.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    boy_star
    Guest

нашите се отнасят гадно със сестра ми

Аз съм на 14.Сестра ми (Д.) е на 13.Преди време беше изнасилена от някакъв тип и забременя.Нашите не й позволиха аборт - това й било наказанието задето избягала онази вечер от вкъщи (те я бяха ядосали и тя реши да избяга,но точно онази вечер беше изнасилена).Д е в 8 месец (докторът каза,че бебето е момиче).След изнасилването,нашите се отнасят мн гадно с нея и я карат да се чувства виновна за случилото се(дори на психолог не я заведоха).Казват й,че ще си гледа бебето и няма да го дава за осиновяване,да разбере колко грижи имат покрай нас и да й послужи за урок,друг път да не бяга и да не прави глупости.Аз мисля,че това е безсмислено и че само настройват Д срещу тях и че един ден тя ще стане отмъстителна личност без самочувствие.Аз съм единственият човек,който се отнася с разбиране към нея.Кажете ми как мога да й помогна,по какъвто и да е начин,само и само да стане достоен уверен човек и да преживее изнасилването и да продължи напред,дори и с детето.

Град
    in ur dreams
    Много грешно подхождат към сестра ти, на нея и трябва подкрепа, а не "наказание". Мисля че трябва да поговорите с ваще и да им кажете, че тя се нуждае от тях и тяхната подкрепа. Хубавото е , че ти си до нея в този момент, но не одобрявам поведението на твоите родители

аз също не одобрявам мнението на родителите ви,но имам и един въпрос:
    как ходи на даскало с тоя корем?не и ли се подиграват?не й ли тежи толкоз голям корем?

Родителите ти са постъпили много лекомислено, направо безотговорно. Не е правилно постоянно да й натякват за тази грешка, а трябва да й помогнат, но щом те не искат направи го ти. Подкрепяй я във всичко, дори поговори с родителите си и им кажи какво смяташ ти за тази случка. За нищо на света не оставяй сестра си сама, все пак е още дете...нужни са много любов и грижи.

Наистина е нужно да я подкрепят и да я обичат( това важи и за всички хора), но са били прави тя да задържи детето. Всяко Заченато дете трябва да се роди- Живота вече се е зародил.

Град
    Изгубено
    е не са постъпили правилно разбира се ама и сестра ти
    колко пък толкова ще я ядосат че да избяга и да я изнасилят и сигурен ли си че е изнасилена а не е отишла доброволно при бащата (така да го наречем)

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Каквото и да е направила, според мен в такъв момент трябва да я подкрепят.

Guest
    е кой нормален лекар 6те позволи на 13 годи6на да роди май теми4ката е ебавка

калинка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами не.Ще я остави да си носи детето в корема още 15 години Естествено,че като ражда момичето,лекарят ще й помогне,ти какво си въобразяваш?!

cska_best
    Guest
    Хахаха бебето не пита на колко години е майката ами след 9те месеца се ражда и никой доктор не може да го спре \/

batistuta
    Guest
    A koi normalen lekar 6te kaje "Ami zabranqvam ti da rajda6,sorry macka" i koe normalno bebe (v korema na maika si) 6te go poslu6a???

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Каквото и да е направила, според мен в такъв момент трябва да я подкрепят.

Ами ДА ! Трябва ! Но не я ... Аз ако бях брат й така щях да ги намотая и двамата , че ... Де да знам , ама ше ги изнеса и 2мата от къщата
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

баси родителите с извинение ама това са най-безотговорните,егоистични, малоумни,...оо нямам думи как ще се отнасяш ти така с детето си бре... при положение че до колкото схващам те са били причината сестра ти да е избягала...нз аз ако бях на нейно място пак щях да избягам ама тоя път да не се върна изобщо,да видим дали ще тогава ще се усетят,ажеба,че това е тяхното дете
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

а по въпроса с тва как да и помогнеш...еми няма мн възможности...подкрепяй я,да знае че поне един член от семейството държи на нея и ако имаш достатъчно смелост да се изправиш срещу родителите си може да се опиташ да я защитаваш някак си когато се отнасят гадно с нея.
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    awe tiq roditeli sa mi mnogo stranni! Kak moje da kajat,4e tova edva li ne i e nakazanieto 4e e izbqgala..sori mnogo, no te NE SA V RED.i kakvo tq 6te stane maika na 13 i 6te si vzema pouka..a vqrno, mejdu vremenno jivota 6te i e susipan. A dokolkoto znam roditelite to4no tova ne iskat

Супер фен Аватара на Exothermic
    родителите ви са помяри
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Guest
    ОБАДЕТЕ СЕ В ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И ИМ ОПИШЕТЕ СИТУАЦИЯТА!!!!!!!

