.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Guest
    Секс, на предната седалка,
    секс на задната седалка
    секс, но само без пари...

Guest
    P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ
    нищо, аз ще ти ти кажа
    Ти си ТЪП !!

dobre 4e ne vsi4ki muje sa kato teb...

4u6kopek
    Guest
    Човек,копеле,изрод,брато каквто си избереш,някъде накрая на пътя си ще разбереш че всичкото тва ебане с нищо не ти е помогнало.Ще срещнеш момиче което ще ти преобърне всички представи.Може да е след 2 дена,може да е след 30 години,но ще стане.Ще ми е интересно тогава какво ще мислиш....пък може да си и от тея дет ще си останат такива за цял живот...съществуващи,а не живеещи....всичко го има по тоя свят.

[i] Тстс зле си.... Какво за виновни момичетата,които ч---- и после зарязваш ,за тва че преди тва други момичета са ти разбивали сърцето,а? Пожелавам ти секс да не видиш в следващите 3 месеца
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

еми щом това искаш от живота - твоя си работа....

Град
    Перник

Re: е** И БЯГАМ

Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!

Абе пич не си ли се замислял дали ти ги минаваш или те тебе те минават
    P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ [/quote] Че си тъп ,тъп си и ти го признавам секс без чувства за нищо не става

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    поредния тЪпак ..
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    ХаХа мерси за компилиментите!Еми ваша си работа аз си оставам такъв пък вие днес,утре,след 10г. продължавайте да се уплаквате тук по форумите колко ви било разбито сърцето заради него\нея!Това е карам здраво напред и докъдето стигна я болница,я с количка,я пребит от баща...................

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    поредния тЪпак ..

Всички сме тка ако мислиш че твоя не ти кръшка си поредната заблудена патка

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    ХаХа мерси за компилиментите!Еми ваша си работа аз си оставам такъв пък вие днес,утре,след 10г. продължавайте да се уплаквате тук по форумите колко ви било разбито сърцето заради него\нея!Това е карам здраво напред и докъдето стигна я болница,я с количка,я пребит от баща...................
    С две ръце съм с теб !

Град
    Асеновград, България

Re: е** И БЯГАМ

Цитирай Първоначално написано от ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Виждам че има постове кадето пишат колко са отдадени на жените някой момчета и колко им пукало за тях!Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ-КОЙТО Е НА МОЕ МНЕНИЕ ДА НАПИШЕ КОМЕНТАРЧЕ!

P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ
    Против съм. Смятам, че ако си намериш човек с който да се обичате, ще получиш същото.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Себе си ...
    Guest
    Защо ли е нужно да се коментира нещо ? Каквото и да му се каже на това момче той просто защото не му е изгодно би могъл да каже "Вижте кво - вашите очила не са за моите очи!" - еми естествено , така е най-лесно ... Я кажи "Тъпанар ама щастлив" - защо трябва на теб всяко едно момиче да ти е криво само защото си попаднал на 4 тъпи курви , дето днес на тоя етап са те превърнали в един наистин голям и пълен комплексар ? Твоята малка (да уточня - горна) главица не може да проумее много неща ... и все пак аз няма да ти се сърдя , някои си остават прости до край ... но просто ще се надявам свестните мъже да не станат като динозаврите - имаше свестни мъже , няма свестни мъже !Аз съм случила на мъж и се радвам , че не съм случвала на такива като теб , но пък за сметка на това пред очите ми виждам как утрепки като теб съсипват живота на момичета , които най-малко заслужават нещо такова ! Жалко , просто мноооого жалко ! Знаеш ли какво е любов ? Аз съм сигурна , че знаеш ... но знаеш ли кое съм сигурна , че не ти е ясно - това , че ако я караш все така ще случиш на жена , която ще ти докара акъла и искрено ще те накара да съжаляваш за много неща . Нека погледнем нещата и от друг ъгъл - ти все някога ще имаш семейство , нали ? Ами дете - желая ти от все сърце да имаш момиченце ... Тогава ще разбереш как се чувстват бащите на момичетата , чиито животи са способни да разбият синовете на други , които ще са твои лични подобия !
    Няма нищо по-хубаво от това да намериш подходящият човек ... Съдейки по разсъжденията ти си представям и в какво семейство растеж ... но хайде да не изпадаме в подробности ! Прав си , друже - ти наистина си жалка гледка и нямаш нужда някой да ти казва , че си тъп ... Ти не си виновен !

