.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

За обезкосмяването...

Здравейте! Аз съм на 13 години. От много време искам да се обезкосмя на краката!!! Но майка ми не ми позволява и казва, че щели да станат много гадни косъмчетата после и, че ми били русички и нямало нужда от епилиране... Но не са ми нито руси - нито черни. Личат си и ме е срам да си облека нещо късо... Казвала съм на майка ми това, но тя не ми дава... Кажете ми как да я убедя да ми позволи?
    P.S Според вас рано ли ми е на 13 години да ги махна?
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Супер фен Аватара на rakiQ
    NE E RANO!

kaji i 4e iska6 s epilator,kola maska i tn

prosto i se naloji!

Ами то какво значение има дали ще си ги махнеш сега или след 1 година...Ако не можеш да я обедиш просто не я питай и си ги махни, не вярвам да ти се кара много, пък и краката ти ще изглеждат много по-добре

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: За обезкосмяването...

Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Здравейте! Аз съм на 13 години. От много време искам да се обезкосмя на краката!!! Но майка ми не ми позволява и казва, че щели да станат много гадни косъмчетата после и, че ми били русички и нямало нужда от епилиране... Но не са ми нито руси - нито черни. Личат си и ме е срам да си облека нещо късо... Казвала съм на майка ми това, но тя не ми дава... Кажете ми как да я убедя да ми позволи?
    P.S Според вас рано ли ми е на 13 години да ги махна?

абе My SisTEr туй и4 не е убаво......
    седнете поговорете си и й кажи 4е тфойте фр си махат космите по краката ... ебати .. лятото е най подходящо да си из4истиш краката ама щом не ти дава .. нз ко можеш да напраиш .. според мен на 13 не е рано да по4неш да го правиш ........
    айде успех4еата
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Благодаря ви, мислех, че ще ме упрекнете, защото е рано...
    Защо се ровиш в пепелта?

Цитирай Първоначално написано от portokalka
    Ами то какво значение има дали ще си ги махнеш сега или след 1 година...Ако не можеш да я обедиш просто не я питай и си ги махни, не вярвам да ти се кара много, пък и краката ти ще изглеждат много по-добре
    Ами тя ми беше казала наскоро, че ако си ги махна, много ще сбъркам... И после ми каза, че когато видила, че имам нужда от това, щяла да ми каже - сега имам нужда и й го казах, но тя ми каза, че не е вярно и нямало смисъл...
    Защо се ровиш в пепелта?

I pri mene be6e s16toto-maika mi mi kaza da i se maham ot glavata i 4e za momi4e na 13 g. bilo mn rano.. kupih si kola maska i edna ve4er kogato q nqma6e si igrah cql 4as..i posle nemoje6e ni6to da napravi kato razbra Tei 4e da ne ti puka - davai 6te se primiri

Цитирай Първоначално написано от mishok
    I pri mene be6e s16toto-maika mi mi kaza da i se maham ot glavata i 4e za momi4e na 13 g. bilo mn rano.. kupih si kola maska i edna ve4er kogato q nqma6e si igrah cql 4as..i posle nemoje6e ni6to da napravi kato razbra Tei 4e da ne ti puka - davai 6te se primiri
    Браво на тебе, че си имала такава смелост!!! Мисля и аз да пробвам, ако не успея да преговоря майка ми...
    Защо се ровиш в пепелта?

Аз моите за пръв път ги махнах на 12 май, аме не помня дали имах голяма нужда, просто нямаше кво да правя.
    А ти щом искаш да ги махнеш - направи го. Все пак това си е твоето тяло! Пък и какво толкова да махнеш някакви си косми. Опитай се пак да поговориш с нея, пък ако не можеш да излезеш на глава с нея, махани ги без нейно знание. После след свършен факт няма какво да направи ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    sofiq o.k
    абе заеби неслу6аи майкати и майками вика 4е съм педал 4е се епилирам ама ми дреме
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    тРоЯн
    и на мен не ми даваше когато бях на 12 но аз си ги махнах и тя нищо не ми каза

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Еми отиди сама на козметик. Щом като не си личат толкова може и да не забележи, а дори и да види нищо няма да ти каже пред свършен факт.

Голям фен Аватара на o0ps
    Абе те май всички майки са така...ако наистина си личат няма нищо лошо вече да си ги махаш пък и ако ги махнеш с епилатор или кола маска няма да станат по големи така че давай спокойно

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    абе заеби неслу6аи майкати и майками вика 4е съм педал 4е се епилирам ама ми дреме
    а баща ти ко каза? извинявай, ама ако видя сина ми с бръснати крака ше му обръсна и главицата

По-добре не й казвай ами само го направи аз например от 11 годишна се обезкосмявам, а майка забеляза 1 след като бях започнала щом се чувстваш неудобно значи започвай или отиди на козметик
    My heart is broke but I have some glue

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си