Ами...проблемът ми е следния:с родителите си се разбирам много добре,но се слу4и едно нещастие... баща ми запо4на да има проблеми със здравето...нещо с нервите и го приеха в болница.Майка ми и баба ми ми казаха,4е той пове4е никога няма да може да работи.Вси4ки са притеснени около него,но го прекриват заради здравето му.Майка ми също е от4аяна и пла4е постоянно.Аз се опитвам да и помогна колкото мога.Баща ми много се промени и сега просто не мога да го позная Докторът му каза,4е никога пове4е няма да може да кара кола и на тати му стана още по гадно.Вси4ки сме под напрежение,защото знаем,4е живота ни се промени много заради слу4илото се.Аз сега ставам 7клас и ще кандидатствам,за това през годината трябва и да взимам уроци,които предполагам,4е няма да са много ефтини.Сега ми правят стаята и пак влагат много пари в нея.Много е възможно баща ми пове4е да не може да работи и може би ще трябва да се издържаме от заплатата на мама,която е към700-1000лв.Да,добра заплата,но както се досещате парите,ще са един от големите ни проблеми,защото трябва да отиват за много важни неща.Другия проблем е баща ми,а третия до една степен...съм аз,защото тая год.трябва да успея да сместя и у4енето,да помагам на мама,да ходя на уроци,да се грижа за баща ми.Той все още е болен и само лежи,а болестта му е такава,4е е само на нервна по4ва.Въпреки това...не знам как да облек4а положението,нито как да се оправям. Вси4ко е много трудно.Просто не знам какво да правя.Баба ми постоянно ми говори,4е той няма да се оправи,4е от тук на татъка аз и майка ми трябва да се грижим за вси4ко.Винаги съм била задоволена с вси4ко и нищо не ми е липсвало.Но сега ще трябва явно да се лишавам от много неща.В4ера след разговора с баба ми,която истъкна,4е брад4едка ми(на нея не и пука от нищо,много е груба дори с мен )била много по-добра от мене,4е винаги помагала и т.н. което самата аз знам,4е не е вятно.Преди баба ми говореше за нея,4е не била добро моми4е,а сега изведнъж станах по-зле и от нея! Вси4ко се обърка...Притеснена съм и от4аяна какво ще правя с живота си и какво ще прави мама.Не искам да се раз4ува нашия семеен проблем сред съу4ениците ми,защото искам да си мислят,4е вси4ко е прекрасно(а то не е)Казаха ми да не казвам на никой за състоянието на баща ми,и сега не мога да споделя с никой. Ако знаете как да ми помогнете по някакъв на4ин,моля ви пишете