.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Какво да я правя?

С едно момиче се бяхме разбрали да излезем.Тя обаче уж отиде на село...Седи там месец и половина ,ама в същото време от време на време е в скайп.Викам си може да е някой от техните.По едно време почна да едва и фрс питам я ааа някой от наще е ,тук нямам скайп.Е днес обаче си смени и пика на тва как се мляска с фр и.С нея си пишехме ототдавна ,ама на приливи и отливи.кво да правя?

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    [b]Ми лъже те! Какво може да направиш... Мани я тая! Като не може в очите да ти каже, че не иска (да не говорим пък за скайп!)[/b]
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Тц.. пък и се крие чак. Тая е много зле и със сигурност не те заслужава, така че не й обръщай внимание и си намери някоя друга!

Пич ,като за начало си оправи проблема с правописа и пунктуацията,въобще не можеш да се изразяваш и някои неща не ги разбрах.А така сложи си и ти подобен пик и тва е.....кво толкова ,нали не сте гаджета или нещо такова?!
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Guest
    kolkoto i da ti e na surceto i kolkoto da ti se iska...da si s neq...prosto ne e za teb,s neq samo 6te si nameri6 belqta

По-добре не се занимавай с тая.Егати бъзлата е.Не стига,че не иска да ти каже какво точно мисли,ама и те лъже. Намери си някоя по-свестна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    РЮАР
    Аз... си мисля, че тя просто не иска да излезе с него... неудобно и е да го отреже, вероятно щото мисли, че ще му стане яко кофти.. и за това го отбягва... аз не виждам по - доб1р намек от това да я оставиш на мира и да си я избиеш от глава...

само факта че те лъже трябва да ти подсказва какво да направиш

явно никак не и се иска да излезе с теб, но или не и стиска да те отреже в лицето, или не иска толкова брутално да те нарани. Сигурно затова си е сложила тази снимка и затова е казала, че ще си е месец и половина на село. Давай напред, докато още не си си загубил ума по нея.
    SMILE FOR ME NOW

по добре изобщо не се занимавай с тая само ще ти стъжни животеца щом още преди да се запознаете е започнала да те лъже... по скоро момичето не иска да те реже защото мисли че ще ти стане кофти, ама пак за ко да не ти каже ами се крие ... тъпа раота по добре ти я одрежи преди тя да го е направила

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    По-добре не се занимавай с тая.Егати бъзлата е.Не стига,че не иска да ти каже какво точно мисли,ама и те лъже. Намери си някоя по-свестна.
    на едно мнение сме...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Нищо й няма на момичето, просто е искала да го отреже по дискретен начин, той е трябвало да зебележи по държанието й, че не е желан. Ами какво да правиш? Не се занимавай с нея, очевидно е, че не се интересува от теб.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Харесваш ли я?Какво ти пука, да прави каквото си иска, но определено се опитва да се измъкне.

Град
    (: Русе :)
    Явно не иска да излезе с теб, така че това само по себе си дава отговор на твоя въпрос ...
    So free

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Пич ,като за начало си оправи проблема с правописа и пунктуацията,въобще не можеш да се изразяваш и някои неща не ги разбрах.
    Ами тя за това не му пише. Мислиш ли, че му разбира "думите"?

Тая курва те няма за нищо, явно си последния с който изобщо би си мислила. Не се занимавай с таквиз и още нещо. Момиче не се сваля по чата, освен ако е в порядъка на 12, 13 най-много...

Град
    (: Русе :)
    така ееее
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си