- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е първото нещо което правите като се събудите ???
ako stavam rano teglq edna maina na skapniq telefon 4e me sabyjda![]()
ako stavam po kasno kam 10:00 vkly4vam kompa ytivam da si napravq kafe pyskam televizora piq si kafeto i py6a cigara![]()
Пия кафе![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
poglejdam si gsm-a :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Псувам/тряскам/удрям телефона...Като се има предвид,че алармата ми звъни в 05.30...да...без майтап за съжаление![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ами ставам поглеждам дали ми се е свалило това, което съм оставила да се сваля през ноща, отивам до тоалетна, мия зъби, закусвам (ако ми се яде) и сядам на компа![]()
Еми като звънне алармата пъро се излежавам малкупосле ставам и дирекно в банята после учаа.. и тка
![]()
ами като се сАБУДя си изключвам алармата. А като стана включвам pc-то или му цаквам само екрана в зависимост вкл. или изключен е бил.
ами поглеждам колко е часа и ако сам на училище си изключвам алармата..и после ставам..баня или понякога учА ако ме марзи през деня..и ако не сам на даскало се таркалям в леглото![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Когато съм на училище-като ми звънне алармата я изключвам ставам,обличам се,отивам в банята и на даскалоА когато не съм-ставам,обличам се и в банята
![]()
ami dosega parvata mi rabota be6e da izpu6a edna cigara no sega ve4e parvo pose6tavam banqta za6toto sprqh zigarite(ot 2 dni ne sam pu6ila)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пускам компа.След това кенефаи аиде станало време за даскало
![]()
Гледам часовника и се опитвам да си спомня дали имам лекций днес, ако съм в семестър, иначе ставам, пускам компа и отивам да ям.
N2O
Първата ми работа е да си включа PC-TO , след което си хвърлам 1 души засядам за малко пред PC-TO, после отивам на фитнес.Там съм около 2-3 часа,след което се прибирам къпя се,оправям си леглото,эащото сутрин нямам време.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
пускам телевизора и си правя кафе
Mi az ako stana i vidq 4e ne moga si otvorq o4ite zaspivam pak a ina4e si puskam kompa![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
Ами ставам светкам лампата,компа пускам и радиатора и после в банята![]()
Вземам gsm-a поглеждам колко е часа и обикновенно пак лягам да спя... Или ставам минавам през банята туй-онуй и отивам да ям, а ако не съм гладна сядам на компа![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Пускам Пц-то и после си мия зъбите и т.н. бе дълга история .. .![]()
Napravi dobro na dobroto otvurni s dobro na zloto s oshte po dobro !
Вдигам щорите,отварям прозореца,затварям очи и се радвам на новия ден-->The Secret :P
amiii pishkam miq si zubite i se obli4am ako sum purva smqna na daskalo.. ina4e stavam kupq se obli4am se grimiram se u4a malko i izlizam :P
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ставам, отивам клатейки се до банята (като съм сънена не мога да пазя равновесие), връщам се, търся си телефона или mp3ката, пускам си музика и пак заспивам...
gledam stereo![]()