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Себе си ...
    Защо ли е нужно да се коментира нещо ? Каквото и да му се каже на това момче той просто защото не му е изгодно би могъл да каже "Вижте кво - вашите очила не са за моите очи!" - еми естествено , така е най-лесно ... Я кажи "Тъпанар ама щастлив" - защо трябва на теб всяко едно момиче да ти е криво само защото си попаднал на 4 тъпи курви , дето днес на тоя етап са те превърнали в един наистин голям и пълен комплексар ? Твоята малка (да уточня - горна) главица не може да проумее много неща ... и все пак аз няма да ти се сърдя , някои си остават прости до край ... но просто ще се надявам свестните мъже да не станат като динозаврите - имаше свестни мъже , няма свестни мъже !Аз съм случила на мъж и се радвам , че не съм случвала на такива като теб , но пък за сметка на това пред очите ми виждам как утрепки като теб съсипват живота на момичета , които най-малко заслужават нещо такова ! Жалко , просто мноооого жалко ! Знаеш ли какво е любов ? Аз съм сигурна , че знаеш ... но знаеш ли кое съм сигурна , че не ти е ясно - това , че ако я караш все така ще случиш на жена , която ще ти докара акъла и искрено ще те накара да съжаляваш за много неща . Нека погледнем нещата и от друг ъгъл - ти все някога ще имаш семейство , нали ? Ами дете - желая ти от все сърце да имаш момиченце ... Тогава ще разбереш как се чувстват бащите на момичетата , чиито животи са способни да разбият синовете на други , които ще са твои лични подобия !
    Няма нищо по-хубаво от това да намериш подходящият човек ... Съдейки по разсъжденията ти си представям и в какво семейство растеж ... но хайде да не изпадаме в подробности ! Прав си , друже - ти наистина си жалка гледка и нямаш нужда някой да ти казва , че си тъп ... Ти не си виновен !
    Кой ти е дилара ма?

ima ne6ta po vajni ot sexa spored men e po vajno da obi4a6 nqkoq i da imate seriozna vruzka i togava da go napravite i ti garantiram 4e 4uvstvoto 6te ti e po hubavo

Guest
    Опа , евала - успяхме да раздразним лъва ! Дилар нямам ... и ако обичаш , не ми говори на "ма" - аз не съм от патките , дето може да ти се вържат на акъла , така че по-кротко го раздавай !

Голям фен
    Зависи от момичето , не от момчето , ако след секса момчето види , че това момиче не е поредната 15 годишна курва с 8 венерични болести и 3 аборта ... няма да я заебе и зареже пък и темата на пича ако не ти е ясно точно казва :"еба наред , и още не съм попаднал на истинско момиче" ... затова продължава :"ебането наред" , пък и най-малко ти можеш да съдишш хората по шрифта на буквите ... пък и аз съм на негова страна , щом е на това мнение значи е попадал повече на курви , е ! - според теб курвите достойни за уважение ли са ? Така че обърни внимание на женскара роля в това , защото всяко момче ще е на негово мнение като 90% от днешните момичета са парцали !

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Опа , евала - успяхме да раздразним лъва ! Дилар нямам ... и ако обичаш , не ми говори на "ма" - аз не съм от патките , дето може да ти се вържат на акъла , така че по-кротко го раздавай !
    Хаха не си ме раздразнила ни най-малко!Пък незнеш кой съм може и да си от тия "патки" където съм минал знам ли тъй че не бъди сигурна!

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Зависи от момичето , не от момчето , ако след секса момчето види , че това момиче не е поредната 15 годишна курва с 8 венерични болести и 3 аборта ... няма да я заебе и зареже пък и темата на пича ако не ти е ясно точно казва :"е** наред , и още не съм попаднал на истинско момиче" ... затова продължава :"ебането наред" , пък и най-малко ти можеш да съдишш хората по шрифта на буквите ... пък и аз съм на негова страна , щом е на това мнение значи е попадал повече на курви , е ! - според теб курвите достойни за уважение ли са ? Така че обърни внимание на женскара роля в това , защото всяко момче ще е на негово мнение като 90% от днешните момичета са парцали !
    Евала на пича ТОЙ ВИ ГО КАЗА НАЙ-ДОБРЕ!!!

Себе си ...
    Guest
    Мммм....не мисля . Да чукна на дърво не съм попадала и дано не ми се случва да изпитам на собственият си гръб какво е да си една от "многото" . Не се сърди мило човече , просто потърси щастието си ... Защото на всеки му е отредено да се сблъска в живота си с човек , с който да изживее онова , което всеки е способен да изпита по различен начин ! Не се опитвай да бъдеш горд и да се изтъкваш по някакъв начин ... Не виждам нищо хубаво в това да ебеш и след това да бягаш . Бягаш от какво , замислял ли си се ? А и не мога да повярвам , че след тоооолкова много жени (съдя по думите ти) , които си минал не си попаднал все на едно момиче , с което да си струва да прекараш не още една , не още две ... а много други нощи ! Замисли се - разваляш се ... Откажи се от тоя начин на живот докато е време и почни повече да разговаряш с жените , отколкото да се чудиш как да ги наебеш и да се разкараш ...

