- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път
Мом4ета кога за 1-ви път сте лизалии моми4ета кога за 1-ви път са ви лизали
![]()
преди няколко дни ,седмица?![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
mi na 14 bqh![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Бях почти на 15.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Момиче съм, за първи път на 14 ме лизаха!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Има такава тема под формата на анкетаАз бях на 15 май кат меее
(
) за пръв път.....Иначе другата,мойта ралта-на 16
![]()
Баси малките курвенца дето сте.Как може да правите такива неща на 14 и 15.Това не е нормално и физиологично!?!?!?
Такива хора ли ще наследят България?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как е възможно днешните "тийнове" да са толкова деградирали?
Май всички млади хора са такива-курвенца и педали- /или само тези които посещават форума???
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Ман секи има право на избор какво ,каки кога да прави с живота си не мислиш ли??Първоначално написано от Jaden
Хаха то никой неспазва законитеПървоначално написано от boy87y
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Браво аз за първи път лизах на 16Първоначално написано от nofi
![]()
Поздравления.Първоначално написано от M!taka
(щом другите не спазват закона ,дай да не го спазваме и ние)
Много правилна логика.Продължавайте с ней и ще постигнете големи резултати.Както казват старите хора-"ще станете хора"!!!!!
Ти не си ли sonyglobe.....
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
тва не са тийнове те искат да пораснат по барзо и да се впишат в обществото и така още на 12-15 години са ги ебали,близали са,лизали са праили са свирки и всички други подобни работи,а представете си след години момиче на 8 години лапа салама на момче на 10 години ебаси извращенията
Първоначално написано от c0ca1na
Уж закон имало +18 трябва закона да е +8мн мн лошо ще става от тук нататак с младежите
Имате право пичове.Това е ненормална работа.Просто не е физиологично ,момичетата на 14 да са такива малки курвенца.А когато станат на 20 вече са амортизирани дърти курви!!!Първоначално написано от kent4o
..четох наскоро за подобна новина от Острова..нещо от рода на: изнасилено бе 9г. моми4е в гр.ХХХХ от нейните съу4енициПървоначално написано от Анонимко
, а ние тук няма да оставаме по-назад от "развитите" демокрации нали така?!?
![]()
to4no taka
na 14 duhah i na 14 me lizahaПървоначално написано от Vip_Kuchka
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL