- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за първи път
Закона е +16, нещо си се объркал, ама карайПървоначално написано от kent4o
![]()
И освен това никой не говори за секс, а за голяма физическа близост...Един бог ва знай колко сте образцови и вие...Всеки сам избира за себе си![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Vip_Kuchka
Значи аз съм закъснял с
!
И? После?Първоначално написано от Golfadjiq
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Mай хич не си в часПървоначално написано от boy87y
za Parvi pat lizah blizalka na 3 godinki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Боже... 15 - 16 годишни![]()
Абе, я се научете на правопис, пък после правете каквото си искате!
На 20 май бях. Около 20-тия ми Рд. Не помня точно.
abe kvo ste zaobijdali momi4etata 4e se ebali ot rano kogato si iskat togava za kvo edno momi4e kato spi s mnogo mom4eta da e kurva a vie kato ste spali s mnogo jeni da se hvalite i da se mislite za ne6to golqmo vseki si izpitva udovolstvie ot sexa 6tom na vas vi se iska da go pravite po na 14/15 normalno e i na nas da ni se iska i da si go pravim nqma zna4enie na kolko godini sme vajen e samo 4oveka ako mu imame doverie 6to pak da ne
амм за пътви път ме лизаха като ббях на 14 и половинаапък лизах за пръв път на 15
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
pri parviq mi sex,na 16![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
На 15 ме лизаха за първи път![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...