- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Завидяха ли българите на освободените Медици?
Имам чувството, че за едно нещо си ме разбрала погрешно.. никъде не съм написала.. че ги обвинявам за това, че са им дали апартаменти и пари... напротив.. това.. е горе-долу добре.. защото ако съвсем пък нищо не бяха направили за тях.. съмненията щяха да бъдат по големи.. и политиците сега си мислят.. че колкото повече ги глезят.. и им угаждат на прищявките.. толкова повече ще замазват очите на хората.. че има нещо мръсно в тази работа.. само че това е България.. хората тук в отношение на политика какви ли не лъжи са чули.. и измами са видяли.. просто вече нищо ново няма да ги учиди..![]()
И мислиш ли, че тези неща са били толкова.. важни (прегръдката, ръкуването и снимките) че да мислят толкова за тях.. и едва ли не заради това да не са се разплакали... Права си мн хора.. не плачат.. и това не означава че са безчувствени (аз не съм казала, че те са такива) това, което се опитвам да кажа.. е че ако наистина тези 8 години.. са били толкова много ужасни за тях... то те можеше да пролеят малко сълзи.. поне за да помогнат на политиците.. да замажат очите на народа... иначе да клипчето.. ще се радвам ако намериш такова.. но това няма да ми промени мнението.. в смисъл.. че това не е поредната глупост в държавата ни
![]()
И аз нз.. за какво количество пари става въпрос.. но и малко да са пак ще е прекалено...Казах го по горе и пак ще го кажа.. не обвинявам горестоящите за това, че са ги обещетили.. но мисля, че апартаментите бяха напълно достатъчни.. ако парите, които им дадоха.. ги бяха дали.. на сирупиталищата.. или за нещо др.. (но от полза) мисля, че щяха да спечелят повече точки.. от колкото сега.. ноо... нали сме в Бг.. всичко най лошо е струпано тук..
![]()
is my religion
Ахаааа ясно,мисля че те разбрах вече. Аз през цялото време си мислхе,че един вид ги обвиняваш за това,че са взели парите и апартамените...както и да е,разбрахме се след 100 000 постта
http://www.vbox7.com/play:c20c09fa ---> само това клипче успях да намеря...виж след 1:46 дали не плачат![]()
![]()
Мне не ги обвинявам..![]()
Вярно много изписахме... ама важното е, че се разбпрахме..![]()
А за клипчето.. първо ще кажа Благодаря.. за труда..![]()
Да те наистина плачат.. само, че чак когато.. се видяха с близките си.. а не още като пристигнаха.. хахмн се задълбочавам вече.. ама нз.. просто някак си ми се струва... странно.. толкова време.. да си далече от живота, който водиш.. да се прибереш.. и да не си излееш чувствата... хмм.. нз...
![]()
Пък и ти забелязваш ли как слиза първата.. (ако не се лъжа Кристияна се казваше...) ебаси балетната боходка дето има.. за 8 годишна затворничка...![]()
И др, което.. е не ги виждам особено щасливи.. подсмихват се от време на време на камерите.. ама излгежда, че и те не знаят защо..
Ама айде няма значние.. голям диалог направихме по тази тема...в скоро време.. ще гледам да не споря.. че мн ще ми дойде
![]()
![]()
is my religion
Хахаха ми ние много в подробности се впуснахмеНооо накрая се разбрахме. Беше ми приятно хаха
![]()
![]()
![]()
Хах.. мда.. отплеснахме се.. ама важното е, че се разбрахме..![]()
И на мен ми беше приятно..мн умно момиче си
![]()
![]()
is my religion
Радвам се,че поне поспорих с човек,който има нещо в главата и можеше да се говори с него,а не като с повечето,на които не им изнася и почват да псуват...но стига оффтопик
![]()
![]()
Беше грешно да ги прибират! Откъде да знаем дали наистина не са виновниЩом са били заловени, значи не е било безпричинно, а е имало защо
Не трябваше да си разваляме отношенията с Джамахирията, защото те са важни за бъдещия социализъм в България
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
А като толко мислиш ,и ти се отдава явно ,кажи според тебе дали не са зарадвали повече на парите и жилищата?Имате ли идея колко е трудно да си купиш дом в днешно време ,а при условие ,че те са имали и са го зарязали какво повече искат?От къде на къде ми кажете?Хора дето спят по пейките нямат и 1 покрив ,а медиците при вскичките си роднини и т.н. нямат къде да живеят и не са оставили дом зад гърба си?Айде бе в момента се радват на лукс на чужд гръб е това е истината .Да бяха питали кой е съгласен и кой не да използват парите му за тах...хубаво мъчили са ги дрън дрън ми да не са ходили бе да не са малки или малоумни?Айдее мен пита ли ме някой дали имам нужда да ми купят къща като е сигурно ,че никой не съм убила и никой не съм заразила?Гледах за една болна жена от пловдив с 3 деца дето искат да я изгонят от и без това мизерния й дом без да и дадат друг....е тя по-малко ли заслужава някой да се погрижи за нея и децата й?Деба и тъпа държва дет е тваПървоначално написано от sinful`girl
вбесявам се само като видя ,че някой дебил е писал в тая тема
![]()
![]()
Преди няколко дни чух едно изказване на доктор здравкУ, по повод въпроса на един репортер какво мислят за отицателно настроените към тях в БГ, той каза че всички по улицата ги приветствали и поздравявали а никой не им отправял критика, или ги укорявал-затова смятал че хората които говорели лошо за тях били за него страхливци щом не им го казвали в очитепобеснях и буквално изкрещях на телевизора че несъм го срещнала в противен случай доста цветущо щях да му го разясня тоя въпрос кой е страхливец и подлец и кой не
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
find_m3,Само едно ще ти кажа ...много грешно расъждаваш. Казваш,че те си имат дом,има къде да живеят и в момента "тънат в лукс". Пак ще ти дам примера за Албена и Максим,защото явно че не си му обърнал внимание. Те са фрашкани с пари от всичките си титли...ами защо тогава решиха да им подарят Хамъра?? Щото не могат да си го позволят ли?! Не,като награда,като благодарсност за това,че са представили страната изключително добре,за това че десетки години са тренирали като луди и не са се отказвали,за това че са упорити и не се предават. Същото е с медиците...8 години те са издържали и това един вид като наградата за това,което са направили.
Аз друго не мога да разбера .... какво ви е*е вас това,че Мтел им подарява апартамент? Да не би парите да ги давате вие? Да не би апартаментите вие да ги давате? Някой е решил,подарил им ги е. Единствено не мога да разбера,защо ги обвинявате. Нещото,за което и аз се съгласявам,че не е редно,е това да искат още и още пари и привилегии.
Колкото до държавата........да,тя е виновна за това,че сираците няма какво да ядат,че бездомни хора няма къде да спят и че една майка с три деца е принудена да напусне жилището си! Или за това може пак медиците са ви виновни.....виновни са само,че не са дали част от парите за благотворителност,както е редно...!! Разберете,че тази завист е отвратителна. Да завиждате на живота на едни изстрадали хора,които най-накрая получават някакъв бонус,е смешно! Щяхте ли така да мислите и говорите,ако това бяха вашите майки,баби или лели .....??