- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да я лижа
Имам приятелка от 2 месеца,рано ни е за секс.Обаче чета тук темите и се сещам от филмите за възрастни и съм наясно,че лизането доста супер много удоволствие на жената и е несравнимо...Много си обичам и съм решл,че искам да и доставя това удоволствие,не искам да ми върне обратно услугата или нещо подобно,искам само да и доставя това голямо удоволствие.Проблемът е,че съм мааалко срамежлив относно тези работи и незнам какво да й кажа и как да подходя.Ще може ли малко съвети/помощ/напътсвия?![]()
Докарай женати ше ти покажа нагледно![]()
=) Кажи й направо- няма нищо лошо в това.
Не го изцепвай докато ядете ест. Просто ако стане нещо дума за секс и такива работи =) ... й кажи - няма лошо =)
Не искаш нищо в замяна, което говори много ( и съответно за това държа добрия тон =) ) [/b]
eemi vij sq ... az ii moeto gadje hhoim ot 6 meseca .. vednaj behme se skrili zad edin blok , toii tolkova mn.. me molleshhe da me lije e beshe go sram .. ama az nakraq prieh .. da znaeshh super e useshtanetto za nas momi4ettata .. abe kaji i "mm mmoje da e stranno , no iskash li da te lija" ... sled kato priemme 6te iiska o6tte i o6te vseki ppat .. :]
Айде ,и аз ще се включа ,от колегиалност...Първоначално написано от sonyglobe
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
За секс е рано , но може да я лижешПървоначално написано от c0ca1na
![]()
Мисля ,че пасваме точно на мацката!?!!Първоначално написано от c0ca1na
Има за всичкиПървоначално написано от c0ca1na
![]()
Съгласен съмПървоначално написано от thefreak
това е като сладоледа
![]()
Съглсен съм
Съгласен съм...Първоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мн ше и станеме ве хора тряя после да я шиятПървоначално написано от Jaden
![]()
Ми лижи я щом искаш ние тука кфо да напраимДа ти изкараме езика от устата и да и свалим гащаците
![]()
![]()
Иначе сериозно-давай,дано да се израдва щот има и момичета дето тоя вид ласки не ги кефат
Аз съм жив пример
Затфа първо някак си се подсигури че ще ти позволи да
Аде успех
![]()
mi az ne sum lizal ama ako mi se naloji bih q pokanil v nas..prieme li she sedneme .. i az she q celuna ..ama 1 celuvka .. ezika mi nqma i izlezne ot ustata za 10min..da se razmekne 1 hubavo..i she trugna nadolu purvo s ra4i4ka.. celuvka po vratleto..svalqm i leko ga6ti4kite ako me spre 6e i kaja 4e 6te i dostavq prosto odovolstvie.. i taka bih naprail az..nqma zastana pred neq i da i kaja..momi4e sa shte ti olija put4icata.! :s
Хахха става ме 7-мина пич докарай я ще ти погажем как се лиже или как ни поема к****еПървоначално написано от Jaden
![]()
![]()
![]()
![]()
:Д:Д:Д мн ме кефи как звучиПървоначално написано от NIIKII
![]()
![]()
![]()
Жестоко звучи това!Първоначално написано от sonyglobe
![]()
Малко гадно ша е да я опраите вместо него не мислиш лиПървоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
![]()
Няма да е гадно ние сме учителите той учеинка и гледа как се прайПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()