- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- наближава 15-ти септември,аз съм без приятели ;(
имах 2 приятелки от клас и двете се преместиха тая година,сега 6те съм 8ми клас,по4ти си4ки отидоха в некфи у4или6та,аз останах в старото... сиг 6те си смесат с другия клас.. нз или пък 6те дойдат нови 6тото останахме мн малко сиг 4-5 4овека в класа... аз съм голям песимист,се се притеснявам 4е ако доийдат нови 6те трагнат с други от класа примерно и мене 6е ме заебат и 6е остана без приятели,когато съм сама дори за 10 мин в у4или6те и няма с кой да си говоря се побърквам... незнам какво ми става не мога да съм сама по4вам да рева при мисълта 4е съм изолирана.. за 6тастие до сега не ми се е слу4вало за дълго.. но за сяка следва6та година се притеснявам единствено и само за това.. просто ме е страх да по4на даскало...4е няма да имам приятели 4е 6е съм като най тъпото моми4е в класа и си4ки 6е ме изолират,и 6е се наложи да се местя в друго даскало където може да не ме приемат.. отново понеже съм нова.. някой мразят новите ;( и тях ги изолират.. вну6авам си мисли 4е където и да отида 6те остана сама нз за6то... вярвам 4е няма да стане така но нз.. плс успокойте ме малко ;( мразя го това у4или6те... и сега лятото си4ки се събират с компании приятели само аз най мн да се вида с 1 моми4е през 3-4 дена за по 1 4ас и си седа в нас или излизам с гажето,но искам да си намеря приятели и в у4или6те и извън него,някой истински приятели с които да си споделям си4ко,а не някафи гадни клюкарки които мислят само за себе си... ИСКАМ ПРИЯТЕЛИ!![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами ти щом за всяка година си си внушавала, че няма да имаш приятели, а все си имала и тази няма да е по-различна.Пак ще имаш приятели![]()
Абе кво се държите така гадно с момичето!Отчаяно е!
И аз ще те разочаровам ама няма да стане само с искам.Приятелствата не се завързват с вълшебната пръчица и хоп готово.
Аве аз кво да се изказвам запознавай се и говори или прави нещо дето другите могат лягам да спя че ми се спи![]()
Първоначално написано от sladku_bebzi
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
abe nqma kfo da se pritesnqva6.v 8 klas vs ili po4ti vs sa v novi u4ili6ta.i az sum taka pritesnqvax se vupreki 4e 3 super dobri fr sa v moito daskalo i zn li kfo napravix?az i edno ot tezi momi4eta pusnaxme tema koi e ot na6to daskalo i ve4e imam fr ot moq klas i poznavam o6te 1 momi4e koeto e v klasa na taq fr s koqto napravixme temata.taka 4e napraavi si i ti edna tema i 6e si nameri6 fr.spoko!!!a ti v koe daskalo si vsu6nost?
149![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Хаха, сериозно ли, бе?Какво правиш в това пропаднало даскало? На мене 7 години ми стигнаха.
![]()
Ама нали оставате част от стария ти клас, както и от другите класове от випуска ти, какво толкова? А пък и до колкото знам там се формират не повече от 3 паралелки след 8ми клас - няма да има чак толкова нови и непознати хора. А пък и смятай, че те ще са "пришълците" и те ще се чудят как да се впишат във вашата компания (на старите познати от старите класове) и да ви се харесат.
Успех и се махай от там другата година!![]()
ПП. И мисля, че ти писах ЛС да НАМАЛИШ или СМЕНИШ картинката на АВАТАРА си!
em dogodina 6e se mahna da... ama problema e 4e ot moq klas ostanaha samo 3-4 4oveka i to mom4etaili ako ima nqkoe momi4e nqma da mi e ot fr-tata,dano ako doide nqkoq nova da se lepne za men
prosto ve4e nz
Какво толкова ви боли, аз па мразех стария си клас ( тази година завърших 8ми клас) и бих си дал живота да бях в друг клас в който не познавам никой отколкото с тея тапаци... Но щом толкова искате 12 години да гледате едни и същи хора - вие си избирате да ви е скучно ;]
Мързеше ме да го чета до края ама горе-долу схванах накъде биеш![]()
Ами да ти кажа няма нищо страшно ти с твойте приятелки пак можеш да поддържаш връзкаа за да не си сама в класа опознай и др.. от др класове.. виж с кой ще си допаднеш и с него се мъкни
Няма страшно не е голяма работа
И аз съм така.Тази година ще имам същитите проблеми като теб.Първоначално написано от monityY
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Emi hodi na diskoteki,na kino po kafeta se 6a se zapoznai6 s nekoi.
ХА Ми аз какво да ти кажа, като в новото даскало НЕпознавам НИКОЙ!Нито един човек! Какво остава за приятели?!![]()
Не се притеснявай, може с някои от новите да си паснете и да си намериш нови приятели, поне това е моето успокоение![]()
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от Jaden
ex kofti kaji kade u4i6 i koi klas si da idvam pri tebe da si drujim :P
хмм и аз не долюбвах много стария си клас и не съжалявах много че се разделяме(с изключение на няколко човека) и затова много се надявах хората от новия ми клас да не са като ония другите и сега много се радвам щото са наистина яки хора![]()
е ти поне си познаваш хората останали от стария ти клас..аз пък съм съвсем на ново място..преди 1 месец се преместих и сега ново даскало,нови приятели и познати,нов клас,нов дом всичко ново...не е болка за умиране ще си намериш приятели щом до сега си имала все и сега ще имаш!аз се чудя как ще ме приемат в тоя новия клас защото те са били 1 година заедно и малко или много са се разделили на групички и аз какво ще правя докато ги опозная...кофти работа ама ще го преживеем...
айде късмет в търсенето на приятелите!