.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Sky_walker
    Guest

Почти на 19 съм, а досега съм си нямал момиче :(

Ех да ви кажа, не мисля, че съм грозен, даже имам горе долу хубаво тяало предвид това че спортувам от 9 години един спорт, и от 4 години 2-ри( няма да ги споменавам, защото искам да избегна заяждания, просто искам съвет, и мнение ... ) .Та досега не съм си имал момиче, единствено в 3-т иклас ако трябва да го броя, и то освен прегръдки, нищо повече ... Просто найстина съм прекалено срамежлив, не мога да се запозная сам с момиче, освен ако тя не направи първата крачка, а знам че трябва да съм аз ... Не знам какво да правя, но вече мисля, че не е много нормално на моята възраст да съм така ... студент ще стана, без мома, не е на добре ... кажете си мнението, и ако може и някой съвет, за положението ми, и предвид срамежливостта ми ... Благодаря на отзовалите се.

Фен
    Град
    Мездра
    Спокойно и аз съм на 17 и не съм имал момиче.Просто не си го поставяй като фикс идея.Като се появи точното момиче ще разбереш и ще стане работата.И аз не съм от отворените и можеби за това сме самотници с теб.Иначе грозни няма ,но младеща обича плей бой и това е.

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Neznaesh kak da si poiskash tfa e ! A trqq se nau4i6 6toto ako 4aka6 vinagi momi4eto da naprai purvata kra4ka i na 99 da stane6 pak 6e si

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Sky_walker
    Guest
    Точно там ми е проблема, че съм прекалено срамежлив, ама найстина прекалено, и не мога да го преодолея това, а не е като да не съм опитвал .

споко , когато я заговаряш си мисли за успех, подхождай позитивно с усмивка, лекота не мисли в никакъв случай за евентуален неуспех, дори и такъв да има /100% гаранция ..неизбежни са/ не се отчайвай и не търси проблем в това.Гледай напред и рано или късно нещата ще си дойдат на мястото.Знай че мисълта е враг на действието, ако ще ти е по-лесно изпий някоя и друга биричка и тогава атакувай.Всъщност няма точно установени правила, щото разни хора разни идеали, но вероятността запознанство /среща/свалка на срамежлива девойка със ср. младеж е по-малко вероятна от всяка друга си мисля Don`t worry be happy!!!

Брато и аз бях така ... Не че съм голям на 14 съм (изглецдам доста голям за възраста си) преди около год. не моех да зоговоря момиче... Беше ми мн шибано ама вече си се запознавам без проблеми... Таината е там че почнах да гледам тийн филми и от там ми доиде доста надежда Кат ги гледам тия от филмите и после го прилагам... Аве важното е да имаш хумор!!!

Просто не си го поставяй като фикс идея
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Guest

Sky_walker

Мерси за съветите ... аз си мисля, че веднъж да успея всичко ще си потръгне, стига да успея веднъж е работата

Guest
    abe ti lud li si s takova tialo i pri tova sportist fda te e sram ot mom ichetata.az i moiata priatelka si umirame da gledame gotini mom4eta s hubavi tela oba4e i nie 4akame niakoi da napravi purvata kra4ka . na bas 4e hiliadi momi4eta ssa te haresvali a ti ne smee6 da gi zagovori6.lele kolko 6ansove si propusnal.ia se stiagai zashtoto ako mul4i6 ako 6te i da si brad pit nikoga niama da ima6 momi4e

Град
    Майнатаун

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    Бе бъди девствен ама умри пич Аз съм девствен, ама не се оплаквам и ми е добре така ... по-добре здрав от колкото да ме хване някоя болест
    Какво общо има това, че не е имал приятелка със секса

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен

гъзар бъди, девствен умри

иначе по темата: споко, жените не хапят (поне не всички), приказвай с една, втора, трета и т.н. и срамежливостта ще си отиде

Град
    Майнатаун

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    Прочети му целия пост и ще разбереш ..
    Защо това, че се е прегръщал в трети клас с момиче и казва, че е нищо, те кара да си мислиш, че всичко пак опира до секса?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sky_walker
    Точно там ми е проблема, че съм прекалено срамежлив, ама найстина прекалено, и не мога да го преодолея това, а не е като да не съм опитвал .
    az sam momi4e na 18 godini i sa6to ne sam imala gadje i sam dosta sramejliva i na men ponqkoga mi e dosta gadno zaradi tova i ne znam kakvo da te posavetvam no trqq da znae6 4e ne si edinstveniq

