- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
Poprincip ne se bydq sama aa winagii nekoi me sabyjdaa![]()
![]()
![]()
ina4e ako ne me sabydqt Sabujdam se, vzimam si telefona i gledam kolko e 4asa..ak0 e p0-rani4k0 zaspivam 0tn0v0, a ak0 li ne stavam i pyskam kompaa
![]()
![]()
![]()
заспивам![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Отивам в банята.
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Отивам в банята.![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
гледам колко е часа ;d и след това ставам мия си очите и пишкам ;d
ами... отивам в кухнята ... нз защо сигурно за да си направя кафе да седна и да се събудя![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ми попринцип отивам у банята къпя се закусвам лепа се компа и така![]()
Ако съм се наспала се усмихвам най-самодоволно,а и ако си мисля за любим човек удоволствието е двойно и сутринта ми е слънчева независимо от времето навън ^_^ Другите работи са второстепенни ^^ Обичайните.
Но събудят ли ме...тва е едно от най-ужасните неща на света Оо Очите ти са на понички,болят те,не можеш да си ги отвориш,тялото ти е все още пухкаво и топло...на всичкото отгоре ти мирише на леглоооо и завивки...абе как да се събудиш в такава ситуация ^ Особено за даскало като ми звънне алармата и ми бърка в здравето буквално ^^
Случва се и да спя до към 14:00 и после на всеки да викам "добро утро" чак го дъм 5-6 часа ^_^![]()
Мразя да ставам рано,понеже адски ми се спи и през целия ден ще мрънкам именно заради тва,но като стана пък късно имам чувството че целия ми ден е минал ^_^
И така...много се разписах,стига толкова ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Винаги гледам часовника и след това плочата, дето съм си налепил какви ли не листчета с ангажименти. Ако видя, че нямам нещо да правя тогава чак ставам, пускам компа и тогава отивам в банята...
Първото нещо като се събудя е да погледна на стенния часовник колко е часа (който по цяла нощ ми трака). Ако е рано или усещам, че ми се спи се опитвам да заспя. Не винаги става това със заспиването, но поне се пробвам.
Ако пък сме на училище ми иде да метна телефона през прозореца и да си продължа да спя, а и леглото е още топличко..Ако пък е зима още повече не ми се ходи никъде!![]()
Гледам колко е часа .. и ходя до тоалетната
ахх .. като е студено как мразя да ставам рано ... топличко ми е в леглото и .. толкова хубаво ..!!![]()
заспивам пак![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Отварям очиХващам телефона да видя колко е часът, ставам включвам компа и докато зареди отивам до тоалетната... банята... да закуся и така.
![]()
![]()
![]()
пускам тв-то и се олежавам![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Обикновено като се събудя първия път.. пак заспивам.Но като реша оконачателно да ставам отивам до тоалетната. После си оправям леглото и сядам на компа или да гледам тв и да пия сокче/кафе ...
А като съм на даскало - ставам отивам в тоалетната, след това си избирам дрехи, обличам се, оправям си косата, гримирам се и тръгвам. ( винаги закъснявам)
Ми аз първо пикая... после сера... а накрая... се събуждам![]()
Точно същото и азПървоначално написано от music_pirate
Отивам до банята да се измия,да си оправя прическата,да си измия зъбите...
I will sacriface
I will sacriface
All i have in life
to clear my conscience
Излежавам се доколкото ми позволи времето, после в банята се извършва хигиенизиране после почват вторите неща, които правя, след като се събудя![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Казвам си на ум "Кога стана време за ставане"![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!