- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
начи като се събудя никога не се излежавам бързам да пусна компа и да си вляза в скайпапосле всичко поред
![]()
ставам по-възможно най-бързия начин,мия си зъбите и очичките да се разсъня,обличам се,ям ,гримирам се и беж да ме няма![]()
оглеждам се в огледалото![]()
Заспивам пак!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ше си оставам у дома включвам компютъра и отивам да се мия, ако не, първо се мия. :Д
mindscan
Отивам да се мия и после да ям .. и така нататък![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
блъскам си телефона докато спре да звъни...![]()
Наливам си вода и пускам лаптопа.
Амиии гледам колко е часа , пускам си компа , кикерча се 20 минути в леглото , отивам в банята къпя се , мия си зъбите , обличам си нещо , закусвам и тъй![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
лежа
и то доста
а после си мия зъбите
после пускам компа
и гледам всички новини
после влизам в ибей и подобните саитове и гледам какво ново има
после влизам в авто сайтовете и гледам какво ново има
после гледам търговете и какво ново има
после закусвам
после излизам
Поглеждам си телефона..![]()
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...
гледам колко е часа.... после се обаждам на слънцетоо![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Поглеждам си телефона, отивам до банята (бърз душ/или само лицето, зъби, кенеф)). После си пускам пцто и от хладилника си взимам едно кисело мляко и го ям пред компа.
Поглеждам си телефона, отивам в банята и сядам после на компа![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз такаПървоначално написано от Co0kieGirl
![]()
Изключвам алармата на тела. Отивам до банята и после на игрището.![]()
Разтърквам си очите,отплитам се от слушалките на телаСтавам и обикновено падам назад и си удрям главата в стената
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Мрънкам![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
протягам си ръката да сабудя лаптопапосле поглеждам колко е часа,взимам лаптопа в мене както съм си в леглото и започва голямото ровене из нета
![]()
Включвам компа и тичам към кухнята за закуска![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
или ставам и 1 час обикалям из къщи и се чудя с кой да изляза и ко да прая,или сядам на компа илииииии най-често се обръщам на другата страна и пак заспивам![]()