- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
паля цигара, прая си кафе и свивам коза.. от там нататъка е неизвестно хахаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ми таковагледам тела колко е часа,ако е ранко пак си заспивам,ако минава 10 съм на линия
...Първо кухнята,след това банята,компютъра,телевизор а,чак тогава оправам леглото и почвам да чиста
![]()
![]()
![]()
Ставам ,размотавам се полугола из къщи (ако няма никой де)И така си се мотам, пускам си пс-то...След това се нанасям в банята.. след това направо минавам на обяд.
Слушам си музика и след обяд някаде излизам и такаа.
♥ ♥ ♥
kato stana si poglejdam 4asovnika,puskam komp-a i v banqta....ottam natakak seki den e razli4en![]()
Ami sled kato se sabudq poglejdam si gsm-a i posle 30 min.se izlejavam i zvankam edin tel.na maika ako e u nas da mi donese zakuskata... i sled tova v otivam v banqta i taka...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Пускам си музика![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Ако съм си бил спрял компа го пускам и почвам с сърфирането и музиката.
Заспивам пак ... а после тотално като стана си включвам компа и докато загрее имам посещение в банята. След това ям и айдее на компа![]()
Memento moriendum esse!
Минавам през WC-то,измивам си ръцете,зъбите,лицето,взима си душ,обличам се,ям,оправям си леглото(не винаги) и сядам на компа-а-а-а!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Поглеждам колко е часа и ако е раничко се опитвам да заспя пак,ако не е ставам и отивам в банята![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Отивам в кухнята и си правя цитронада,после тпъл душ,след това студен,после пак топъл...излизам от банята и после вечр правя квот ми щркане
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
и очитеПървоначално написано от alice sw
Казвам си, че денят ше бъде хубав
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ставам..ако е мн рано пак си лягам..иначе си пускам компа..докато ми се включва посещтавам банята.. ям /което се слува мн рано/ и на компа..![]()
Мечтите са безкрайни..
KiSs_mY_LiPs - абсолютно същото![]()
One love,One United!Red devils forever!
А и да - момиче съм![]()
и аз като Kiss_My_Lips
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
Хмм ..когато се сабудя първо тичам в банята да се измия и след това си пригорвям някаква закуска
ям![]()
Включвам компютъра и докато се включва отивам до тоалетната, после си мия зъбите и лицето. След това съобщавам на майка, че съм станала, за да ми донесе закуската и отивам на компютъра.![]()
включвам компа и докато зареди си мия очите и зъбкитепосле включвам скайпа ъъ и бегам да ям
![]()
~cLose t0 yoU~
КЕФИШ МЕПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
за мене ми стааам брат ми е седнал на компа вече и разцъкал некоя игричка аз се мия там квотто права,след тва ЗАКУСКА с голямо "З" щот съм мн гладен сутрин и не ми мърдат 5 - 6 филийки ХлебеЦ :П
тиХо Ся