- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЕБА И БЯГАМ
Uf , kolko si mlad ? Na 15 li si ? Ako e taka si predstavqm kolko momicheta si minal i kak te sa bili vse na 14,15 godini ... Mejdu drugoto naistina , na kolko godini si ?
Shto be , priqteliu ? Shto da ti e rano da se obvurzvash ? E,da - tova e strogo individualno . Az ot godina i polovina imam seriozen chovek do sebe si i ne bih mogla da se oplacha tolkova mnogo ot mujete , prosto zashtoto godinkite mi ne sa koi znae kolko , moje bi shte sa nqkude okolo tvoite , no ne moga da buda sigurna . Ima muje kurvari ima i jeni - kurvi . Kakvi li ne si gi imame na toq svqt ... vuprosut e ti da potursish momicheto , s koeto shte ti bude dobre da jiveesh ! I nedei minava s nomera - dupkata si e dupka . Mi ako vsichko opira do dupkata vzemi si edna naduvaema kukla i neshtata shte sa ok .... nito shte te e strah , che moje da lepnesh neshto , nito nito che moje da stane druga belq .
Ne se vprqgai ! Chak ot Varna si lichi kolko si qdosan ... Pusnal si tema tuk , sledvatelno sam znaesh , che shte se pishe v neq pri tova kakvi li ne neshta . Prochetoh vseki edin komentar , no na nikoi ne si otgovarql tolkova burno ... Sujalqvam ako sum kazala neshto , koeto za teb ne e bilo na mqsto , no tova e moqta istina . Tova e moeto mnenie , tova sa moite vuzgledi i nikoi ne sum angajirala s tqh ... Prosto ti kazvam , che mojesh da poglednesh na jenite s drugi ochi ... i ne da hodish i da si tursish neshto za ebane , a da potursish momicheto , koeto zaslujava spored teb tova , koeto ti si sposoben ot svoq strana da i dadesh !Първоначално написано от ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
защо подяволите психоложката ми пише тук![]()
а по темата : За всеки влак си има пътници а за всяка дупка -кур за някои дупки по повечко.И "тъпанрю" всички ебем и бягаме като човекът който току що сме ебали не ни е допаднал чак толкова а просто е била по хубавичка. ама не се хвалим нали?. Докато не срещем някоя с която може и повече от 1 вечер да прекараме.
ХахаПървоначално написано от dunapren
А аз пък се вайкам защо моят психолог не пише тук![]()
Там , където би могла да съществува ...Първоначално написано от GLeZoRanA
браво каза му няколко умни неща на човека мен ме мързи.А вече колко ще ги осмисли е друг въпросПървоначално написано от Себе си...
А относно психолозите ако влязът в форума ще се омотат много щестоко като видят докъде е стигнала младежта.Офф какво се правя и аз на интелигентен ейде лека на всички
![]()
голям мъжкар се извъди, дееба..
по-голям дори от козела на съседите, а?
по филмитеПървоначално написано от Себе си...
![]()
А КЪДЕ ОСТАНА ДЕВСТВЕНОСТТА ТИ,А ПО ПАПАТА КОЙ СТРЕЛЯ,А КОЙ УБИ КЕНЕДИ,А КОЙ УБИ ДЖОН ЛЕНАН,А КОЯ МИ Е ПУСНАЛА СРАМНИ ВЪШКИ,А КАДЕ МИ Е НАЙ-УДОБО ДА ЕБА,А КАДЕ ОСТАНА ПОСЛЕДНИЯТ ИЗПОЛЗВАН ПРЕЗЕРВАТИВ??????????Първоначално написано от GLeZoRanA
Укроти се - момичето зададе въпрос , който определено не беше реторичен ...Първоначално написано от ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
В устата ти maybe.. :SПървоначално написано от ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
е и той си пита няма лошоПървоначално написано от Себе си...
![]()
Първоначално написано от dunapren
Съгласявам се с теб ... Психолозите наистина може да си омотат ...
Лека вечер ти желая и всичко най-най-хубаво
spokoino, i na teb 6te ti se nameri maistora.Виждам че има постове кадето пишат колко са отдадени на жените някой момчета и колко им пукало за тях!Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ-КОЙТО Е НА МОЕ МНЕНИЕ ДА НАПИШЕ КОМЕНТАРЧЕ!
SMILE FOR ME NOW