Guest
    Mislq 4e ti trqbva da razgovarq6 s va6ite po tozi vupros i da im kaje6 4e na sestra ti nikak ne i e lesno, i 4e sled iznasilvaneto tq se nujdae ot pove4e podkrepa, a ne ot kritikite na nai-blizkite i hora! Smqtam, 4e sestra ti izob6to ne e vinovna za tva, koeto i se e slu4io,a to naistina e Ujasno!!! Vajno e, 4e ti q podkrepq6 i ne se otkazva6 ot neq kakto roditelite vi! Tova e mn hubavo!!!No vajno e i dvete da pogovorite s va6ite i te da razberat 4e na sestra ti i e mn tejko i se nujdae ot tqh!Neka rodi deteto, da mu se radva i da go gleda, no bez pomo6ta na roditelite vi, tova 6te bude dosta trudno!Nikoga ne se otkazvaite!USPEH!!!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Nz oba4eee 4esno kazano roditelite sa ti naistina mn bezothovorni trqabva seriozno da pogovori6 s tqh za6toto tova koeto e stanalo sus sestra ti ne e hi4 6ega rabota.Ne mislq 4e zaradi tova 4e e izbqgala trqaa da q nakajat da ne abortira TQ VSE PAK E NA 13
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Малееее...Тея родители искат бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой и само бой...К'во наказание е т'ва беее?!?! Те така съсипват живота на сестра ти...Гледай да правиш всичко по силите си да не се съсипе още повече...Аиде и ГОЛЯМ УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Ау...горката!Не знам,това което правят родителите ви е наистина чудовищно!!!!Че това е едно 13 годишно дете!!!Това ли е наказанието,че е избягала от тях??????Това е ужасно,не могада повярвам,че се случват такива неща!!!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Да им имам справедливостта на ваще тва си е живо престъпление спрямо собственото им дете-не е този начина-да съсипеш живота на детето си за да му покажеш на всяка цена, че не е право-благодарение на такива безхаберни хора сме се подигравали не веднъж на 13 годишни деца за невежеството им-на такива "родители" трябва да им се отнемат родителски права... А колкото до това как да помогнеш-ми ти също си едно дете в крайна сметка-тва е прекалено голяма тежест за вас-наистина трябва да бъдеш до нея,но се съмнявам че сестра ти няма да порасне отмъстителна и озлобена личност-просто родителите ти трябва да прогледнат по някакъв начин и да видят ,че не са прави-какво-после и на работа ли ше я накарат да ходи,може би и тях да издържа...не е тва начина просто...КЪСМЕТ
    Спрете Земята,искам да сляза...

mi kak da i pomogne6......naistina roditelite ti ne sa nikak pravi.....kogato rodi deteto ne trqbva da go namrazva...vazmojno e tq da smqta 4e celiq i jivot e sasipan zaradi nego.ne pozvolqvai tova!tq trqbva da go obi4a.pomagai i da ggo gleda,obi4aite go zaedno.gledai deteto ponqkoga za da moje tq da izliza i da vodi jivot na edin teenager,no i da bade otgovoren roditel.obqsni i 4e tq trqbva da dade na svoeto momi4ence vsi4ko tova koeto tq e nqmala -razbirane

6te se spravite zaedno,pomagai i ,tq nqma da se spravi bez teb!

Как може такова нещо?!?Как родителите ти са забранили на сестра ти да направи аборт!Никой не е виновен,че точно в тази вечер, когато сестра ти е избягала са я изнасилили.ТОЗИ КОЙТО ЗАСЛУЖАВА НАКАЗАНИЕ Е ИЗНАСИЛВАЧА!!!Та тя е само на 13!Как ще отгледа това дете,та тя самата все още е дете!?! Добре е, че ти я подкрепяш,но наистина родителите ти са много безотговорни!Много се извинявам,че ги обиждам,но това е самата истина!

gadno se otnasqt sas sestra mi.da be da

na6te ne se otnasqt gadno sas sestra mi a s men 6ot sam po-golqmata.ne e nikak 4esno .pisnalo mi e ot sestra mi i ot na6te,no kato se zamislq sestra mi e pe4ena ponqkoga.abe got e da ima6 po-malka sestra.
    ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си