- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нашите се отнасят гадно със сестра ми
ваще луди ли са ? на 13 кфо бебе бе ?! не знам по -добре ти говори с тях и ги убеди да дадат бебето за осиновяване !![]()
ne trqbva da go davate za osinovqvane spored men:dori da jertva sebe si trqbva da otgleda deteto!kolkoto i da e prejivqla tova e bqgstvo ot otgovornost.6te prodalji da vodi normalen jivot vapreki 4e 6te bade travmirana.a 6te opraposti jivote na deteto!ako teb te bqha zarqzali taka kak 6te6e da se 4uvstva6?i ot kade mojete da b11dete sigurni 4e kato go dadete za osinovqvvane nqkkoi 6te go osinovi?ami ako nikoga nikoi ne go osinovi i tova dete porasne edin den i nqma kade da jivee?bez obrazovanie,bez pari.....ne pravete tazi gre6ka (li4no moe mnenie)
Или лъжеш или ваще са за психолог![]()
съсипват и живота кажи им го
TEMATA E EBAVKA NE RAZBRAHTE LI BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
fuck dosta nepriqtna situaciq oba4e az sum optimist i si mislq 4e pone kato porastnat 6te si hodqt zaedno kato naborki
Много се надявам да е така,защото това е наистина ужасяващо...Първоначално написано от SeViTyYy
Ако искаш да промениш света започни от себе си!
Не трябва да се отнасят така кам сестра ти..вав никакав случай![]()
Като са е изнасилили тя няма вина че има толкова гадни и безчусвени хора / педофили/
..Поговори с тях и им кажи да спрат..
А ти бади винаги до нея и я подкрепяй вав всичко..
![]()
Мечтите са безкрайни..
мале, пази Боже от такива родители (без да обиждам)...кажи им, 4е не ти е приятно да се ГАВРЯТ със сестра ти!!! аз ако бях щях да ги пребия![]()
И аз кфо да направя??![]()
Дъ бест аватар от галерията
Според мен трябва да я подкрепят каквото и да се е случило,още повече,че и те имат вина за случилото се,а не само тя.Тя няма вина,че има такива извратени хора като тоя дето я е изнасилил![]()
Ако темата не е ебавка..пази Боже от такива родители... [-o<
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all