- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
...dokato otivam do toaletnata si uvelichavam nqkoe lubimo parche ......ne moga da zapochna pylnocenno denq si bez muzika :P
търся си телефона да видя колко 4аса е и дали някои не ми е звънял след тожа към банята обли4ане а и през тожа време пускам компа наяждам се ако има време и отивам на лекции![]()
Поглеждам колко е часа и пак заспивам![]()
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от LittlePrincess
Първоначално написано от dafi86
измислям си оправдания да поспа още малко (тоест много)![]()
![]()
Non musique - non vie!
Търся си телефона, за дя видя колко е часа, после ставам закусвам и към банята...
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Полежавам си още около половин час поне , докато се наканя да ставам , търся си телефона , после до банята, търся си дрехи , гладя ги , обличам се , оправям раницата и марш на училище![]()
Първо си мисля има ли смисъл да стана и какво и до каква степен е приятно то, ако има.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
да пусна THE VOICE после да стана и да видя кво става с хороскопа ми и теенпроблем![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
WCCC и да изпия 3-4 чаши вода.![]()
Ами поглеждам си часовника, преценявам дали мога да продължа да спя или трябва да стана. Ако трябва да стана първото нещо е да се запътя към банята, за сутрешно освежаване.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Пускам телевизора компютъра и отивам до WC
Отивам до банята мия се, включвам тв и си правя бърза "физарядка" да я наречем. Обличам се и на даскало![]()
ако сме почивка отивам в спортната зала да потренирам или просто тичам за здраве.
Kyokoshin - society of ultimate truth
издирвам си GSM-а, гледам колко е часа, ставам и с походката на пиян пингвин отивам в банята.![]()
Имам си нещо,като "сутрешен ритуал":
Алармата пищи,а аз я навивам за още 10 минути.След 10 минути вече съм станала сядам да се поразсъня за 2-3минути,след това отивам до банята.Връщам се в стаята,избирам си дрехи,обличам се,дооправям си косата,включвам твто и сядам да гледам сем.Симсън(който по принцип не харесам,но така убивам малко време).Докато го гледам се гримирам и закусвам някое плодче,става 7 и 20-подреждам си чантата,минавам за един последен път през банята и излизам.И това всяка сутрин с изключения на уйкендите и понякога,когато ставам рааано,за да си взема душа сутринта.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
е затварям ги пак![]()
Сещам се за Нея. А след това си спирам алармата на телефона с удар![]()
Scorpions forever!
Ако действаш така, няма да има кво да спираш.. един път така си спрях телефона, после той не искаше да тръгне... и после баща ми реши да ме спре по същия начин...![]()
Не питай това кой подред телефон ми е. Като се изнервя ги правя леш.
Scorpions forever!
Аз телефоните супер много си ги пазя и секи път се преебават нещата... тряа спра да ги пазя толко.
Като стана се опитвам да си легна пак... ма не стаа