.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Не е от чак такова голямо значение. Дебелината е много по-важна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    не няма поне според мене
    Because all I want is u ....

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Ima razbirase!

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не е от чак такова голямо значение. Дебелината е много по-важна.
    misleh,che temata e za goleminata ne za duljinata,a ti?

ДА!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

just help me
    Guest

DA

abe da vi kaja ima znachenie.zashtoto purviq mi put beshe s mmche s mn golqm.i 2 godini bqh s nego i sym mn razshirena i sega pravih s drug s po-maluk ..i ne go usetih daje...

Град
    Русе
    абе момичетата си решават...те като погледнат бай петко и го искат веднага (говоря за моя)
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

DJ MiLeN
    Guest
    Както казва повелята на Българския народ:Не е важно да е дълак и да стърже бедрата,а да е дебел и да троши бедрата.Така че дължината не е толкова от значение може и да ти е 14 см ама като е дебеличък и особенно като знаеш как да го ползваш!!!А пък в крайна сметка на човек му е толкова голям колкото е дал господ!!!

hqhq 4e est 4e ima zna4enie ako pr vi se iztapani nqkoi 8 santimetrov dali 6te useti6 ne6to makar 4e kazvat 4e ot po golqmo zna4eni e debelinata no se pak nau4no dokazanoe 4e na nqkoi jeni to4kata koqto trqbva da se stimulira za da dostignat do orgazam e po navatre(ako moga taka da se izrazq) i trqbva majkiqt atribut a e po dalag... i moqt otgovor e "DAAAaA" :P

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Няма значение размера! Не говорим естествено за аномалии... екстремно малки атрибути...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Няма значение размера! Не говорим естествено за аномалии... екстремно малки атрибути...
    Е отговарям на 3ти въпрос (и общо 3ти както се вижда) след тебе тая сутрин и чак сега ти забелязах подписа, тва го имам на 1 картичка в протмонето си и от около 10 години го мъкна с мене
    -

по темата... тва като го казвате 15-16-17 или там 19+
    да не ходите да се шибате с линийки ве..
    чак толкова точни не може да сте си мисля.. едната па писала "18.5"
    АЙДЕ НЕМА НУЖДА
    Е мене ми е 16.33 (примерно )

И както са казали хората: не е важно кво имаш, а как го използваш

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Re: DA

Цитирай Първоначално написано от just help me
    abe da vi kaja ima znachenie.zashtoto purviq mi put beshe s mmche s mn golqm.i 2 godini bqh s nego i sym mn razshirena i sega pravih s drug s po-maluk ..i ne go usetih daje...
    да да да говори миииииииии хахаха като сеп раи на луд/а поне се замисли .. ако не знаеш .. вагината се свива и разширява в зависимост от члена

Guest
    Моя е 12 см. максимално а съм на 19 години
    никоя няма да иска да прави любов с мен
    помооооощ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моя е 12 см. максимално а съм на 19 години
    никоя няма да иска да прави любов с мен
    помооооощ
    Не се комплексирай
    А пък и невярвам да убедиш момиче да си легне с теб и след като го види/усети да избяга :Р

Град
    At home...
    Абе каквото и да си говорим, размера и на сутиена, и на пениса имат значение!

Donqkude razmera ima zna4enie..samo 4e az li4no ne bih zarqzala nqkoe mom4e samo 6toto mu e maluk ili puk zaduljitelno da tursq mom4e na koeto mu e golqm

Цитирай Първоначално написано от w00t
    Айде и момчетата да гласуват по него тогава

= Размера на сутиена - Не - прекалено големите даже не ме кефят
    Съгласен съм с теб

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има огромно значение. Не може да правиш секс с 15 см пенис. Ама виж 16 си е друга работа. 1 см е толкова важен..........нищо, че и на 15 и на 16 см има няколко, които изобщо не се употребяват. Как ще е много 15 см, нали влагалището ми е цели 8 см, а възбудено достига до към 12.
    Размерът е важен, деца, а 1 см е от съществено зцначие за пълноценния ви сексуален живот. За това всяка дама да възбуди потенциалния си сексуален партньор до пръсване, да хване шублера и да прецени тогава може ли да спи с него.

Сега сериозно-не е важно, особено за жената. При все, че първите 3-4 см от влагалището и външните й полови органи са най-чувствителни. Нататък чувствителността е много малка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си