- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Черно черно черно (или какво причиних на стаята си)
Nqkoi mai prekaleno mn gleda Tv.
Next Time I`ll be True...
ъ?Първоначално написано от kameliqbaby
Не е важно ние дали я харесваме , а ти дали я харесваш във новия и вид ...![]()
Out of control
OBICHAM CHERNOTOOOOOOOOOOOOOO![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
Хубава е, но на мен повече щеше да ми хареса, ако беше примерно някакво тъмно лилаво, защото ще изпадна в някаква криза сред това черно, макар че обичам черното ... не съм добре с психиката, а и имам голямо въображение ...![]()
mda biva..... ama mojelo i po-dobre da stane. granicata m/u svetlite tonove i 4ernoto e mn rqzka. ako be6e namerila nqkoi po-dob1r da ti q izrisuva kakto trqbva s pove4e ornamenti i po-prepleteni figuri 6te6e da stane mn po-hubavo. a teq valni4ki mi izglejdat prekaleno banalni i prostovati. ina4e ideqta e dobra, prosto da be6e malko po-originalno napraveno.
Оооооо определено ми харесва!!! И аз исках да си боядисам моета стая черна,но... майка ми е против.Щяло да бъде като гробище бла бла...пфф...
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
преди време едни от махалата ми бяхме ги "стрсирали" щото си просеха боя и заявиха, че трябва да им се смени обстановката в стаята...та да не те е бил и теб някой![]()
по темата: стаята е страшна, но баш черна не бих и си я направила, впрочем зависи...
![]()
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
Стаята ти е жестока, но аз не бих си я направила такава. Хъхъх направо ще се депресирам ужасно, докато накрая стигна до перманентна депресия. И все пак честито
![]()
Хиперяка е....аз винаги съм искала моята стаяда е черно със зелено.или поне тавана да е черничък ....но нашите така и не склоняват...Кефи ме,много...
ъм....къде живееш,идвам ти на гости..![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако беше друг цвят можеше и да стане.Много яко се е получило инъче!
страхотна е а каква музика слушаш защото имам един приятел който си боядиса стаята черна и на тавана написа едно заклинание на латински и спи с кофчек с червено кадифе( не се подигравам) стаята е уиникална
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Става, ама ако беше зелено или розовко (зелено, защото успокоява очите, а розово, защото ми е любимия цвят), ама така също е много готинка стаята ти. Само че черно за стая ... малко ми е странно, ама щом ти харесва
Ама наистина орнаментите са много яки
![]()
Хубавка е, харесва ми![]()
В или С ковчег? И все пак аз никога не бих го направила..чак тръпки ме побиватПървоначално написано от blacksheep
![]()
Мен ме кефи,ама ако го направя с мойта стая ,баща ми ще се изкефи ,ама майка ще получи удар)
Хах, някакво маниашко се е получило - харесва ми.![]()
Яко ,но въпреки това доста зловещо![]()
Are u 0k ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
немисля че черникя цвят е подходящ за стая, но иначе е мноо добро![]()
Let The BEAT Control Your Body