.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Temenujkaaaa
    Guest

Привили ли сте си сами дрехи?

Eto tazi tema nadqvam se,4e 6te vi e interesna..(za momi4etata stava vypros),ta praveli li ste si nqkoga sami drehi..da sa vi idvali razni idei,idei koito gi nqma v magazinite..ili da odrejete ne6to da mu pri6iete ne6to..razkajete za ne6to koeto se e polu4ilo mnogo dobre..az li4no si napravih ot edni dynki na setsra mi..(koito sa po golqm razmer),dynkeni 6alvari..prosto gi napravih po men i gi drypnah nadolu,za6toto te sa s visoka taliq..stana mnogo dobre..vsi4ki iskaha takiva..amaa.. ta..? \/ \/ \/ \/

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Като ми хрумне нещо и не мога да го намеря по магзините отивам при шивачката.Мразя да шия, пък и нямам нерви.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Веднъж си уших обикновена черна къса пола, просто защото исках да видя дали мога. Получи се

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

az dosega ni6to ne sum si 6ila
    pls aide da postvate i snimki da vidim tvoreniqta

еми аз преди време си бях отрязала едни дълги дънки и ги напрайх на панталонки, та стана работата.....и после след 1 година пак реших да се пробвам, и там стана работата.
    Иначе имам и един дънкен потник направен от крачоли на дънки. Направих си също ръкави от чаропогащник ( всичко туй за сценично облекло) иначе май е само това

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    еми аз преди време си бях отрязала едни дълги дънки и ги напрайх на панталонки, та стана работата.....и после след 1 година пак реших да се пробвам, и там стана работата.
    Иначе имам и един дънкен потник направен от крачоли на дънки. Направих си също ръкави от чаропогащник ( всичко туй за сценично облекло) иначе май е само това
    Хахах ръкави о чорапогащник аз май само дрехи за куклите съм си шила като малка ама мин седмица баба ме беше хванала да ми показва как се бродира

ne,dosega ne sam si 6ila drehi......

Аз съм ся рязала,нарязвала дънки...
    Прайла съм сякви комбинации от потници,фанели,тениски...
    Сега съм си купила маркер някъв за текстил и ше опрая една бяла риза

Супер фен Аватара на Exothermic
    Дам обичам да си правя дрехи и аксесоари към тях.
    Но обикновено нямам време.Шила съм си панталони,потници.....и пр.
    В момента правя дънкови чантички,и после рисувам върху тях,
    получават се мн хубави. Обичам и да преправям разни
    стари дрехи.Забавно е ,а и стават оригинални.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Хахах ръкави о чорапогащник аз май само дрехи за куклите съм си шила като малка ама мин седмица баба ме беше хванала да ми показва как се бродира
    е то беше за сценично облекло пък и се получи доста интересно

Град
    Plovdiv
    мм рязала съм дънки и съм ги правила супер къси нали... кра4олите ги зака4ам по надолу със големи безопасни игли, така че остава дупка... получи се много яко...имам много яки идейки ама не нося екстравагантни дрехи и не се занимавам...правила съм за приятелки такива работи.... една приятелка искаше да и отрежа едни дънки и после се чудех кво да праим с крачолите и ми дойде идеята да ги свия така че да са й точно по крака, от 2та края ги нарязах леко да стърчат някви конци и единия беше по-къс от другия и ги зашихме за една пола стана нещо като пола и отдолу клин... тя супер мн му се радваше ... а със блузи обожавам да си играя прешивам бански за блуза, блуза за блуза сякви е такиа...и после си купувам 1000 вида пайети, топченца, копченца и си играя да ги украсявам.... за рд-то на една приятелка седмица и половина сяка вечер по 3 часа шиех фигурки и прочеее.... много играчка си е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Дам обичам да си правя дрехи и аксесоари към тях.
    Но обикновено нямам време.Шила съм си панталони,потници.....и пр.
    В момента правя дънкови чантички,и после рисувам върху тях,
    получават се мн хубави. Обичам и да преправям разни
    стари дрехи.Забавно е ,а и стават оригинални.
    shte mi napravish li chanta,shte ti q plata?

