- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Конкурси, състезания, проекти
Ако някой има информация за какъвто и да е Конкурс,Състезание и подобни по БЕЛ моля да драсне едно ЛС...(главно търся нещо за писане на есета,съчинения,стихотворе ния - обичам да пиша просто..)
Мерси предварително !![]()
Would you kindly ?
Някои да знае сега някъв конкурс за пеене или нещо от сорта (само да не е от онея дет да пееш "слъдкупойййййййййна 4уулиига" 4е ми се повръща от тея)Пишете на ЛС , на скаип kile_katarn и на мейл kile_katarn@abv.bg
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Навит съм на всичко без химия ,физика, пеене и рисуване, че ми се драйфа. Добре, че се отървах от шибаната музика![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
По принцип от кога до кога трае конкурсът за 1000 стипендии?
Пращането на докумнтите за участие в "1000 стипендии" се извършва от 1 март до 30 април.След това от 1.09 до 15.10 се провеждат интервютата и на 30.10 излиза окончателното класиране!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз търся някакъв конкурс по История![]()
някакви такива теми да сте намирали ?
![]()
![]()
Някой знае ли нещо за скорошни графити конкурси ??![]()
Някой да знае за някакви състезания по БЕЛ ?
За Русе става въпрос..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Участвахте ли в "силен старт", колко писахте, какво смятате за конкуренцията. Бтв, не знам как не крашна страницата, то през минута някой пишеш във фейсбука xD
^даа, хората полудяха от вълнение![]()
ами аз писах бая неща. Предложих промяна в образователната система и дадох идеи как да се съберат пари, с които да се подобри материалната база, така че да се подсили интереса на учениците. Но сигурно ще го сметнат за неосъществимо![]()
always late but worth the wait!
Сега на училище ни говорят за някакви национални тестове по БЕЛ от февруари попитай класната си ! Щото и аз мисля да отида ;dПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач!
Espa
Искаш ли да спечелиш награди от Рефан за ЦЕЛИЯ ти клас + класния ръководител ? Искаш ли да станеш герой ? Прикачи на стената на Refan във Фейсбук твоя снимка от училище - независимо дали си сам, със съченици или всички от класа. Задължително пиши под снимката "За конкурса на онлайн магазина на РЕФАН" и класа и училището в което учиш. Класирането е на база събралите най-много харесвания на снимката, като са осигурени следните награди: I-во място : "Антибактериален, дълбокопочистващ гел за ръце Маракуя" за всеки един ученик от класа и за класния ръководител; II-ро място : "Антибактериален, дълбокопочистващ гел за ръце I love you" за всеки един ученик от класа и за класния ръководител; III-то място : "Антибактериален, дълбокопочистващ гел за ръце Карибски лимон" за всеки един ученик от класа и за класния ръководител.. Конкурса приключва на 11-ти срещу 12.02.2011 в 00ч., като след това ще обявим печелившите. Успех - "Един за всички - всички за един"
Играта е част от кампанията на Рефан « Чисти ръце – здрави деца »
В сезона на настинките и грипа, ние искаме да напомним на всички, че чистите ръце предпазват от болести. Ако няма наблизо вода и сапун, може да използвате "Дълбоко почистващ антибактериален гел за ръце РЕФАН"
www.refan.bg
Аз пък очаквам резултатите от Силен СтартНе мога да кажа,че бях доволна от себе си,даже изобщо,ноо...надеждата умира последна
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
http://www.slovesa.net/index.php?p=konkursiв този конкурс за "Доброто" където сваршва през март могат да участав и ученици от Плевен,София,Перник,Русе..... . и т.н нали? А не само от Сливен?Нали?
![]()
![]()
Здравейте! Бих била благодарна ако някой ми предложи забавен сценарии, свързан с училище!!! Благодаря предварително![]()
А, това е много хубава тема. Браво браво, поздравлениа. Ето тука видях един много забавен конкурс, където гледам че се печелиат награди всеки ден. Гледам, че е много яко и има джиджи биджи
става дума за фейсбук страниците на ДЕо и Лора за soni ericson и цвети пиронкова за soni ericson.
а тука открих и един друг ако ви интеерсува поезия - има един конкурс "В полите на Витоша", в които може да се прати поезия, потърсете го в гугъл.
Любовта е вечна!
А някой да е участвал в състезанието "Най-добра бизнес идея" тази година ?
We flew rockets to the sun
Knowing we'd crash and burn
And that's the risk we run
When you fall in love
Точно такава тема му липсваше на форума![]()
Обожавам конкурсите, но мразя като ме отрязват от тях![]()
Било то късмет![]()
През лятото за жалост литературните конкурси никакви ги няма...
Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.
http://advensve.blogspot.com/
Някой да знае конкурс за Фотографи ?ц![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Мммда... И аз обичам да участвам в литературни конкурси, но за сега нищо интересно. Ти впрочем пишеш ли извън конкурсите(аз да) и какво?Първоначално написано от advensve
ППС - Вижте в ей този сайт - konkurs-bg.blogspot.com - има доста интересни![]()
За 1000 стипендии писали ли сте тази година, останаха още няколко дена до първите резултати : ) !
И аз участвах тази година в конкурса на фондация Комунитас.Сега с нетърпение чакам да излязат резултатите в петък![]()
![]()
Интересно ми е дали някой друг е участвал с музика като мен![]()
Аз мислех с музика, ама в последствие предпочетох изобразително изкуствоИ аз нямам търпение за резултатите :P Иначе ми е интересно какви ли въпроси задават на интервю, което не е по телефон (както е в случаите с кандидатури в областта на изкуствата - фотография, музика, изобразително)
![]()
We're all insane