Град
    София

l0l

a леле мале почти съм на 20 аммм преди 3 гоидни бях като теб ,
    дам кофти беше за съжаление немога да се сетя точно как избегнах срама но мисля че от разговорите ми се момичета ще ти дам следния съвет:
    Отиди при някоя която я харесваш и пробвай,от опит глава не боли
    говори квото ти дойде на ум, па кой знае ако си умничък може стане номера а тва момчиенцето тука в сайт е пробвай с нея и тя е срамежлива ще си допаднете
    Поеми във вярната посока

Град
    LuNaTa
    emi togava si nameri mom4e ;/

Град
    Луната

Re: Почти на 19 съм, а досега съм си нямал момиче :(

Ех да ви кажа, не мисля, че съм грозен, даже имам горе долу хубаво тяало предвид това че спортувам от 9 години един спорт, и от 4 години 2-ри( няма да ги споменавам, защото искам да избегна заяждания, просто искам съвет, и мнение ... ) .Та досега не съм си имал момиче, единствено в 3-т иклас ако трябва да го броя, и то освен прегръдки, нищо повече ... Просто найстина съм прекалено срамежлив, не мога да се запозная сам с момиче, освен ако тя не направи първата крачка, а знам че трябва да съм аз ... Не знам какво да правя, но вече мисля, че не е много нормално на моята възраст да съм така ... студент ще стана, без мома, не е на добре ... кажете си мнението, и ако може и някой съвет, за положението ми, и предвид срамежливостта ми ... Благодаря на отзовалите се.
    Да не би да си прекалено далеч. може би трябва да сте по близо за да не налага да правите крачки... Но всъщност приеми факта че си неизбейно болен и тъп а и защо бързаш само на 19 си изчакай да станеш поне на 69

Преглъщаш срама и стреляш, няма друг начин

Guest
    Ами въпреки,че съм на 14 и аз до сега съм нямала гадже много,много не се притеснявам.ще ти кажа едно все някога ще трябва да преодолееш страха си защото повечето момичета очакват от другият пол да напраявят крачката, но направи първата не на първата! Ами на тази която те привлича питай искаш ли да се запознаем, как се казваш и такива работи.Пожелавам ти успех и тази която ти отвърнеи прехвръкнат искри значи е тя, брато! \/

На 19 и не си имал гадже?! Еми авно нещо си прекалено шитав... Заговаряй ги повече мацките.....кво има да те е срам ..
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Guest
    извинявам се има едно изречение което сигурно няма да се разбере не прави първият ти опит на първата която видиш виж първо дали ще ти допадне и така

ку-ку
    Guest
    първо самочувствието ти е супер голямо но истинската причина за да си нямал връзка до 19 то ти си ГЕЙ повтарям ГЕЙ Г-Е-Й

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ще дойде и твоят ред.От срамежливост нищо не печелиш.Повярвай/говоря от личен опит/.Опитай се да я преодолееш

Guest

Sky_walker

Цитирай Първоначално написано от ку-ку
    първо самочувствието ти е супер голямо но истинската причина за да си нямал връзка до 19 то ти си ГЕЙ повтарям ГЕЙ Г-Е-Й
    Гейвете имат влечение към момчета ... аз нямам такива .

Guest

Sky_walker

Цитирай Първоначално написано от ку-ку
    Гейивете имат влечение към момчета ... аз нямам такива .

Guest

Re: Почти на 19 съм, а досега съм си нямал момиче :(

Цитирай Първоначално написано от DGD1.9
    Да не би да си прекалено далеч. може би трябва да сте по близо за да не налага да правите крачки... Но всъщност приеми факта че си неизбейно болен и тъп а и защо бързаш само на 19 си изчакай да станеш поне на 69
    Не мога да разбера кое ти дава причина да се заяждаш, и защо ... ако си от Варна, ела и ми го кажи в очите, няма проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си