.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Град
    софия

Известни близки и роднини!

М на мен 2 братовчетка по линия на мама ми е Сантра (предполагам я знаете) преди не ми вярваха френдовете ама са да!1 е идвала у нас ама аз не съм била там се още не се познаваме лично ама скоро ше се видим 100% и мн се радвам!! Има ли някой които да има близки,приятели или роднини известни??????? \/ =D>

Пламен

takam poznavam se s gergana,aneliq,kamelia bez laja mn e qko naistina ey zapoznay me s br4edkati :P
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Не,нямам такива роднин,не познавам никакви известни личности и не искам и да познавам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    in the heart of the city
    Хахаха пък аз познавам Ханс Къртичара

I ROCK!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    takam poznavam se s gergana,aneliq,kamelia bez laja mn e qko naistina ey zapoznay me s br4edkati :P
    И ти ме запознай с тях!! \/

Познавам Миро от КариЗма.Запознах се с него още преди да дойде в София и си беше още обикновено момче.Сега обаче е супер печен пич.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Питат ви дали имате близки и роднини,не дали познавате.Аз нямам.

Гаджето на леля ми е Деян Ангелов(известен е и също така много добър актьор),с брат му Дарин Ангелов сме приятели и със сумати известни актьори сме приятели - Кръстю Лафазанов,Тодор Колев,Антоанета Добрева(повечето я знаят като "Нети"),Малин Кръстев...

ami rodnini samo polina ot payner dr mai nqmam
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Дедо ми е Гей Билтс.... опа тоя бе Бил Гейтс.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    дреме ми

Град
    iN y0ur nighTmaRes..
    няям
    Baby Baby,
    When we first met, I'd never felt something so strong..
    You were like my lover and my best friend..
    All wrapped in one with a ribbon on it ^
    ~{*I miSs y0u, bAby*}~

Миии нямам май,ама познавам мнооого известни личности

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Чичо ми е шеф на софийския затвор
    е тва ме разби хахах... Еми нямам известни роднини...НООО...познавам страшно много известни ли4ности

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Гаджето на леля ми е Деян Ангелов(известен е и също така много добър актьор),с брат му Дарин Ангелов сме приятели и със сумати известни актьори сме приятели - Кръстю Лафазанов,Тодор Колев,Антоанета Добрева(повечето я знаят като "Нети"),Малин Кръстев...
    оппа, омагьоса ме:))
    братята Ангелови са страхотни, страшно добри актьори...Деян е адски жизнерадостен, нямам думи просто:))

по темата:не, нямам..., но се надявам след няколко години близките ми да се хвалят, че ме познават:)))

Голям фен Аватара на 50cent
    zna4i az vmomenta sum v kanada kadeto ba6ta mi jivee i az sum na lqtna vakanciq tuka i posle se prebiram ima bulgarski zavedeniq kadeto vsi4ki pevici ot painer studio tam ot planetata toi gi poznava i az gi znam kameliq milko kalaidjiev esil duran extra nina mi e krusnica malina abe mnogo ama nikoi ne mi vqrva ama kakto i da e az neslu6am 4alga zatva ne sum mnogo prevuzbuden po vaprosa

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми вие малко се отклонихте от темата,ама карай Като сте тръгнали да казвате кои известни ли4ности познавате ем тогаа и аз да се изкажа Ем майка ми познава Рени,били сме на една сватба,на която беше Наталия Симеонова(от море от любов) и се запознахме с нея(моми4енцето и е много добро и сладко),Нели Рангелова баща ми я познава,били от един и същ край , цялото ми семейство сме много добри приятели с Фънки (и цялото му семейство) ако не го знаете,той е този,който кани извертни ли4ности като Pink и др. и те правят концертив НДК(вси4ките концерти всъщтност ги правят те) ми не са 4ак толкова много колкото си мислех де,ама пак е нещо

срам ме е да кажа

брачедка ми е обова чучело фолк-диваНА Теодора

шшт!!! тихо!!Срам ме е
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

.....................
    Guest
    xeexe ne 4e ne6to..ama v amor kato bqhme na detska v amor i edno mom4e brukna pod polata na Teodora i tq ni6to..xili se awe ... a kolkoto do izvestnite li4nosti-brad4edka mi e aleksandra raeva za drugi ne se se6tam

Мне нямам роднини които да са известини..но познавам мноу / крастьо лафазанов, рослан маинов,десислава,ивана магда..и още мн мн../Сичкиса мноУ пЕкАнИ..
    Мечтите са безкрайни..

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Мммм...нямам такива роднини

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Guest
    Цитирай Първоначално написано от .....................
    a kolkoto do izvestnite li4nosti-brad4edka mi e aleksandra raeva za drugi ne se se6tam
    е тя е пичка

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    оппа, омагьоса ме)
    братята Ангелови са страхотни, страшно добри актьори...Деян е адски жизнерадостен, нямам думи просто)

по темата:не, нямам..., но се надявам след няколко години близките ми да се хвалят, че ме познават))
    Много са добри,знам

Ами чичо ми свири в един оркестър,който е доста известен.Вуйчо ми има огромен хотел в Св.Влас и е също известен и там и в нашия град.Абе самата аз съм много известна!А между другото прадядо ми е бил в личната охрана на цар Борис трети.

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Мммм... Не познавам лично Малина (фолк певицата), но баща ми ми каза, че заедно са учили едно време... Тя е завършила за ветеринар (като баща ми), но не знам защо се е захванала с поп-фолка. Тате казва, че била мн невзрачна и грозна като ученичка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си