- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Известни близки и роднини!
М на мен 2 братовчетка по линия на мама ми е Сантра (предполагам я знаете) преди не ми вярваха френдовете ама са да!1 е идвала у нас ама аз не съм била тамсе още не се познаваме лично ама скоро ше се видим 100% и мн се радвам!! Има ли някой които да има близки,приятели или роднини известни??????? \
/ =D>
takam poznavam se s gergana,aneliq,kamelia bez lajamn e qko naistina ey zapoznay me s br4edkati :P
![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Не,нямам такива роднин,не познавам никакви известни личности и не искам и да познавам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Хахаха пък аз познавам Ханс Къртичара![]()
![]()
I ROCK!!!!!
И ти ме запознай с тях!! \Първоначално написано от barbie__girl
/
Познавам Миро от КариЗма.Запознах се с него още преди да дойде в София и си беше още обикновено момче.Сега обаче е супер печен пич.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Питат ви дали имате близки и роднини,не дали познавате.Аз нямам.
Гаджето на леля ми е Деян Ангелов(известен е и също така много добър актьор),с брат му Дарин Ангелов сме приятели и със сумати известни актьори сме приятели - Кръстю Лафазанов,Тодор Колев,Антоанета Добрева(повечето я знаят като "Нети"),Малин Кръстев...
ami rodninisamo polina ot payner dr mai nqmam
![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
няям![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
Мииинямам май,ама познавам мнооого известни личности
![]()
Първоначално написано от Verminaard
е тва ме разби
хахах... Еми нямам известни роднини...НООО...познавам страшно много известни ли4ности
![]()
оппа, омагьоса ме:))Първоначално написано от lizzard_92
братята Ангелови са страхотни, страшно добри актьори...Деян е адски жизнерадостен, нямам думи просто:))
по темата:не, нямам..., но се надявам след няколко години близките ми да се хвалят, че ме познават:)))
zna4i az vmomenta sum v kanada kadeto ba6ta mi jivee i az sum na lqtna vakanciq tuka i posle se prebiram ima bulgarski zavedeniq kadeto vsi4ki pevici ot painer studio tam ot planetata toi gi poznava i az gi znam kameliq milko kalaidjiev esil duran extra nina mi e krusnica malina abe mnogo ama nikoi ne mi vqrva ama kakto i da e az neslu6am 4alga zatva ne sum mnogo prevuzbuden po vaprosa
Ми вие малко се отклонихте от темата,ама карайКато сте тръгнали да казвате кои известни ли4ности познавате ем тогаа и аз да се изкажа
Ем майка ми познава Рени,били сме на една сватба,на която беше Наталия Симеонова(от море от любов) и се запознахме с нея(моми4енцето и е много добро и сладко),Нели Рангелова
баща ми я познава,били от един и същ край
, цялото ми семейство сме много добри приятели с Фънки (и цялото му семейство)
ако не го знаете,той е този,който кани извертни ли4ности като Pink и др. и те правят концертив НДК(вси4ките концерти всъщтност ги правят те) ми не са 4ак толкова много колкото си мислех де,ама пак е нещо
![]()
![]()
срам ме е да кажа
брачедка ми е обова чучело фолк-диваНА Теодора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
шшт!!! тихо!!Срам ме е![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xeexe ne 4e ne6to..ama v amor kato bqhme na detska v amor i edno mom4e brukna pod polata na Teodora i tq ni6to..xili se awe ... a kolkoto do izvestnite li4nosti-brad4edka mi e aleksandra raeva za drugi ne se se6tam![]()
Мне нямам роднини които да са известини..но познавам мноу / крастьо лафазанов, рослан маинов,десислава,ивана магда..и още мн мн../Сичкиса мноУ пЕкАнИ..![]()
Мечтите са безкрайни..
Мммм...нямам такива роднини![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
е тя е пичкаПървоначално написано от .....................
![]()
Много са добри,знамПървоначално написано от be_true
![]()
Ами чичо ми свири в един оркестър,който е доста известен.Вуйчо ми има огромен хотел в Св.Влас и е също известен и там и в нашия град.Абе самата аз съм много известна!А между другото прадядо ми е бил в личната охрана на цар Борис трети.
Мммм... Не познавам лично Малина (фолк певицата), но баща ми ми каза, че заедно са учили едно време... Тя е завършила за ветеринар (като баща ми), но не знам защо се е захванала с поп-фолка. Тате казва, че била мн невзрачна и грозна като ученичка...![]()