- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашата прилика с известни личности
Казаха ми, че съм мясала на Невена Цонева...нз аз не мисля така ама...
men sa mi kazvali 4e prilicham na angelina jolie i keira knightley![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Знам го тва, една моя приятелка го беше намерила (за жалост не го помня), но ме беше изкарало, че прилича на Кейт Бекинсейл и Кийра НайтлиПървоначално написано от Jamalska
![]()
na men postoqno mi kzavatt 4e prili4am na pamela andersam {nesamo zaradi biosta}![]()
(sun)~{}*
преди време ми казваха,че приличам на Зара от биг брадър заради прическата,с която бях.. След това ми казваха всички , че приличам на Анелия.. а сега последното което ми казаха е ,че приличам на Nelly Furtado .. та незнам .. абе на себе си си приличам хаха![]()
От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!
vsi4ki mi kazvat 4e prili4am na Nicole Scherzinger ot The Pussycat dolls![]()
![]()
![]()
На мен са ми казвали,че имам излъчването на Дженифър Лов Хюит,а според един сайт на Линдзи Лохън..
Ето един такъвПървоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
=> http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition
![]()
На мен са ми казвали,че приличам на Киану Рийвс иначе може би не искам да приличам на никого.
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
на мене една приятелка ми е казвала веднъж като видя една моя снимка че приличам на Преслава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми на никояНе обичам да ме сравняват с некви си тъй наречени "звезди"
Billy Joel 75%, Gary Cooper 74%, Robert De Niro 73% и Adam Sandler 72%.
мн познати и роднини са ми казвали че приличам на Шанел от music idol 2.а и отчасти на една актрис ама и забраих името![]()
Emma Watson![]()
ного хора са ми казвали,че приличам на нея
![]()
John Terry...![]()
един ми го каза
добре, че не е верно...аз се пак съм ШлЯдКу бЕбЗчИииИ
на мен са ми казвали,че приличам на Кейти Холмс![]()
мойте приятелки казват че много приличам на Никол Щерцингер от Pussycat dolls само че с малко по-свтла кожа а и в сайта също
Еми казвалили са ми,че имам очите на Руши Виденлиев (м съм)![]()
pak na men sa mi kazvali 4e prili4am na mr BEAN![]()
Pffffffffff
Аз не приличам на никоя звезда, но бих искал да приличам на Даниел Крейг.
Казвали са ми, 4е на някой снимка например съм приличала на Адриана ЛимаДа, бе...
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
На много приятелки са ми казвали че приличам, но на известни личности не![]()