- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
мия си лицето и зъбите след това пускам компа и играя до 7 сутринта![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
оправям си леглото![]()
гледам джетикс...![]()
Отивам с мътвешки поглед към банята,къпя се,мия си зъбите,слагам си няколко неща за лице и туй после отивам и включвам компютъра и ТВ-то и си опраям леглото.![]()
правя кафе !!! е, преди това си мия зъбите и очите![]()
1.Включвам телевизора
2.Надигам си малко главата за да видя дали някой ми е писал в скайп (тъй като не си изключвам компютъра)
3.Звънкам на милото за да го събудя за работа
4.Въргалям се още 30-тина минути в леглото
5.Пак звъня на онова диване за да съм сигурна,че е тръгнал за работа,а не се е върнал отново в леглото![]()
6.Поглеждам кой к'во ми е писал
7.Скачам в банята - душ,зъбки,очички
8.Айдеее пак пред компа или в леглото (зависи,колко ми се спи)
Ей това са нещата,които правя всяка сутрин през ваканцията :P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
гледам колко е часа и пускам тв-то
Ми ставам, отивам в банята, после гледам нещо по ТВ-то и закусвам и след това пускам компа![]()
Първоначално написано от lipstik
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами обикновено телефона е някъде до мен и гледам колко е часът.След това отивам до кухнята да видя дали има някой и оттам в банята.След това или закусвам,или първо пускам компютъра.
Аз също първо гледам колко е часа ;D Ако е рано, продължавам да си спа, ако е станало обед-ставам с възможно най-бавните движения и отивам до тоалетната XD После пия кафе да се разсъня, чета нещо или гледам телевизия..после пускам компа..
.. веднага след това включвам компютъра ;дПървоначално написано от SummerDream
Събуждам се с мисълта,че трябва да обия някой иначе си пускам компа оправям си леглото минавам през банята и идва тежката задача да посетя баба ми която живее през 3 къщи от нас![]()
Най-често някоя псувня придружена със въпроса-Защо ме събудихте?![]()
ми още в просъница и не станала от леглото взимам нещо за писане от нощното шкафче и си отбелязвам с ''X'' деня на календара, който ми е точно над леглото, след това ставам, изпивам едно витаминче, взимам си душ, оправям се и после започва денят![]()
ставам,отивам в банята,след тва се връщам да си опрая леглото,майками ми говори разни глупости,аз и казвам да не ме занимава и след тва на плаж
пускам телевизора, правя си 3в1, пускам компа, оправям се и си продължавам деня
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Отварям прозореца.![]()
Life isn't about finding yourself...It's about creating yourself :>
протягам сепосле в банята
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
бия 2 шамара на папагала
Попринцип първо гледам колко е часа,излежавам се малко и после отивам до тоалетна и т.н![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!