- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашата прилика с известни личности
случвало ли ви се е роднини или познати да ви кажат, че приличате на някоя известна личност? Ако да - коя е тя, а ако не са - вие лично на коя бихте искали да приличате??
SMILE FOR ME NOW
на мен лично са ми казвали, че приличам на Миша Бартън![]()
SMILE FOR ME NOW
Взел съм най-хубавите черти на Джони деп; Орландо Блум; Брад Пит и Джордж Клуни и тялото на Бате арни преди 30 години.
ми да ти е честито. =D> Ама пък си уцелил на кои да вземеш, късметлия...Взел съм най-хубавите черти на Джони деп; Орландо Блум; Брад Пит и Джордж Клуни и тялото на Бате арни преди 30 години.
SMILE FOR ME NOW
Бахти пичаПървоначално написано от w0sh
![]()
На мен са ми казвали че приличам на Кийра Найтли.
А иначе не искам да приличам на никого - искам да съм себе си.![]()
Имаше едно сайтче дето като си сложиш някоя снимка и ти изкарва с кои звези имаш някакви съвпадения с външния вид...ама не го помня..беше яко
Ми аз не ама веднъш на братовчетка ми и бяха казали че прилича на Ноами Кембъл![]()
Ми на мен няколко човека ми бяха казвали, че приличам на Ени от бившите адреналинки.Ако тва се брои.
www.myheritage.com
според тях приличам на Тори Еймъс...ще го преживея някак.
![]()
mi mai ne sa mi go kazvali,ma 1 fr stra6no prili4a na avril!
Много хора са ми казвали че приличам на Рейчъл Билсън![]()
Ми казвали са ми,че приличам на Райна/певачката/ама тва отдавна...едно 5-6 клас![]()
А в онова сайтче ме напрайха на Скарлет Йохансон...
Абеее...на никой май...
Един познат видя една моя снимка и ми вика "коя е тая?Глория ли е?"![]()
![]()
Да се радвам или какво?
![]()
![]()
![]()
Сестра ми пък ме оприличава на Соня Немска,да не говорим,че един приятел отново му пращам снимки и той ми пише "Абе приличаш ми на оная как и беше името Немската...Соня Немска"
![]()
Много чалга май има в мен..да се радвам ли и аз не знам...
Да не говорим,че на сестра ми гаджето и я оприличава на ДесиСлава,други пък на Шакира (но не в гъза)![]()
![]()
![]()
Иначе от онзи сайт по-горе ме оприличиха на А.Джоли-НИЩО ОБЩО СЪС СХЕМАТА![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ми според сайта на Брук Шийлдс.Иначе са ми казвали ,че приличам на някоя актриса ма да умра ако се сета как се казваше.Една млада,луничава ,ама без толко лунички де
Ами на Amy Lee и на Орнела Мути са ми казвали ,че приличам.А веднъж гаджето ми изцепи ,че имам усмивката на Чарли Чаплин![]()
I ROCK!!!!!
Да,аз приличам на Кейт Уинслет в Титаник,особено с вързана коса![]()
Иначе са ме опреличавали на кой ли не още-дори Курникова(когато много ядосам някой,обикновенно![]()
)
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
А.Джоли![]()
мама ми каза че приличам на съседа...тва брои ли се
![]()
Priqtelki sa mi kazvali, 4e prili4am na pevicata Anelia, a v sait4eto myheritage.com i na dvete snimki, koito zaredih izleze, 4e prili4am na Skarlet Johansson.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз не знам на кой приличам(вероятно на себе си),но приятели са ми казвали,че приличам на Алисия-певицата.Имам познат, който страшно прилича на Лий Раян!
![]()
![]()
![]()
мама ми казва:приличаш на мен трябва много да се гордеештака че аз не приличам на никоя известна личност..е може би на една малко ама не я познавате.казвали са ми че особено носът ми много приличал на нейния
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Няколко човека са ми казвали,че приличам на Преслава,което не е много голямо ласкателство за мене. Не,че не е мацка,ама е чалгаджиййкаИначе в My Heritage ми излезе да приличам на Орнела Мути,а в един друг подобен сайт на Моника Белучи,което много хубаво,защото я обожавам тази женааа
![]()
Ами аз приличам на татко![]()
Абе я ми кажете що не приличам нито на майка,нито на татко(малък пример)на татко очите са кафяви на майка сини-мойте са зелени
!?Иначе приличам малко на момиче
![]()
на мен са ми казвали,че приличам на Нели Фуртадо ..