.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

За първи път на фитнес

Ще ходя за 1 път във фитнес залата и нз кво да правя там кЪдето ще ходя няма лични трениори а пък аз ще съм с едно момче което също не е ходило на фитнес какво да правя не искам да приличам на теле в железница моля ви помогнете

Re: За първи път на фитнес

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Ще ходя за 1 път във фитнес залата и нз кво да правя там кЪдето ще ходя няма лични трениори а пък аз ще съм с едно момче което също не е ходило на фитнес какво да правя не искам да приличам на теле в железница моля ви помогнете
    Ха би трябвало там тоз тренъор ли как да го накера ддз той треа ти кае ше му обясниш 4е си за 1-ви път и тай...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Питай този на когото пащаш за трениор и към кой може да се обърнеш за помощ

Ми да както казах обясниму за 1-ви път,4е хоиш и той треа те насо4и

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ми иди с някой, който е ходил на фитнес, ако пък чак толкова се притесняваш.Ако не - харесваш си нещо и си чакаш реда.Би трябвало да знаеш за кво отиваш на тоя фитнес и върху кои части на тялото си да работиш трябва да знаеш и към кои уреди да се насочиш.

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ми иди с някой, който е ходил на фитнес, ако пък чак толкова се притесняваш.Ако не - харесваш си нещо и си чакаш реда.Би трябвало да знаеш за кво отиваш на тоя фитнес и върху кои части на тялото си да работиш трябва да знаеш и към кои уреди да се насочиш.
    Е ако преди това не я интерсувало от де да знае ??? както примерно отива некое мом4е дет не е одил на финтес и по4не да дигна примерно на едната ръка по 10 кг...нетреа тъй....попринцип там оня треа обясни ина4е се по4ва от малко...и лека полека

тичкаш си на пътечката и със сигурност няма да сгрешиш

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M!taka
    Е ако преди това не я интерсувало от де да знае ??? както примерно отива некое мом4е дет не е одил на финтес и по4не да дигна примерно на едната ръка по 10 кг...нетреа тъй....попринцип там оня треа обясни ина4е се по4ва от малко...и лека полека
    Ми за това ще се поинтересува, бе! А и не вярвам да не знае, че се почва от малко.+ това тя това каза, че няма кой да и обясни.
    И все си мисля, че като започнеш някакъв спорт, какъвто и да било, трябва да се поинтересуваш преди това за него.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Намери си зала с инструктор за поне първите няколко пъти

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ЪЪъъъ...вилзаш,плащаш си...намираш си уредите,които ти трябвят иии...действаш.Вече ако отиваш без да знаеш кво ше прайш там...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Намери си зала с инструктор за поне първите няколко пъти
    И аз така мисля.Или пък отиди с някой,който вече е ходил и може да ти обесни какво да правиш.Ако пък нито едното,нито другото не те устройват,потърси разни статии в нета относно фитнеса,за да се насочиш поне малко към нещо и като влезеш да не гледаш като теле в железница.Успех.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    idi na drug fitnes deto ima trenior a i da ne otide6 nema ni6to slojno 6e gleda6 koi kfo prai i 6e se u4i6 ili 6e pita6 nqkoi ot horata tam... pa i na nqkoi uredi si ima kartinki na koito e pokazano kfo se prai a za patekata i koleloto si pi6e po kop4etata koe e za start primerno i za stop i t.n... abe kuf 6e e toq fitnes bez trenior ne6to ne si razbrala dobre,nqma na4in... ai uspeh4eta
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си