О да, редовно режа разни блузи и ги правя на потници които после не нося, но все пак някой ден надявам се ще пронося. Иначе най-често карам бабека да ми шие разни неща. Последно ми преправи една тениска на потник, преди това ми уши пачка и такам. Обожавам селф-мейд
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    мм рязала съм дънки и съм ги правила супер къси нали... кра4олите ги зака4ам по надолу със големи безопасни игли, така че остава дупка... получи се много яко...имам много яки идейки ама не нося екстравагантни дрехи и не се занимавам...правила съм за приятелки такива работи.... една приятелка искаше да и отрежа едни дънки и после се чудех кво да праим с крачолите и ми дойде идеята да ги свия така че да са й точно по крака, от 2та края ги нарязах леко да стърчат някви конци и единия беше по-къс от другия и ги зашихме за една пола стана нещо като пола и отдолу клин... тя супер мн му се радваше ... а със блузи обожавам да си играя прешивам бански за блуза, блуза за блуза сякви е такиа...и после си купувам 1000 вида пайети, топченца, копченца и си играя да ги украсявам.... за рд-то на една приятелка седмица и половина сяка вечер по 3 часа шиех фигурки и прочеее.... много играчка си е
    Ще стане човек от тебе.
    Иначе аз си играя с дрехите, но по-скоро има слагам някакви аксесоари - примерно: колан, който минава под бюста, на някаква рокличка; закачам си разни пеперудки и т.н на места изгорени с цигари; рязла съм си дънки и т.н.

nikoga ne sum si 6ila drehi sama...ne moga da 6iq..no ina4e mn se radvam na tezi koito go umeqt =D>

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от find_m3

Моята баба ме научи да бродирам, пък и да плета лицева и опакова (нататък ми стана скучно). Инак като бях малка ми подариха шевна машина, от ония дето ги връткаш на ръка и почнах да шия дрехи за плюшените ми играчки

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Като бях малка адски много експериментирах и всичко, което ми хрумнеше го изпробвах върху дрехите си, после естествено не излизах с тях, защото бяха прекалено нестандартни.Като се започне от шиене на поли, панталони ... цепене на дънки и добавяне на разни парцалчета, панделки, мъниста ... най-различни щуротийки съм си слагала.
    [b][i]Je t'aime au-del

искам да си направя една блуза, имам плат, имам модел... но не ми стиска да го направя ина4е ако успея блузата трябва да е.... ама...на!
    майка ми шие примерно и плете, и какво ли още не, оба4е дъщеря й е с вързани ръце
    голяма греда
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Аз като бях малка много обичах да шия дрехи на куклите си. Ставаха много хубави. Единствения проблем беше, че ги шиех върху куклите, не слагах копче или нещо подобно и после се чудих как да ги махам. Иначе миналата година си скъсах едни дънки от преди вече 4 години. Много късо ги скъсах с мисълта да си ходя с тях вкъщи (никога не бих излезнала така) и нещо ми прищрака и накъсах крачолите на парчета и на ръка ги заших за остатъка от дънки и се получи една много сполучлива пола. Още я нося от вр на вр.
    Сега имам един др стари дънки, които са скъсани на задника и ще им слагам някъв плат отдолу и ще ги цепна на още 1-2 места и пак ще направя същото. Иначе съм рисувала потници, тениски и какво ли не. Много обичам да се занимавам с такива неща. Бродирала съм, правила съм чанти, правила съм си фигурки от мъниста по дрехите. Интересно е.

Повече от фен Аватара на pavche6
    И аз много обичам да се занимавам. Засега направих сърце от мъниста на едни дънки, срязах крачолите по средата на едни гащи и се получи дупка и ...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ... и си го подаде от там ли?

Мега фен Аватара на strawberry88

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си