са цветя, въпреки че увяхват - букета от 2 приятелки за рожденния ми ден, букета от приятел на баща ми за същия рожден ден, всички цветя, които ми подарява бест френда по празници, абе китки![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Най-хубавият подарък който са ми правили до сега е любимото ми коте.От вуйчо ми е.
![]()