.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Най-хубавият подарък

Кой е най-хубавият подарък, който сте получавали? От любимия човек ли беше? Как са ви зарадвали и изненадвали?

Град
    София
    Ами най-хубав подарък не знам ,но много бих се зарадвала на подарък без повод.Просто ей така да дойде някой и да ми подари дори едно цветенце много бих се разчувствала

Ми...една гривничка.. получавала съм много по-големи подаръци,ама тая гривничка много си ме кефи

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Хм... Едно плюшено жирафче (кръстих го Пингвин). И ми беше най-милия подарък, защото с мъжо правехме 2 месеца. И се видяхме. Аз мислех, че той няма да се е сетил, та нито честитих "месечието", нито нищо. Слизам от влака, той ме посреща и вади жирафчето зад гърба си, усмихнат и казва "Благодаря ти за двата прекрасни месеца, в които беше до мен" (абе нещо такова). Много мило ми стана.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Златният пръстен на ръката ми. Беше страхотно.. въобще не очаквах подобен подарък от приятеля си.
    Собственост на Canis_Dirus

malka stomanena plo4ica na koqto ima napisani nastroeniq i s edno blestq6to kamu4e si izbira6 nastroenieto v momenta :P
    ot drugata strana na plo4icata ima sur4ice s koeto da pokaje6 kolko %ta obi4a6 nqkogo ... podariha mi go na kojena verijka i mnogo si go haresvam
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хм...май заека:/...повечетъо подаръци,които получавам ми харесват но той си е живичък и мн си ме радва

Re: Най-хубавият подарък

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От любимия човек ли беше?
    дам, един пластмасов Courage (The Cowardly Dog), колкото играчка от шоколадово айце, ама ми е най-любимият подарък от всички.
    иначе не обичам да ми подаряват разни неща без повод... многo ми е задължаващо, а и ако не го харесам, трябва да симулирам възторг, което не ми е силна черта.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    София

Re: Най-хубавият подарък

Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От любимия човек ли беше?
    дам, един пластмасов Courage (The Cowardly Dog), колкото играчка от шоколадово айце, ама ми е най-любимият подарък от всички.
    иначе не обичам да ми подаряват разни неща без повод... многo ми е задължаващо, а и ако не го харесам, трябва да симулирам възторг, което не ми е силна черта.
    Абе аз никога не мога да се израдвам като хората на подарък просто казвам благодаря с усмивка и това е.Не ми е присъщо "Уаууу колко хубаво ихаа" не мога бе и много ме е яд щото създавам впечатление ,че подаръка не ми харесва

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    най-хубавият ли.....билет за концерт
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Златно синджирче с висулка от мама.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всичките, които съм запомнила най-добре са цветя, въпреки че увяхват - букета от 2 приятелки за рожденния ми ден, букета от приятел на баща ми за същия рожден ден, всички цветя, които ми подарява бест френда по празници, абе китки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Най-хубавият подарък който са ми правили до сега е любимото ми коте. От вуйчо ми е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си