- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
emi kfo praa.. stavam..pi6kam.. praa si kafence i pu6a cigarka malko da se osuznaq
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
ставам да пия кафе изпушвам една фаска и аидее към банята за чипо чипо хаахахахах
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
В тоалетната.![]()
аз първо посещавам банята
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
ами гледам си телефона и после се обличам после в банята
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
1.Изключвам си алармата на тела
2.Обличам се
3.Отивам в банята
4.Закусвам![]()
мия си зъбите обличам се правя коремни преси![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az..ot legloto na kompa(samo che ne go vkluchvam shtoto ne go izkluchvam) sled tva v banqta...i posle duhvam na nqkyde
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Baby_b
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
ако не съм на даскало-лежа още поне половин час,след това ставам и отивам към банята-взимам си душ и си мия зъбите,след т'ва се обличам и излизам![]()
ако съм на даскало-същото /само че не се излежавам/
Гледам колко показва часовника (тва ми е като някаква мания, само кат си отворя очите и погледа натам), па после което дойде по напреде...
Събуждам се,въргалям се 15-20 минутки в леглото,ставам и си казвам:
"Още един прекрасен ден"![]()
Събуждам се ... мисля си "Е*ало си е майката" и пак заспивам![]()
![]()
Шегувам сеПървото, ама наистина първото нещо, което правя е да си припомня какво имам за вършене през този ден, след което си оправям леглото, в банята и т.н. ...
![]()
първо гледам кой ми е писал в mirc, skype, icq после проверявам GSM-а за пропуснати повиквания и SMS-и след това отивам до тоалетна и после вече всеки път е различно![]()
ми естествено че минавам първо през банята след това кацам на компа докато се сетя че има ядене и ме зовее![]()
![]()
![]()
![]()
Не мE хареSваш,драZня те? ДаLи ми пуKа?-Май чE не! ЯдоSана лi съM?-ЕдVа ли! Не Mе треVожиш,нE раZбра лi? ЧовEче,глEдай Sи твOя жиVот и пO-доBrе не Sе прAви на иDиот!...
Поглеждам през прозореза, после към телефона и в 90% от случеите осъзнавам че е след обяд
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Ами като стана се оглеждам дали някой ми е влизал в стаята,щото майка ми има гадния навик да ми пипа лаптопа през ноща и да го изключва,и гледам колко е часа и дали(ако съм на дасало) не съм закъсняла. После си мия зъбите и отивам да видя каде е котката ми. Понякога си пускам музика за разсънване и да помогна на съсъедите да станат, ако не са го направила![]()
Ами ако съм на училище, полежавам няколко секунди, отивам до банята, после да закуся и така...
А ако не съм, не стоя много в леглото, а само докато си разгледам снимките на джиесема. ААА поглеждам колко е часа, ходя да ям и после... правя, квот правя - различно всеки ден. Но никога не започвам с компютъра![]()