- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няма ми я ципата -ами сега????????
Syglasna sym s pyrvoto i ftoroto.. ama tretoto ne... shte te zaboli razbira se.. shtoto si tqsna.. penis ne e vlizal tam... a mejdu tampon pryst i penis ima golqma razlika..Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Най-вероятно се е скъсалонзи ден се бях сетила,че като малка имах подобен инцидент и ме болеше и имаше кръв и може и при мен да е станало така..а когато ми беше първият път не ме болеше и нямах кръв
![]()
eeeeeeeee da ama nz da se radvam li vsi4ki priqtelki mi kazvat 4e taka e po dobre![]()
MERSIIIIIIIIII
чакаи да порасне нова...ако не стане си купи по магазините за по 50 стотинки![]()
Очудват ли теПървоначално написано от Treselle_s
Да ви имам изказванията ... а за авторката на темата мм девствена си моето дете , сигурно другата ти тема ще е "правих секс ..дали съм бременна?".
1.napylno veroqtno
2.mi moje bi ne
3.ne bi trqalo
Първоначално написано от Aleandra
![]()
аз продавам ципи ама цената е висока![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Суцк Ит ? (SUck IT >?< )Първоначално написано от pllwg
XaxaxXAXa taka si eПървоначално написано от Treselle_s
![]()
![]()
![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
DaRKMaster : nesuglasnite s 3toto 4e shtqlo da boli ne po malko ... se pak momi4eto si e vkaralo 3 prusata bez problem ! krak li trqaa da mushne za da ne e zaboli ot penis ?!
Sq kato chetoh temata se seshtam che predi da mi doide za parvi pat imah malko krav tova beshe 3 meseca predi da mi doide ama ne pomnq da me e bolqlo ama az tarpq na bolka i nai veroqtno ne sam obarnala vnimanie ama kakto i da e prosto se zamislih...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP