- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за всички претърпяли катастрофа...
zdrveite.. v posledno vreme postoqnno po novinite saob6tavat za ujasni katastrofi... nqkoi ot vas pretarpqval li e? dalgo li e ostavala prihi4eska travma.. ? az katastrofirah predi 2 meseca i vse o6te se 4uvstvam ujasno ... radvam se 4e vsi4ki ot semeistvoto mi minaha s leki naranqvaniq.. hora mislete predi da tragnete da karate... tova ne e 6ega rabota ... vseki den si otivat nevinni mladi hora ... {sajalqvam 4e slagam temata tuk no naistina neznam za kade e .. no tuk pone 6te q vidqt pove4e hora}
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Ми аз бях с КОлело и се блъснах в СПРЯЛО такси. бях на 2мм от загуба на зрението. Веднага щом се опраих искаха да се кача на колелото. Нямаше травми, няяше нищо, даже кат се трявснах ми беше смешно и се ебвах с майка ми. Идва тя до мене и аз и викам: искам да ми обещаеш две неща
1. Не припадай около мене
2. Не ми се карай.
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
Имала съм три катастрофи.
В две от които аз бях зад волана. И в двата случая ме удариха откъм мястото до шофьора. За щастие се разминавам с леки натъртвания, изкълчени китки, синини и никакви по-сериозни наранявания.
Винаги съм си взимала малки и не особено сигурни коли, но сега промених това и си взех нещо, с което съм по-сигурна.
В третата седях до шофьора. Караше брат ми. Този, които пострада беше той. Аз се разминах със стъкла в крака и ръката. В два от случаите ме блъсна жена, а в третия пиян мъж.
na men mi se slu4i absolutno sa6totoПървоначално написано от didonko
![]()
![]()
samo deto az si puknah rukata i bqh s malko naranqvaniq ama burzo se opravih
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
райдъра и пророк се оказаПървоначално написано от TheNightRider
и аз /да чукам на дърво/ не съм претърпявал за сега такива неща
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аха мерси вече ще съм подготвенаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
е...от къде си толкова сигурен?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
err...nope.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ок де...обясни защото мисля че на повечето хора не им е ясно :>Първоначално написано от TheNightRider
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Имах една лека катастрофа преди 7 години. Нищо ни нямаше.
да, вече се разбрахме в скайп...
така де, ти говориш и за леки катастрофи/чупене на фар, etc./
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
lele vqrno li 4ove4e.. tova e ujasnoПървоначално написано от MALYGOS
Слава богу не съм претърпявала, да чукам на дървоно бях свидетел и доста гадно ми стана само като гледах
Значи тогава това момче ми беше гадже.И бяхме излезли с една компания.Но някои бяха с колелета.Та той взе едно колело и се засили по пътя , зави наляво и се блъсна в един мотор, на който седеше пак един фр. но мотора беше спрял.И гаджето ми се удари в гърдите на моториста и направи някфо салто и падна на земята.Е тогава поставих рекорд-сиг за 3 секунди съм пробягала цялата улица.Счупи си и двете ръце и имаше доста наранявания, но е оправи.
А аз отивам там и гледам все едно му беше излязъл лакътя-пребледнях цялата, никога не ми е било гадно от кръв и подобни, не знам кфо ми стана там и изтичах до него и седнах на земята и го виках с всичка сила , ама вече беше припаднал и извикаха линейка и го откараха, ама фр. ми не ме пуснаха да отида сега щот бях на косъм от припадък и аз. 2 нощи после не съм мигнала от притеснение и стрес.
не съм... и не искам да карам кола.
но съм се возила в ебати таратайките, които са били на косъм от разпадане. по тея улици не знам как не са ме утрепали.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Гледам вси4ки са се блъскали със колелааз колко пъти съм падал със колелото нищо ми няя
Оба4е и аз съм присъствал на катастрофа със кола...две мом4ета на 14 години едното загина :< 4у се силен трясък отидох да вида и ме побиха тръпки...беше се блъснал във едно дърво...мн гадно...немоа глеам аз такиз неща мн страшно....
Ина4е мн искам да карам кола и не ме е страх да ме возят бързо \/ возил съм се със 200 и ми е кеф..попринцип оби4ам бъзата скорост,но не мисля 4е бих поставил живота нна някой друг във опастност...Ааа ина4е съм се блъскал един път със картинг
![]()
ама ми нямаше нищо 4аках да ма дръпнат от гумите пак да настъпя газта до край
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Една камара....последната с мотора направо се попилях![]()