- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъла ми закъснява...
Имам леки съмнения и притеснения, защото с гаджето ми често правим секс без презерватив, но никога не е имало повод за страх или друго, но сега ми закъснява повече от нормалното... Не си следя цикъла и не знам с колко точно, и без това никога не е с еднаква продължителност, дати на почване и свършване и т.н. Но общо взето в началото на месеца би трябвало да ми идва. Сега вече е 12ти и е почти средата на август...
Какво бихте ми препоръчали да направя?
Изпих едно противозачатъчно хапче за успокоение, но със сигурност вече е късно за такива мерки, просто трябваше да направя нещо.
Защо го правите без презерватив?А иначе иди на Гинеколог,ние как можем да знаем какво ти е
Може и да си бременна може и да са други причини...А ти колко време след секса пи хапче?Може да е било късно вече,ако искаш изчакай още 1-2 дена и ако не дойде тогава утиди на Гинеколог,но във всеки случай трябва да идеш!Според мен де
...Късмет!Дано ако не си готова да нямаш бебче
![]()
xodi si napravi edin test i 6e razbere6 dali si bremenna,no sled kato go rpavite bez prezervativ tuko vij moje i da si... ot druga strana 12 dena ne sa mnna mene su6to mi zakusnq s tolkova minaliq mesec i adski mn se upla6ih,no az sex ne pravq taka 4e... moje da e ot jegite kakto prepdolagam be6e pri men ili ako pie6 mn voda kakto pieh az po 1l na den moje da zadurja6 te4nosti i sig si ka4ila 2-3kg.. ta ako pie6 voda po mn q namali,moje6 da si izmie6 rkakata s gore6ta voda,dano pomogne... ako ne idi na ginekolog,no 1vo si napravi test tova e nai vajnoto
... i btw vodi si kalendar4e za da znae6 koga to4no ttrqbva da ti doide cikula i t.n 4e kato otide6 na ginekolog sig 6e ti iska i ti kfo 6e mu kae6?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
На 18 съм и въобще не искам да си мисля за такива неща, изпотявам се от страх при мисълта...
Без презерватив го правим, защото и на двамата ни харесва повече, а и винаги е внимателен при свършването.
Освен гинеколога друго мога ли да направя преди това?
TEST!![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да, ако всичко е ок почвам сериозно да водя календарче и няма да забравям.
Иначе тест ще си направя, но знам по принцип че тия тестове показват реален резултат 1 месец след въпросния секс? Или не?
Все пак ще си взема...
ne e 1 mesec pone az nz da e taka moje6 da si naprai6 test o6te sled 10 denave4e sa minali taka4e si zemi :P
ок, благодаря за информацията, ще си взема тест... дано всичко да е наред и да мога да разчитам на резултата му ако е отрицателен.
za seki slu4ai posle moje6 da si zeme6 nekaf dr i da si naprai6 2ri za da si sigurna![]()
Ами успех тогава!Самоче все пак,ако не си бременна(което найстина ти го пожелавам)Иди пак на лекар може да има друго все пакСекса без презерватив е опасен,нали така батковци и какички?
..Пиши ни какво е станало,аз личко се интересувам
![]()
Хораа не го правете беэ презерватив...Ма сега е късно вече за лекций.Според мен трябва да отидеш до аптеката и да си вземеш тест за бременост,защото може и да си забременяла,но споко не е сигурно![]()
Because all I want is u ....
Мда.. Явно американците са напълно прави,че дават пълнолетие на 21... На доста 18 годишни,още не им е дошъл акъла в главата...
Как може да не си следи цикъла,да не знае кога ще й дойде,кога ще й свърши и при това да прави секс без презерватив ....![]()
Нямам думи просто. На 18, не си следи цикъла и прави незащитен секс. Освен това пие противозачатъчни при реална вероятност да е бременна. И я е страх от гинеколог.............Ама да се разчекваш пред гаджето си и да не се пазите не те е страх. Бебето е 1 на ръка, а болести? момиче дано ти се размине, но секс без кондом само, защото така е по-хубаво и при този ниска сексуална култура си е живо предизвикване на........щъркела!
Ами направих си теста за тези които се интересуват - отрицателен е и явно не съм бременна за щастие, но още не ми е дошло. Мисля си след още няколко дни да направя втори тест, за сигурност... Странно защо така закъснява тогава.
Жеги, стрес, не пиеш достатъчно вода може би...
Добре, че си се разминала. Почни да си следиш цикъла бе момиче!!! И с презерватив задължително. Не е важно дали му имаш доверие и дали е внимателен при свършването. На всеки му се случва да не може да прецени. А после ти се притесняваш, нали...
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Щом тестът е отрицателен, няма причина да се притесняваш. Има ккуп други причини, който да предизвикат закъсняването му.
Това обаче да ви е за урок, да се научите да се пазите. Вече не сте деца, подхождайте малко по-отговорно към секса.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi tfa da ti e za urok... slaga si kaputa i po4vate.. bez prezervativ nenapravi si o6te 1 test da si sigurna a cikula ti 6e doide spx.. az su6to ne si bqh otbelqzvala 2 mesec ili 3 koga da mi doide i svru6i i ne sum naqsno koga tera6e da mi doide oba4e minaliq mesec mi zakusnq 13 dena i se panikiosah ama az ne praa sex taka4e..
6te ti doide i kato ti doide zimai kalendar4eto i otbelqzvai... a bttw koi kaza 4e trea da pie6 voda,to4no obratnoto..vodata ako pie6 po mnogo zadurja te4nostite i prosto za tfa cikula se bavi
![]()
Един въпрос... на колко си....?? ако си под 18... тва да правиш секс без презерватив е доста тъпа идея.... но най доброто в тоя случай е да си купиш един тест за бременност... и дано да не е положителен но все пак ако е така... може би най добре е да се посъветваш първо с лекар... и после да предприемаш действия..![]()
Като не искате да ползвате презервативи, си купувайте глобули или минете на противозачатъчни! 10 глобули са около 8 лева!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!