- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
оправям си леглото правя си кафе пуша и тръгвам за работа
протягам са да включа компа щото е близо, докат зареди си долежавам ..
кат се пусне пускам музка отивам до тоалетна, търся някво сокче в кухнята и пак отивам да полежа 5 мин,ако съм на даскало, ако не съм си полежавам повечко..
ммм псувам дск а събота и неделяя ставам оглждам са кой е в нас зиам нещо сладко и пак заспивам![]()
първо гледам часа пускам компа докато се зареди вече съм посетила WC и т.н.![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Отивам до тоалетната. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тегла една майна на часовника.После отивам до нужника,зимам раницата/плика и тръгвам за даскало.
Пускам си музика
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
1) Нагласям си алармата за 10 мин по-късно![]()
2) Правя си кафе
Нататък вече зависи
1. Нагласям алармата с 30мин. по-късно
2. Отивам до WC, после си слагам лещите..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
гледам колко е часа..ако е много рано се тръшвам пак да спя![]()
а ако не ставам пускам PC-то ..докат зареди минавам през банята..после по пижамка влизам в импулс и скайпа после се обличам,опраам си косата,гримирам се и излизам![]()
![]()
![]()
слагам си лещите(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от AliceSw
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Ужасявам се от дневните задачи за вършене.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ако не броим миенето на зъби,яденето обли4ането и т.н. първата ми работа е да се напуша![]()
направо се обличам се и заминавам за даскалопонякога и в банята не влизам
:P
проблема е ,че не заспивам ,за да станаДемек ,не спъ
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Eми, аз отварям очи и ако съм на даскало изключвам първата аларма ( Имам 5, през 1 минута ). Ако пък съм във ваканция включвам компа
Делничните дни изключвам алармата на телефона и лягам с намерение да не заспивам, но бързо си пренебрегвам намеренията.
Почивните дни/ваканциите след като се събудя се въргалям около един час, час и нещо в леглото.