- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Почва да ме хваща страх.. :(
Пичове не се спичайте, че всички ще умрем това е 100% сигурно, къде, кога и как - никой не знае. Затова не се тревожете много, просто гледайте на живота като увод към нещо по-голямо 'отвъд', сиреч мойта теория човек да не се страхува от смърта xD
\Първоначално написано от BaiboCo
/
Човек не трябва да се страхува от смъртта, това е най-глупавото нещо на света... А толкова хора ги е страх?!?...
Сега се сетих за един разговор с леля ми точно на тая тема беше. Тя ми сподели, че още като е била ученичка, нейната учителка е била споменала, че постепенно климата в умерените зони, където се намира и България, ще се промени и ще стане тропичен. Струва ми се логично, тъй като виждаме реакциите на природата какви са, особено това лято. И пак казвам, че за всичко човека сам си е виновен.
Things will never be the same again
Егати писна ми от тая 2012...Първоначално написано от Анонимко
Вземете вярвайте на Хеопсовата пирамида.
Предсказала е края на света за 30-ти век, 2923 май беше...Професор Бруше от Париж предполага, че във формите на пирамидата са заложени математически, астрономически, дори космологични данни. Внушителната “възраст” на тази пирамида и нейните поразяващи размери са породили т.н. ПИРАМИДОЛОГИЯ, чиято същност е в манипулирането с числата, отговарящи на нейните размери. Не са малко специалистите, които я разглеждат като “числена мистика”, “тайнствена наука за фараоните” и др.
Често я наричат “каменната библия”. Някои дори претендират, че въз основа на плана на пирамидата, разположението на входовете, коридорите, залите и погребалната камера, могат да проследят цялата история на човечеството. Казват, че въз основа на сведенията, извлечени от Хеопсовата пирамида, някакъв изследовател предсказал, че Първата световна война ще избухне през 1913 г. Той “сбъркал” началото на войната само с една година (сигурно Балканите пак са объркали историята!).
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
predi nas e imalo o6te 6 civilizacii nie sme 7-mata tezi ot 6 tata sa bili mnogo visoki
Хъхааааааа... и кои?Първоначално написано от Misti4nata
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
kakvo koi?
Първоначално написано от o.c.
hahah da weee mnogo 6e e ekzoti4no! zalqta do krusta ot kal i voda,nqma 6to!
be ot kudeto i da si go pogledne6..nakraq e edno i su6to
az puk bqh gledala nqkakuv film deto kazaha 4e kraq na sveta 6tql da bude prez 2056 god.
are stiga be! prez 2012 potop a sega i tva
![]()
oba4e naistina...globalnoto zatoplqne e...kak da go kaja...golqm shit
daje i po Mtv reklamirat nekvi reklami za tva
ujassss mani mani
Kato umra, esenciqta mi shte otide v Mount Celestia, kudeto shte stana obitatel na The Illuminated heaven i moqta esenciq shte stane 4ast ot samoto izmerenie![]()
mnogo mi se spi ;(
bi mu mamito , prevarih si 6kembetoooooo !!!!!!!
Кои цивилизации точно?Първоначално написано от Misti4na
i men me hvana strah
Еми тъй е .. тфа се нарича "естествен подбор" демек Земята се очиства от отрепките и мръсотийте..само дето така и не разбрах как точно на 22 декември,за 12 часа ще се обърнат полюсите и бла-бла..поне да изчакат да мине Нова година,да умрем пияниТо и 2000 година уж щяха да ни потопят,ама на-живи сме.
E да.. то това щеше да става още през 2000..ама още сме живи нали..Пък скоро четох една тема, че края на света щял да бъде през 2060..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Are be emonce :< Znaesh 4e iska da doide kraq na sveta i da si reznesh venite?Първоначално написано от ill drummer
tfy
Ne mi e nujno imeto ti za da znam mnogo neshta za teb :>Първоначално написано от ill drummer
ebasi oprdelenieto "keyboard warriors"pure phun
jh
дай, дай..Първоначално написано от beyond_transience
![]()
аз съм ранен клавиатурен борец :< "У'-то ми не работи като хоратаПървоначално написано от ill drummer
![]()