- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
ми одя да пикая,да си измия очите,зъбите,лицето,след това псувам че трябва да ставам толкова рано,и кисел тръгвам за даскало,докато отида до там,се управям и сичко е 6![]()
Ставам, пускам компа и докато зарежда в банята и после на него докато не стане време за даскало![]()
Поглеждам дали е дошло време за ставане, защото понякога се будя дооста по-рано, полежавам 1-2 минути, надигам се леко и се разпъвам на вси страни, след което до банята и сядам да уча![]()
Като стана(кат си надигна само главата)гледам колко е часа,примерно е 8:30,викам си:айде ще стана в 9:00,в 9:00 си викам че ще стана в 9:30 и докато се усета ми устават 15 минути да стана,да отида до тоалетната,да си измия зъбите,да закувсвам,да се облека,да си управя чантата и да потегля за даскало
![]()
![]()
![]()
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от Nakadah
Първо включвам телевизора да гледам О.С., правя си закуска, мия си зъбите и т.н.![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
аз имам ужасния навик да не мога да стана сутрин за училище и нашите взеха драстични мерки всяка сутрин брат ми ме бута от леглото или ми скача на мечка или ме залива с вода за да стана . . . така че първата ми работа е да се сбия с него и след това вече минавам към оправянето ми![]()
Викам си: Подяволите още един шибан ден!!
чеша си тонколоните,поглеждам си телефона (това в леглото) след това ставам и обичайното....зъбите,да пикая,измивам си очите,лицето,закусвам![]()
поглеждам телефона и се запътвам директно към кухнята..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
поглеждам колко е часа...и пак заспивамдокато не звънне следващата аларма
![]()
There is a princess in every girl
Първото след като стана е да увелича радиото да видя колко е часа да пусна компа.. и в банята![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
търся часовника да си спра алармата => протягане + мърморене => баня![]()
Веднага поглеждам към часовника.
To infinity and beyond.
Гледам телефона, оглеждам се тъпо, ставам и си блъскам главата в полилея. Нито една сутрин не ми минава без да се разкова в тая глупост.
слагам да правя кафе
Закусвам, ако съм на дскл- излизам.
Ако съм втора смяна- включвам компа и уча, а после- всичко приятно.
Ако съм почивка- цял ден се мотая.![]()
поглеждам телефона и към банята.
Хора много , Човеци малко !