.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    1. Най-вероятно си я скъсала. (отиди на гинеколог - той ще ти каже със сигурност)
    2. Не е опасно.
    3. Не би трябвало да те боли.
    Syglasna sym s pyrvoto i ftoroto.. ama tretoto ne... shte te zaboli razbira se.. shtoto si tqsna.. penis ne e vlizal tam... a mejdu tampon pryst i penis ima golqma razlika..

Най-вероятно се е скъсал онзи ден се бях сетила,че като малка имах подобен инцидент и ме болеше и имаше кръв и може и при мен да е станало така..а когато ми беше първият път не ме болеше и нямах кръв

Guest
    eeeeeeeee da ama nz da se radvam li vsi4ki priqtelki mi kazvat 4e taka e po dobre
    MERSIIIIIIIIII

ку-ку
    Guest
    чакаи да порасне нова...ако не стане си купи по магазините за по 50 стотинки

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Очудвате ме....А ти пък не ми казвай кой е неграмотен... елементарна си...
    Очудват ли те Да ви имам изказванията ... а за авторката на темата мм девствена си моето дете , сигурно другата ти тема ще е "правих секс ..дали съм бременна?".

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    1.napylno veroqtno
    2.mi moje bi ne
    3.ne bi trqalo

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    1. Да, възможно е да си я скъсала. Най-добре отиди на гинеколог, за да ти каже със сигурност.
    2. Не е проблем, че не си имала цикъл.
    3. Болката трябва да е по-малка.

Град
    in the middle of nowhere
    аз продавам ципи ама цената е висока
    LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    1. Най-вероятно си я скъсала. (отиди на гинеколог - той ще ти каже със сигурност)
    2. Не е опасно.
    3. Не би трябвало да те боли.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от pllwg
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

samo 4e ti si po tupa i ot men
    az o6te sam si devstvana .hahaah
    koi bil negramotniq
    kat neznae6 si trai
    samo za informaciq ne si davstvena kogato ti go vkarat ve4e.e vij nau4i i ti ne6to
    Спираш да бъдеш девствена когато ти се разкъса ципата, a не когато някой ти го вкара. И с пръст да се отвориш, пак няма си девствена. Толкова ли е сложно...? Имаш ципа - девствена си, нямаш ципа - не си. Имаш, нямаш, имаш, нямаш...Get it?
    Суцк Ит ? (SUck IT >?< )

Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Ех ,миличка не си виновна ,че си се родила тооооолкова проста! Що не питаш майка ти ,а нас ние откъде може да знаем дали си девствена?! Майкооо вземи се ограмоти ,моля те....
    XaxaxXAXa taka si e
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Guest
    DaRKMaster : nesuglasnite s 3toto 4e shtqlo da boli ne po malko ... se pak momi4eto si e vkaralo 3 prusata bez problem ! krak li trqaa da mushne za da ne e zaboli ot penis ?!

Sq kato chetoh temata se seshtam che predi da mi doide za parvi pat imah malko krav tova beshe 3 meseca predi da mi doide ama ne pomnq da me e bolqlo ama az tarpq na bolka i nai veroqtno ne sam obarnala vnimanie ama kakto i da e prosto se zamislih...
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си