- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
Какво е първото нещо което правите като се събудите
Аз примерно ставам сънен все още и пускам компапък след това другите неща
Или в други случай като се събудя ... надигам се и пак се пльосвам на леглото![]()
вие сте![]()
Ям...... Или пак заспивам и сънувам ядене.
Първо си пускам компа и докато се зареди и тва онова правя останалите неща...А в някой случеи се връщам пак в страната на сънищата
![]()
Аз не си пускам компа , защото не го изключвам почти ...
Ами ... Мия си очите , зъбите ... ям ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
мия си зъбите
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оглеждам се за часовник... след това "Марш към банята!"![]()
мия си зъбките![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Sabujdam se, vzimam si telefona i gledam kolko e 4asa..ak0 e p0-rani4k0 zaspivam 0tn0v0, a ak0 li ne stavam i 0tiv0m d0 0gledal0t0 da si vidq v kakv0 sast0qnie mi e k0sata,za6t0t0 vseki pat e t0lk0vaa mn0g0 r06ava cqlataaaaaa ujasssss!!!! I sled t0va si pravq drugite obikn0veni ne6ta
Казвам: "ставам, мамо". Мия се, оправям леглото, закусвам и отивам на работа....тъъъъпоооо![]()
Протягам се... Ако много се уморя от протягането - заспивам пак. Ако не - ставам, шляя се из апартамента като зомби половин час, докато стигна до банята.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
В банята и след това закусвам![]()
Обличам се и извеждам кучетата на разходка,след това взимам душ и закусвам с баща ми.Ако е през есента,зимата или пролетта-отивам на даскало,а ако е през лятото-сядам на компа.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Галя котето ми и след това се оправям! Най-накрая-![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Поглеждам колко е часа и отивам в банята да се мия.После закусвам и после или отивам на даскало, или си измислям нещо да се занимавам - учене,ТВ,комп,чистене,кафет а ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Целувам приятелят ми, ако е до мен. Иначе съм към банята и после упражнения.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ili zaspivam pak ili sym v banqta
mi az 1 poglejdam telefona da vidq koi mi e zvanql pra6tal sms(kolko e 4asa),2.puskam pc,3.kam banqta
пускам компютъра
поглеждам си часовника, телефона за съобщения и отварям вратата да влезе въздух.
SMILE FOR ME NOW
Пускам телевизора, отивам в банята и закусвам![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Гледам стерео, след това се къпя![]()
Everything happens for a reason..