.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    lqlqllqqlqlq`
    Guest

Аспирин-против забременяване??

Абе възможно е да има някъде подобна тема но поне аз не открих такава в форума.Та...има некав мит,че след секс ако си сложеш аспирин в влагалището то обива сперматозоидите (става дума при полов контакт без презерватив)Има ли неква истина или е просто измислица?

Град
    Sofiq
    боже мой
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

praskovkaaaa
    Guest
    ae i az sym go 4uvala tova..i mi e mnogo strano dzn..kazvali sa mi 4e ne e hubavo..nz za6to..no pyk ako be6e vqrno nqma6e da se piqt postinori..za6toto edva li aspirina e po gadno ot postinorite..ama ne moga da ti kaja sys sigurnot..neka drugite da kajat

Ako be6e vqrno moge bi i ti nqma6e da su6estvuva6

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Ako be6e vqrno moge bi i ti nqma6e da su6estvuva6
    Всъщност е вярно. Аспиринът е киселина. Но сперматозоидите не са флегматични и докато сложиш аспирина, те ще са вече в матката.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Dobre ,togava e variant aspirina da se polzva predi seks ?
    No tova ne unishtojava li estestvenata bakterialna sreda vuv vlagalishteto?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е вариант. Това е като че ли да си завреш лимони във вагината.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Вярно е.Баба ми беше разправяла как по тяхното време са се оправяли с нежелано забременяване, защото тогава ви е ясно че не е имало постинори и подобни.Рецептата е следната.След секса обелваш няколко глави лук и ги слагаш да варят известно време в малко вода.След това изцеждаш сока и заедно с една чаша ракия и един аспирин го испиваш наведнъж.Взимаш още един аспирин и го пихаш във влагалището си.След това лягаш и хубаво се завиваш с одяло докато не започнеш да се потиш.В тялото ти се вдига страшна температура и сперматозоидите умират.
    Не съм го пробвала и не знам дали е 100% сигурен но едно време така са правили хората.

Град
    in the heart of the city
    Мани тея аспирини.Принципно е вярно това ,но не е добре за естествената ти среда. Пък и ако вършеше 100% работа и не пречеше и на теб ,нямаше да има противозачатъчни ,а всички щяхме да ходим с аспирините.

I ROCK!!!!!

ne nam dali ste chuvali, no kogato si pei aspirin, ako e na hapche ima ulcerogenen efekt vyrhu ligavicata na stomaha... demek spomaga za obrazuvaneto na qzvi! Prdstavete si togava kakyv 6te byde efekta mu vyrhu ligavicata na vlagalishteto...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

raindrop
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аспирин преди секс би било доста глупаво начинание.За целта хората са измислили едни хапчета и глобули - Фарматекс. Пъха се 20 мин преди секс и унищожава сперматозоидите веднага щом се появят

exquisite
    Guest
    Mda ,varianta sus zagrqvaneto nai-verotno destva ,zashtoto pri mnogo visoka temperatura spermatozoidite umirat,no go ima i tova che visokata temperatura ne deistva dobre i na jenskoto tqlo.Nai-malkoto koto moje da ti se sluchi e srastvane na nqkoi organi.

Град
    Sofiq
    Da ima takova neshto no e dosta glupava ideq da se izpolzva kato variant protiv zabremenqvane ne go pravete zashtoto na mqstoto na aspirina shte se poqvi sled vreme malka qzvi4ka i shte trqbva da se sreshte s ginekologa ot opit go kazvam.
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Guest
    Bi li kazala kakvi sa ti tochno oplakvaniqta pri poqvata na tazi qzvichka?Zashtoto na vremeto,kato bqx ,,mlada i glupava'' i pod vliqnieto na togavashniq mi priqtel i az sum polzvala aspirina.

Guest
    Да тва нещо е вярно.100 % съм сигурен.Хора са ми го казвали от личен опит \/

Град
    В страната на чудесата

Re: Аспирин-против забременяване??

Цитирай Първоначално написано от lqlqllqqlqlq`
    Абе възможно е да има някъде подобна тема но поне аз не открих такава в форума.Та...има некав мит,че след секс ако си сложеш аспирин в влагалището то обива сперматозоидите (става дума при полов контакт без презерватив)Има ли неква истина или е просто измислица?
    Убива е правилната дума от бългаския език....

Този мит е абсолютна глупост и ако четеше малко повече вероятно щеше да знаеш защо...Няма да ти се обяснява просто ще ти дам езна идейка...НЕ ПРАВИ СЕКС докато не научиш някакви основни неща....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

lqlqllq`
    Guest

..

belerofone просто питах...не си прави некви изводи че съм некво лапе където не е наясно с нещата.Просто съм чувала и реших да питам,това не значи че съм пробвала или ще пробвам.На 18 съм...все пак...

Град
    В Мъглите На Авалон
    Аспиринът ще ти помогне само ако цяла нощ хубавичко си го стискаш между краката

ne 4esno 1 momi4e poznavam kadeto probva i ni6to ne stana tai 4e s prorivoza4ata4ni 6te stane ili te se pieha predi sex of nz

аз пък използвам аспирин като наркотик. много е ефектно!!!

oh my goodness
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Пълни глупости!!!Не използвайте аспирин да се предпазвате от забременяване!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си