- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашата прилика с известни личности
Според сайта съм микс между Бритни, оная дето играе ясновидката Тру и Курникова....
![]()
![]()
Робинята на Quench
Памела Андерсън.............ама те щото ми завиждат някои съученици
![]()
Много хора ми казват, че приличам на Мария Илиева, аз не виждам прилика, ама...може[/i]
Казвали са ми,че приличам на Ейми Лий.Аз не намирам много прилика.А и на Аврил Лавин с тъмна коса са ме оприличавали...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Азис![]()
ми според една приятелка приличам на Миша Бартън (според мен е далеч от истината,но в носа си приличаме,иначе нищо общо мисля) Дядо ми,миналата година ми каза,че приличам на Еванджелин Лили,а последното ми гадже ми каза същото.Според сестра ми приличам на Мишел Трахенбер (или нещо такова,тази дето е сестрата на Бъфи(пс . не го гледам тоя глупав филм,ма знам все пак)).
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
пиши на лсПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
roditelite ne sa mi kazvali oba4e si4ki mi kazvaha kato beh s dalga kosa na david beckham ! i na nego bih iskal da prili4am ! :P
na6te mi kazaha 4e prili4am na harry poter kato si zeh caisi za kompa![]()
Оприличавали са ме на кого ли не, но мисля, че Kristin Kreuk е най- близо до истината.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Странно,но на мен ми казват,че приличам все на латиноамериканки или нещо от този сорт.Например сравняват ме с Паола Рей и Марлене Фавела.Не знам,може и да имам прилика щом отстрани така казват.![]()
Ама то не е лошо да приличаш на някой испаноговорящ,защото повечето са много красиви и аз ги приемам като едни от най-красивите хора в света.
Да,нали?И аз я харесвам и в интерес на истината,ако трябва да приличам на никой,то избирам това да е тя.![]()
За момента приличам доста на ДАВИД ТРЕЗЕГЕ !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Не са ми казвали, ама аз мисля че приличам на Кейт УинслетНз що...
приличам на Пиърс Бросман които играе Джеимс Бонд-Die another day
Нещо средно между Дейвид Бекъм и Тони Стораро.![]()
na6te mi vikat 4e prili4am na Leonardo di Caprio![]()
No mercy for the weak, no pity for the dying, no tears for the slain!
На мен са ми казвали,че съм била приличала на Дженифър Лопес.Пълни глупости.Не бих искала да приличам на никоя известна личност.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Оприличавали са ме най-вече на Елизе(моят приятел например) и Анджелина Джоли.Както и на Клавдия. която участваше в Стар Академи..На Дженифър Лопес..макар и да не намирам прилика...на София Буш...
Сега се сещам..че веднъж ме оприличиха и на фолкпевицата Димана![]()
Аз не мога да кажа..че имам някаква особена прилика с някоя от изброените...може би просто имаме някакви общи черти...по-скоро намирам общо с Елизе..Клавдия и София..но определено приликата не е косвена
Penelope Cruz - 86%
Scarlett Johansson - 78%
P.J. Harvey (която и да е) - 75%
Sandie Shaw - 73%
Fiona Xie - 70%
Anastasia Mysikna - 67%
Shiri Appleby - 66%
Tarja Turunen - 66%
Catherine Deneuve - 63%
Абе, общо взето микс между Пенелопе Круз, Скарлет Йохансон, Таря Турунен и Катрин Деньов...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
мн0г0 х0ра ми казват че приличамна Викт0рия Бекъм![]()
Ми, всички приятели и познати ми казват, че аз съм малката Анджелина Джоли...А имам една приятелка дето ме поздравява така: "Оо, мацка, къде е мама Джоли да ми даде автограф?!"
![]()
![]()
![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."