.
Отговор в тема
Страница 14 от 33 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 812
    1-вото нещо което правя винаги било то сутрин или на обяд, като се събудя е да си наплискам лицето със студена вода, защото ми е много трудно да се разсуня.. А после гледам TV или уча..

Реша си косата още със ставането..после лягям да полежа още 5-10 мин и после се глася за даскало
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Ставам - тоалетна - миене на зъби - закуска - фас
    Hardcore 4 Life

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pyskam kompa i toi dokat sa zaredi v banqta,qm i komp,tva i posle si giveq givota

Град
    Горна Оряховица
    Не можах да прочета цялата тема, така че сори ако повтарям. Имаше един страшен виц по темата:
    Учителката пита децата какво правят преди да отидат на училище. Те отговарят - ставам, измивам си зъбите, обличам се, ям и тръгвам. Иванчо упорито вдига ръка, но учителката не се решава да попита и него. Накрая обаче го вдига и той казва:
    -Ставам в 7, измивам си зъбите, обличам се, забърсвам п*тката и тръгвам.
    Учителката побеснява и се обажда на баща му. Пита го какво прави Иванчо сутрин преди училище и той казва:
    -Ами става, измива си зъбите, облича се, забърсва п*тката и тръгва.
    Учителката побеснява още повече и звъни на майка му. Пита и нея и тя започва:
    -Иванчо сутрин става към 7, измива си зъбите, облиза се, забърсва...
    Учителката я прекъсва:
    -Как може такова нещо, за каква п*тка ми говорите всичките?
    -Просто откакто мъжът ми стана домоуправител, всяка сутрин на вратата пише "Пешо е п*тка" и Иванчо забърсва надписа преди да тръгне за училище.

Мииии...ставам,лягам,ставам, търся си чехлите,обличам се,отивам в банята,мия си ръцете,мия си зъбите,мия си лицето,мажа си ръцете с крем,сресвам се,търся си ластички,връзвам се,парфюмирам се,шлая се,решавам да тръгвам,обувам се,обличам си якето и леко-полека на даскало.

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Изключвам алармата,правя мост и отивам към банята.

Град
    в твоята глава
    казвам си Ох, спи ми се!!!
    I kissed a girl and i like it

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    мии ся ато сме на даскало вечее ставам имам около 1час..обикновено първото нещо което виждам и кучешка музунка на възглавничката ми
    след това ствам обличам се пускам си любимата песен усмихвам се минавам през банята след тва през ухнята обувам се и тутуууууууууф
    in defense of our dreams...

Голям фен
    Поглеждам си телефона
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Целувам котето,което спи на другата възлгавница (h),разсънвам се 5-10 мин (протягам се,гледам снимките на приятелите ми на нощното шкафче) или пускам TV и си чета хороскопа,за да се разсея. След това,ако съм първа смяна - много бързо в банята и след това всичко останало.
    А като съм втора - първото нещо,което правя след като си погаля или целуна котето е да си погледна GSM и да звънна на мама и след това си правя 3 в 1 и мия зъбките,след това всичко останало.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Пускам си музичка.

отварям си очите емии измивам си зъбите лицето и си взимам душ

Още не съм отворила очи и си казвам: "Пфф пак се успах" после гледам колко е часът и поглеждам през прозореца какво е времето.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз обикновено изхвърчам към тоалетната с бясна скорост
    После се връщам в леглото излежавам се още 10-тина минутки и ставам и започвам да се оправям.

Пускам музика [TV] иначе не моа се сабудя и пак заспивам...

Гледам колко е часа, пускам една вода, пускам си музика, преглеждам набързо няколко форума и после зависи от задачите, които има за деня.

Мега фен Аватара на mynichka
    Колкото и часа да се събудя продължавам да си се излежавам поради тази причина почти всеки ден закъснявам после ..мм ставам 5-10 минутки се мотая и нищо не ми се прави ..после си играя с Кия (кучето ми) ..мачкам я :P после в банята ..и като изляза от банята вече се чувствам събудена ..ии както примерно днес ..беше ми скучно ..а чакам мама да се върне и да ходим по магазинчетата си седя на компа
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    летя надолу с главата
    първото нещо, което правя всеки ден, е да изпсувам и да спра алармата. няма изключения.
    paska

Веднага като се надигна отивам да си правя кафе, но когато съм 1ва смяна седя 5 минути на леглото докато разбера какво става и след това започвам да се оправям за училище.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Ми ставам и чесно да ти кажа първо си оправям леглото или чантата за даскало мн смешно, че първо се сещам това да права.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    ми гледам си телефона и се опитвам да вида колко е часа

опитвам се да се добера до гсмто ,което е доста трудно сутрин или обяд зависи , пускам твто лежа 10тина минути , и след тва към банята ,къпя се (ако не се изкъпя цял ден ми се спи ) след тва пускам компа ,сменям канала на the voice праа си кафе, рова се из нета говоря с некой фр/ка по тела,уча( ако ми остане време ) :P
    Добър режим си иам и съм доволен ,винаги съм в добро настроение поне докато стигна до даскало или по-точно до автобусната спирка

Град
    гр. Варна
    Като се събудя обикновено казвам на сестра ми да спре да мрънка(тя е много мъничка и иска да се качва на леглото, а аз още спя).После посещавам WC ии слизам на закуска
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си