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    Мммм....не мисля . Да чукна на дърво не съм попадала и дано не ми се случва да изпитам на собственият си гръб какво е да си една от "многото" . Не се сърди мило човече , просто потърси щастието си ... Защото на всеки му е отредено да се сблъска в живота си с човек , с който да изживее онова , което всеки е способен да изпита по различен начин ! Не се опитвай да бъдеш горд и да се изтъкваш по някакъв начин ... Не виждам нищо хубаво в това да ебеш и след това да бягаш . Бягаш от какво , замислял ли си се ? А и не мога да повярвам , че след тоооолкова много жени (съдя по думите ти) , които си минал не си попаднал все на едно момиче , с което да си струва да прекараш не още една , не още две ... а много други нощи ! Замисли се - разваляш се ... Откажи се от тоя начин на живот докато е време и почни повече да разговаряш с жените , отколкото да се чудиш как да ги наебеш и да се разкараш ...
    СВЯСТНО МОМИЧЕ?КАДЕ СИ ГО ГЛЕДАЛА ТОЗИ ФИЛМ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЯМА СВЯСНИ МОМИЧЕТА ВСЯКА ГЛЕДА ПАРИ КОЛИ ТЕЛЕФОНИ А КОЯТО НЕ ГЛЕДА ИЛИ Е НЯКАКВА ТЪПА ИЛИ ГРОЗНА И НЕ МОМИЧЕТАТА ДА МИ КАЗВАТ АЗ НЕСЪМ ТАКАВА ТАКАВА СИ И ОЩЕ КАК!!!А АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ НЕСЪМ ИМАЛ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА СЕ ЛЪЖЕШ ИМАХ И КАКВО НАКРАЯ КУРЪТ!ЗАЩО ЖЕНАТА ДА МЕ ЗАРЕЖЕ КАТО МОГА АЗ ДА Я ЗАРЕЖА............

Себе си ...
    Guest
    Първо да повторя , че на мен ми е ясно , че на теб ти е налично какво е любов ! И второ - аз съм жена , но аз не защитавам пола си ! Това да съм го написала някъде ? Не ги защитавам защото има жени , но има и жени , въпроса е , че докато се луташ и минаваш тая и оная не можеш да намериш момичето , с което си струва да бъдеш ! А и дай да поразсъждаваме малко - защо си мислиш , че едно свястно момиче ще легне с теб толкова бързо ? Ти лягаш с момичета още на първата нощ , нормално е още докато й сваляш бельото нещо да те чуква , че тая си е развалена мноооого отдавна и че ти си и един от мноооогото , които ще я поклатят ! И сега ако кажеш , че не съм права - първо ще излъжеш себе си , а след това и мен !

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    Първо да повторя , че на мен ми е ясно , че на теб ти е налично какво е любов ! И второ - аз съм жена , но аз не защитавам пола си ! Това да съм го написала някъде ? Не ги защитавам защото има жени , но има и жени , въпроса е , че докато се луташ и минаваш тая и оная не можеш да намериш момичето , с което си струва да бъдеш ! А и дай да поразсъждаваме малко - защо си мислиш , че едно свястно момиче ще легне с теб толкова бързо ? Ти лягаш с момичета още на първата нощ , нормално е още докато й сваляш бельото нещо да те чуква , че тая си е развалена мноооого отдавна и че ти си и един от мноооогото , които ще я поклатят ! И сега ако кажеш , че не съм права - първо ще излъжеш себе си , а след това и мен !
    ЗА МЕН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПЪРВИЯТ ЛИ ЩТЕ СЪМ И 1000-НИЯТ!ДУПКАТА СИ Е ДУПКА САМО ДА НЕ МИРИШЕ ПЪК И ВИШ КАКВО ЩТЕ ТИ КАЖА ОЩЕ СЪМ МЛАД ДА СЕ ОБВЪРЗВАМ НА СЕРИОЗНО С НЯКОЯ И ДА НЕМОГА ДА СИ ЖИВЕЯ ЖИВОТА

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    АБЕ ВСЪЩНОСТ КАКВО ЛИ ВО СЕ ОБЯСНЯВАМ КАТО ПУТКА ГЛЕДАЙТЕ СИ ТАМ ПРИЯТЕЛИТЕ И КАТО ВИ ЗАРЕЖАТ РЕВЕТЕ НА ТОЯ И НА ОНЯ ДАЖЕ ВИ ПРЕДЛАГА И ДА СЕ САМОУБЕСИТЕ ПЪК АЗ НЕКА ДА СЪМ ИГОИСТ И ТЪПАНАР И ДА СИ ЕБА КОЯТО МИ ПУСНЕ И ДА СИ МИ Е КЕФ!АЕ ТОВА Е ОТ МЕН ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТАВАМ КАТО ВАС ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ САМО..............................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си