- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
1-вото нещо което правя винаги било то сутрин или на обяд, като се събудя е да си наплискам лицето със студена вода, защото ми е много трудно да се разсуня.. А после гледам TV или уча..![]()
Реша си косата още със ставането..после лягям да полежа още 5-10 мин и после се глася за даскало![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ставам - тоалетна - миене на зъби - закуска - фас![]()
Hardcore 4 Life
pyskam kompa i toi dokat sa zaredi v banqta,qm i komp,tva i posle si giveq givota![]()
Не можах да прочета цялата тема, така че сори ако повтарям. Имаше един страшен виц по темата:
Учителката пита децата какво правят преди да отидат на училище. Те отговарят - ставам, измивам си зъбите, обличам се, ям и тръгвам. Иванчо упорито вдига ръка, но учителката не се решава да попита и него. Накрая обаче го вдига и той казва:
-Ставам в 7, измивам си зъбите, обличам се, забърсвам п*тката и тръгвам.
Учителката побеснява и се обажда на баща му. Пита го какво прави Иванчо сутрин преди училище и той казва:
-Ами става, измива си зъбите, облича се, забърсва п*тката и тръгва.
Учителката побеснява още повече и звъни на майка му. Пита и нея и тя започва:
-Иванчо сутрин става към 7, измива си зъбите, облиза се, забърсва...
Учителката я прекъсва:
-Как може такова нещо, за каква п*тка ми говорите всичките?
-Просто откакто мъжът ми стана домоуправител, всяка сутрин на вратата пише "Пешо е п*тка" и Иванчо забърсва надписа преди да тръгне за училище.
Мииии...ставам,лягам,ставам, търся си чехлите,обличам се,отивам в банята,мия си ръцете,мия си зъбите,мия си лицето,мажа си ръцете с крем,сресвам се,търся си ластички,връзвам се,парфюмирам се,шлая се,решавам да тръгвам,обувам се,обличам си якето и леко-полека на даскало.![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
казвам си Ох, спи ми се!!!
I kissed a girl and i like it
мии ся ато сме на даскало вечее ставам имам около 1час..обикновено първото нещо което виждам и кучешка музунка на възглавничката ми
след това ствам обличам се пускам си любимата песен усмихвам се минавам през банята след тва през ухнята обувам се и тутуууууууууф![]()
in defense of our dreams...
Поглеждам си телефона![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Целувам котето,което спи на другата възлгавница (h),разсънвам се 5-10 мин (протягам се,гледам снимките на приятелите ми на нощното шкафче) или пускам TV и си чета хороскопа,за да се разсея. След това,ако съм първа смяна - много бързо в банята и след това всичко останало.
А като съм втора - първото нещо,което правя след като си погаля или целуна котето е да си погледна GSM и да звънна на мама и след това си правя 3 в 1 и мия зъбките,след това всичко останало.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
отварям си очите![]()
![]()
емии измивам си зъбите лицето и си взимам душ
![]()
Още не съм отворила очи и си казвам: "Пфф пак се успах" после гледам колко е часът и поглеждам през прозореца какво е времето.
Аз обикновено изхвърчам към тоалетната с бясна скорост![]()
После се връщам в леглото излежавам се още 10-тина минутки и ставам и започвам да се оправям.![]()
Пускам музика [TV] иначе не моа се сабудя и пак заспивам...
Гледам колко е часа, пускам една вода, пускам си музика, преглеждам набързо няколко форума и после зависи от задачите, които има за деня.
Колкото и часа да се събудя продължавам да си се излежавампоради тази причина почти всеки ден закъснявам
после ..мм ставам 5-10 минутки се мотая и нищо не ми се прави ..после си играя с Кия (кучето ми) ..мачкам я :P после в банята ..и като изляза от банята вече се чувствам събудена ..ии както примерно днес ..беше ми скучно ..а чакам мама да се върне и да ходим по магазинчетата си седя на компа
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
първото нещо, което правя всеки ден, е да изпсувам и да спра алармата. няма изключения.
paska
Веднага като се надигна отивам да си правя кафе, но когато съм 1ва смяна седя 5 минути на леглото докато разбера какво става и след това започвам да се оправям за училище.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Ми ставам и чесно да ти кажа първо си оправям леглото или чантата за даскаломн смешно, че първо се сещам това да права.
Кафее![]()
ми гледам си телефона и се опитвам да вида колко е часа![]()
опитвам се да се добера до гсмто ,което е доста трудно сутрин или обяд зависи, пускам твто лежа 10тина минути , и след тва към банята ,къпя се (ако не се изкъпя цял ден ми се спи
) след тва пускам компа ,сменям канала на the voice праа си кафе, рова се из нета говоря с некой фр/ка по тела,уча( ако ми остане време ) :P
![]()
Добър режим си иами съм доволен ,винаги съм в добро настроение поне докато стигна до даскало или по-точно до автобусната спирка
Като се събудя обикновено казвам на сестра ми да спре да мрънка(тя е много мъничка и иска да се качва на леглото, а аз още спя).После посещавам WC ии слизам на закуска![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm