- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
Поглеждам телефона си, за да видя колко е часът.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Изключвамо телефона и пак заспивам за 15 минутки и после като стаана веднага на компа![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ако не заспя веднага след като съм отворила очи, си поглеждам телефона, да видя колко е часът. Ако реша, че е време за ставане, се излежавам още 5-10 минути, мисля си какво ще правя през деня, дали трябва да звъня на някого, дали нямам някакви ангажименти и така...
Пускам си компа ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
всеки пат е разли4но
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Винаги си поглеждам телефона, за да видя колко е часа .. нещо като навик ми е станало и когато си лягам, и когато ставам. А ако съм сънувала нещо хубаво и го помня
(много рядко си помня сънищата
) тогава вече се събуждам с усмивка
..
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
вземам си тела да скиам колко е часа послесе протягам и отиам в банята :P
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
гледам колко е часа![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Отивам в банята,оправям си леглото и стаята..И после сам свободна да правя квото си искам цял ден
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
о0о ако ставам за училище е много трудна процедурата- звъни алармата- поглеждам телефона и пак заспивам . . . след 20 мин пак същото се повтаря и така до 7 и нещо докато някой от наще не дойде да ме събуди нагло-тогава ставам трудно и се отправям към банята . . . и винаги закъснявам![]()
![]()
гледам колко е часа![]()
![]()
Аааа, като съм на училище, звъни ми телефона, обръщам се, спирам го, заспивам за 5 минути, събуждам се, казвам си" Хайде слънчице, и днес ще издържиш!!!", отивам в банята, оправям се, обличам се и излизам![]()
същото...и в случай че е по-рано се тръшвам на леглото пак и в повечето случаи се оспивам...Първоначално написано от n3siity
Когато съм на даскало спирам алармата или гледам колко е часаа когато не съм се излежавам :P
гледам колко е часа и отивам в банята![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Пак заспивам![]()
![]()
Живота е суров, а аз съм пак пияна... Купона си тече, чуваш ли копеле ... ;dd
Като стана се обличам, отварям прозореца, мия си зъбите, гримирам се, опраявам си косата, правя си за ядене.Тръгвам![]()
ставам от леглото... :д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Като се събудя обикновено паля цигара после ставам раскарвам се до кам 9:30 по шорти из апартамената,като се сетя да ида на даскало ходя като не ходя по барове.
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
масторбирам![]()
след това вземам лаптопа от бюрото и си чаткам в леглото докато стане 12 и 15 след това си мия косата, суша се, ям обличам се и тръгвам за даскало, а като сам 1ва смяна сащото само че става към 6...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
правя кафее и пускам тв на музикалните каналии![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.