- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срам ме е да си купя презарватив
Много ме е срам?Проблема е че единствената аптекарка в селото е леля ми и не мога да отида и да купя![]()
![]()
![]()
Някакви идеи?![]()
Ami za6to ne pomoli6 nqkoi tvoi po-golqm priqtel da otide i da ti kupi ili eventyalno govri s lelq si za t'va![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ko ta e sram.Q sa zemi v race,6tom ti se ebe 6e kupuva6.Lelq ti bi trqalo da ti vlezi v situaciqta![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми питай гаджето ти да вземе ако не я познават ако не някой който ти е фр и леля ти не го познава...![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Че мен леля ме снабдява.На нея дурекс са й безплатни щото работи еди къде си..![]()
По темата: Говори с нея няма нищо срамно, не може всеки път да караш някой приятел
Това е вариант,след като толкова много се срамувашПървоначално написано от feli7o_
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Не си купувай... Надуй корема и зарази и бебето със спин, но няма да е като това да изпиташ срам пред леля си![]()
ми накарай фр щом толкоз та е срамот де си да не би от Виница =D>ааа забрайх то квартал бе
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
mi ima i v magazinite we \/
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
=D> =D> Верно ве и в нашиа имаше презервативи мислех да гепа неколко амаПървоначално написано от Vip_Kuchka
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ама не те е срам да правиш секс, нали? Помоли гаджето ти или някой приятел да ти купи. Или си вземи от някой магазин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Защо, редно ли е да те е срам ?
koito go e sram da si kypi prezervativi ne prai sex i tolkoz...ili se prestrashavash ili stoi6 na syho.izbora si e tvoi...
p.p ti da ne misli6 4e vsi4ki cql jivot sha te mislqt za devstven/a lelq ti da ne e ot jelqzo i tq se 4yka kvo misli6 4e e devstvena li?????![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
иди до аптеката уж да я видиш и като се махне от стаята вземи няколко, после и кажи чао и си тръгни![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Кажи че ти трябват за часа по биология и я помоли да ти покаже как се прави в/у модела на занятието /голям ко4ан от царевица, или някоя краставица/..може и да вземеш една авджийска пушка и да и ре4еш 4е ще ти трябва за лов на езерото ..."дъждобран4е за цевта"
Ей пич незнаеш ли че старото име на Виница е Кестрич???Първоначално написано от M!taka
А по темата:
"Иди при леля си от Кестричи може да си ги заслужиш![]()
"
А не те е срам да правиш секс?!Замисли се дали си дорасъл?!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ах ах още не сте помадряли бе деца.... Помня кат бях на 15 че аз и мойте фр не можехме да измислим как си купим и преди да заспя 1 нощ аз се сетих и така де виж ся земи още 2-ма или повече фр отидете в аптеката и кажете (примерно 2 котиики дурех-Да ги напалним с вода или кот ви доде на ума кат балони мое ги ползвате (Уж де) ) тфа е то лесно просто =D>
Fitness Forever
По добре иди ти беЛеля ти ще ти даде безплатно презарватив така че ще си спестиш 25стинки в джоба
![]()
Ще праиш секс,а те е срам да си купиш презервативи....ОМГ![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Абе стига глупости кво от това като ти е ляла..?Дреме ти ще види,че си порастнал няма проблемПървоначално написано от Анонимко
\
/
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU