- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Аспирин-против забременяване??
Абе възможно е да има някъде подобна тема но поне аз не открих такава в форума.Та...има некав мит,че след секс ако си сложеш аспирин в влагалището то обива сперматозоидите (става дума при полов контакт без презерватив)Има ли неква истина или е просто измислица?![]()
боже мой![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
ae i az sym go 4uvala tova..i mi e mnogo strano dzn..kazvali sa mi 4e ne e hubavo..nz za6to..no pyk ako be6e vqrno nqma6e da se piqt postinori..za6toto edva li aspirina e po gadno ot postinorite..ama ne moga da ti kaja sys sigurnot..neka drugite da kajat![]()
Всъщност е вярно. Аспиринът е киселина. Но сперматозоидите не са флегматични и докато сложиш аспирина, те ще са вече в матката.Първоначално написано от menta_loverka
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Dobre ,togava e variant aspirina da se polzva predi seks ?
No tova ne unishtojava li estestvenata bakterialna sreda vuv vlagalishteto?
Не е вариант. Това е като че ли да си завреш лимони във вагината.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Вярно е.Баба ми беше разправяла как по тяхното време са се оправяли с нежелано забременяване, защото тогава ви е ясно че не е имало постинори и подобни.Рецептата е следната.След секса обелваш няколко глави лук и ги слагаш да варят известно време в малко вода.След това изцеждаш сока и заедно с една чаша ракия и един аспирин го испиваш наведнъж.Взимаш още един аспирин и го пихаш във влагалището си.След това лягаш и хубаво се завиваш с одяло докато не започнеш да се потиш.В тялото ти се вдига страшна температура и сперматозоидите умират.
Не съм го пробвала и не знам дали е 100% сигурен но едно време така са правили хората.![]()
Мани тея аспирини.Принципно е вярно това ,но не е добре за естествената ти среда. Пък и ако вършеше 100% работа и не пречеше и на теб ,нямаше да има противозачатъчни ,а всички щяхме да ходим с аспирините.
I ROCK!!!!!
ne nam dali ste chuvali, no kogato si pei aspirin, ako e na hapche ima ulcerogenen efekt vyrhu ligavicata na stomaha... demek spomaga za obrazuvaneto na qzvi! Prdstavete si togava kakyv 6te byde efekta mu vyrhu ligavicata na vlagalishteto...
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Аспирин преди секс би било доста глупаво начинание.За целта хората са измислили едни хапчета и глобули - Фарматекс. Пъха се 20 мин преди секс и унищожава сперматозоидите веднага щом се появятПървоначално написано от Анонимко
Mda ,varianta sus zagrqvaneto nai-verotno destva ,zashtoto pri mnogo visoka temperatura spermatozoidite umirat,no go ima i tova che visokata temperatura ne deistva dobre i na jenskoto tqlo.Nai-malkoto koto moje da ti se sluchi e srastvane na nqkoi organi.
Da ima takova neshto no e dosta glupava ideq da se izpolzva kato variant protiv zabremenqvane ne go pravete zashtoto na mqstoto na aspirina shte se poqvi sled vreme malka qzvi4ka i shte trqbva da se sreshte s ginekologa ot opit go kazvam.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Bi li kazala kakvi sa ti tochno oplakvaniqta pri poqvata na tazi qzvichka?Zashtoto na vremeto,kato bqx ,,mlada i glupava'' i pod vliqnieto na togavashniq mi priqtel i az sum polzvala aspirina.
Да тва нещо е вярно.100 % съм сигурен.Хора са ми го казвали от личен опит \/
Убива е правилната дума от бългаския език....Първоначално написано от lqlqllqqlqlq`
Този мит е абсолютна глупост и ако четеше малко повече вероятно щеше да знаеш защо...Няма да ти се обяснява просто ще ти дам езна идейка...НЕ ПРАВИ СЕКС докато не научиш някакви основни неща....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
belerofone просто питах...не си прави некви изводи че съм некво лапе където не е наясно с нещата.Просто съм чувала и реших да питам,това не значи че съм пробвала или ще пробвам.На 18 съм...все пак...
ne 4esno 1 momi4e poznavam kadeto probva i ni6to ne stana![]()
![]()
tai 4e s prorivoza4ata4ni 6te stane ili te se pieha predi sex of nz
аз пък използвам аспирин като наркотик. много е ефектно!!!
oh my goodness![]()
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Пълни глупости!!!Не използвайте аспирин да се предпазвате от забременяване!!!