.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Чай от лайка (за косата)

Мит ли е или истина, че ако имаш русоляв цвят на косата и я плакнеш с чай от лайка, ще изглежда по-добре и по-светла? Споделете

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Сещам се за рекламата на Лонда - за блондинки цвят от лайка... така че може и да има нещо вярно

Град
    Захарен памук
    Писах тази тема, защото баба ми е сигурна, че чай от лайка (брана на село и прецедена естествено) спомага за блясъка и по-наситения рус цвят (тъй като моя цвят се води тъмно пепеляво русо - баща ми е чернокос, майка ми - почти бяло-руса)

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Може да пробваш.. бабините рецепти рядко грешат.. лично аз не съм чувала, но веднага се сетих за рекламата и направих връзка

Град
    Захарен памук
    Поне косата ми ще мирише на градина... Все едно съм я прала с Bonux...

Да, вярно си е

Дам, току що и аз направих справка с моята баба Каза, че по принцип косата наистина изсветлява от лайката. Аз пък съм чувала, че лейди Даяна си е плакнала косата със сварена лайка и слънчогледови цветчета. Това съм го чувала от мн места, сигурно върши работа...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ами и аз така съм чувала,че помага.Ми пробвай - нищо не губиш,можеш само да спечелиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Да аз съм го изпитала това с лайката и определено косата изглежда по-лъскава, особено на слънцето, не бих казала, че става по-руса, но придобива златист блясък Обаче трябва да я плакнеш с чая всеки път като се къпеш, иначе няма ефект :P
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Sys sigurnost pomaga; imam edna priqtelka s mnogo tymna kafqva kosa, ta tq izsvetli krai6tata na kosata si taka i razlikata opredeleno e vidima

tuk idva reda na moq vypros - effecta spored vas stava li s laika ot paket4e?
    :P :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    за по-руса не знам, но за по-здрава и блестяща коса - мийте я с преварена коприва

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    На мен косата ми е естествено пепеляво русо и съмя плакнала с лайка.Единствения ефект беше, че имаше малко повече блясък, иначе за изсветляване - Глупости!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от maroon
    Sys sigurnost pomaga; imam edna priqtelka s mnogo tymna kafqva kosa, ta tq izsvetli krai6tata na kosata si taka i razlikata opredeleno e vidima

tuk idva reda na moq vypros - effecta spored vas stava li s laika ot paket4e?
    :P :P :P :P :P
    Би трябвало.. Все пак в пакетчeтo също си е лайка, въпреки, че по-накълцана. А инак за копривата - баба ми е казвала, че заедно с вода от преварени орехови черупки помага срещу косопад.

Мега фен Аватара на Blab
    заклета фенка на копривата(но не и миризмата й) - касата наистина остава здрава...За лайката:След като отказа да ме поизруси и навреме ме спря да си купя "изсветляващия" шампоан от няк'ва реклама(който ще ви превърне в хит сред ромите), каза, че с компрес от лайка и шампоан с лайка косата ще придобие най-русото си русо)Пък през лятото, ако не се възползваме от слънцето...лично моята коса изсветля 2-3 нюанса...

Guest
    Точно сега като идва есента е супер. Изсветлява ти косата!

Не е напълно вярно..ползвах 1 месец косата ми остана същата ( като цвят ), но ми стана по мека

Guest
    e dobre de,ama dali naistina 6te ima efekt s laika ot paket4e,4e nqmam ot kade da si nabera ako nqkoi e polzval ot paket4e da kaje,ima li efekt

Guest
    i sled kato se izplaknete s laika,posle miete liq s ne6to drugo ili izpalkvate s laika i tolkova

Guest
    eee kajete de

Не мисля, че с чай от лайка ще се получи. Но можеш да си вземеш лайка от всяка аптека - просто кажи, че ти трябва като билка - продават я директно изсушена в пакети. )
    ♥ 'Cuz I've got friends who love me ♥
    ♥ Blue skies are above me ♥
    ♥ My blonde hair is everywhere ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си