- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Гласуване] Размерът има ли значение?
Не е от чак такова голямо значение. Дебелината е много по-важна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не няма поне според мене![]()
Because all I want is u ....
Ima razbirase!![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
misleh,che temata e za goleminata ne za duljinata,a ti?Първоначално написано от Aleandra
ДА!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
abe da vi kaja ima znachenie.zashtoto purviq mi put beshe s mmche s mn golqm.i 2 godini bqh s nego i sym mn razshirena i sega pravih s drug s po-maluk ..i ne go usetih daje...![]()
абе момичетата си решават...те като погледнат бай петко и го искат веднага (говоря за моя)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Както казва повелята на Българския народ:Не е важно да е дълак и да стърже бедрата,а да е дебел и да троши бедрата.Така че дължината не е толкова от значение може и да ти е 14 см ама като е дебеличък и особенно като знаеш как да го ползваш!!!А пък в крайна сметка на човек му е толкова голям колкото е дал господ!!!
![]()
hqhq 4e est 4e ima zna4enie ako pr vi se iztapani nqkoi 8 santimetrov dali 6te useti6 ne6to makar 4e kazvat 4e ot po golqmo zna4eni e debelinata no se pak nau4no dokazanoe 4e na nqkoi jeni to4kata koqto trqbva da se stimulira za da dostignat do orgazam e po navatre(ako moga taka da se izrazq) i trqbva majkiqt atribut a e po dalag... i moqt otgovor e "DAAAaA"
![]()
:P
![]()
![]()
Няма значение размера! Не говорим естествено за аномалии... екстремно малки атрибути...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Е отговарям на 3ти въпрос (и общо 3ти както се вижда) след тебе тая сутрин и чак сега ти забелязах подписа, тва го имам на 1 картичка в протмонето си и от около 10 години го мъкна с менеПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
-
по темата... тва като го казвате 15-16-17 или там 19+
да не ходите да се шибате с линийки ве..
чак толкова точни не може да сте си мисля.. едната па писала "18.5"
АЙДЕ НЕМА НУЖДА
Е мене ми е 16.33 (примерно)
И както са казали хората: не е важно кво имаш, а как го използваш
Не.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
да да да говори миииииииии хахаха като сеп раи на луд/а поне се замисли .. ако не знаеш .. вагината се свива и разширява в зависимост от членаПървоначално написано от just help me
Има има![]()
Моя е 12 см. максималноа съм на 19 години
![]()
никоя няма да иска да прави любов с мен![]()
помооооощ
Не се комплексирайПървоначално написано от Анонимко
А пък и невярвам да убедиш момиче да си легне с теб и след като го види/усети да избяга :Р
Абе каквото и да си говорим, размера и на сутиена, и на пениса имат значение!
Donqkude razmera ima zna4enie..samo 4e az li4no ne bih zarqzala nqkoe mom4e samo 6toto mu e maluk ili puk zaduljitelno da tursq mom4e na koeto mu e golqm
Съгласен съм с тебПървоначално написано от w00t
![]()
Има огромно значение. Не може да правиш секс с 15 см пенис. Ама виж 16 си е друга работа. 1 см е толкова важен..........нищо, че и на 15 и на 16 см има няколко, които изобщо не се употребяват. Как ще е много 15 см, нали влагалището ми е цели 8 см, а възбудено достига до към 12.
Размерът е важен, деца, а 1 см е от съществено зцначие за пълноценния ви сексуален живот. За това всяка дама да възбуди потенциалния си сексуален партньор до пръсване, да хване шублера и да прецени тогава може ли да спи с него.
Сега сериозно-не е важно, особено за жената. При все, че първите 3-4 см от влагалището и външните й полови органи са най-чувствителни. Нататък чувствителността е много малка.