- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
Отивам до тоалетна, после в банята..![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Първоначално написано от sladku_bebzi
Веднага ставам и отивам да гушна мама, защото излиза за работа.![]()
Ставам, обличам се и пак лягам за около 20 мин. После идва майка ми и.... Като съм 1 смяна, ставам и веднага тръгвам за даскалото... Почти винаги съм закъснял![]()
ами ставам и утивам да се къпя първа смяна съм малко трудно аама
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като се събудя първо гледам колко е часа...След това първо се отбивам в кенефа, след тва в банята![]()
Влизам в банята, обличам се и се оправям...
Ставам от леглото,после си правя кафе![]()
Стаам,банята,ям,обиколка на парка и след това с гаджето или на компа
изключвам алармата и поглеждам дали някой () не е звънял
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ми да храня домашните любимци и да полея цветята
след като стана 2 часа по-късно от предвиденото, почвам да псувам даскалото, правя си едно кафе и почвам да уча пиейки и ядейки....![]()
Ставам, светвам лампата и се поглеждам в огледалото![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
uu :d kupa se i posle da razhoda pesa i malko bike![]()
Ем...първо се оглеждам за GSM-а за да видя колко е часа,ако е рано си лягам отново,а ако е вече доста късничко ставам,преобличам се,тоалетна,миене на зъбки,гримирване,оправяне на косата и тичане към спирката за да хвана автобуса.Това е когато съм на даскало.А когато не съм ставам около 14:00 часа и всеки път правя нещо различно,я сядам пред компа, я закусвам.Таквиз работи...
Ми, пускам си телевизора.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Търся си тела да изключа тъпата аларма, а със самото ставане 99% от случаите се удрям в шкафа, който е до леглотоСлед това ако се добера до кухнята си правя 3в1
![]()
And you can hate me or love me ,but thats what it's go'n be
Shoulda listened,I told you not to fuck with me
Now can you take the pressure,that's what we go'n see...
Ставам с мисълта за човека, когото обичам толкова много , но не мога да съм с него![]()
ЛЪСНАХ БАСТУНА ЕДНО ХУБАВО..
БЯСНАТА Ч***Я ЗНАЙ,
РАДВА КYРА ДО БЕЗКРАЙ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Ставам с 15 мин. закъснение (алармата е в 6:30, но даже и след като звъни да не ми се спи изчаквам да стане и 45), после бързо в банята. Понеже ходя в студената баня, в която няма огледало се връщам в стаята да се огледам, обличам се и се гримирам, докато пия кафе (щото сега съм сутрин и не мога да се събудя толкова рано) и ям.
![]()
Сутрин щом стана жълто пи...после на училище.
http://www.vbox7.com/play:da86ee03 забавна анимация,трепач е!!!
///Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
мия си зъбите
Гледам кЪм Часовника,отивам в банята и след тва се обличам,а в неучебните дни се излежавам пред телевизора![]()