.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Не е вярно,че времето лекува! :(

Здравейте!Дълго мислих и реших да ви споделя моята история,понеже виждам,че не мога да се правя сама
    Ходих с едно момче 3 месеца.Всичко вървеше като по вода,докато един ден той дойде у дома и ми каза,че вече не ме обича и е по-добре да прекратим връзката си.Разплаках се пред него,а тои ми каза:"Е,поне ни беше весело,имахме си всичко ",тези негови думи много ме нараниха
    След няколко дни си писал с една моя приятелка.Тя му обяснявала колко много е изгубил и,че едва ли някоя друга ще го обича така,както аз.Тогава тои и казал:"Започвам да се замислям дали направих грешка,че я оставих."
    Откакто скъсахме мина 1 месец и няколко дни.Той сега е за 12 клас,а ходи със съседката ми,която завърши 6 клас.
    На 11.08 си правих рождения ден и той беше там.Най добрата ми приятелка разговаряла с него.Тогава той и казал че връзката му с това момиче нямало да продължи още дълго време.Един вид накарала го да се замисли за това да тръгнем отново.А аз това го искам повече от всичко на света Наистина след разговора им изглеждаше много подтиснат.
    Негови приятели също ми казват,че мисли за мен,но не зная дали да им се доверя,защото той с нищо не показва,че това е така
    Въпросът ми е дали според вас има шанс да се съберем пак,или е по-добре да го забравя

Според мен си поговорете и си изяснете чувствата- дали все още се обичате, привличате и т.н... Защото, ако чувствата ви са се променили може би е по-добре да продължите нататък... все пак минал е само един месец откакто сте скъсали, а не една година, за да твърдиш, че времето не лекува всичко.. Та, мисълта ми е да си поговорите по темата и ако мислиш, че си склонна да сте заедно, въпреки че вече сте скъсали веднъж ( и ако още го искаш) тръгни с него, ако не.. по-добре продължи нататък, със сигурност ще стрещнеш и някой по-подходящ

да,аз го искам но другия проблем е че сме от различни градове на 3 километра един от друг и не вярвам да доиде заради някои разговор Дори това е изтъкнал като причина на един негов приятел като го попитал защо ме е оставил ;( Казал че му тежало да пътува всеки ден за да се видим

Ами не знаех че сте от ралични градове.. Това малко усложнява връзката.. Но нали с една твоя съседка излизал.. е заради нея как може да пътува? Смешно е.. ако му имаш тела се уговорете нещо, де да знам да си изясните случилото се и да решите какво да правите оттук нататък.. може би трябва да продължиш напред, все пак не е само той, нали? Има много риба в морето

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    3 километра цели 3. вие направо сте от различни държави бре. тцтцттцтцт половин час път и то пеш. много е да ти кажа

ами да,но учим в едно и също училище и докато ходихме той винаги след даскало идваше до дома да ме види.Не зная... може би като започнем училище ще се оправят нещата,или може би си въобразявам...

Момиче, не четеш ли смисъла в моите постове Продължи напред! Той те е отрязал.. е, и? И мен са ме отрязвали.. номера е да не му се даваш - покажи му, че не мислиш за него и се забавляваш, и си живееш живота.. Казах ти, че след еднба година ще го забравиш и ще срещнеш някой друг.. пък ти ако искаш ми вярвай

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ако той има някакви чувства към теб все още и въпреки това е скъсал с теб,значи е постъпил много глупаво.Според мен най-добре остажи нещата както са.Ако той иска да бъдете отново заедно ще те потърси.Недей да се измъчваш,защото каквото е писано да стане ще стане.Недей да мислиш постоянно за него и недей да го чакаш.Както казах вече,ако нещо ще става,ще стане рано или късно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    И ти въпреки всичко искаш да се занимаш с него? С човек, който не знае иска ли да е с теб, не иска ли, а и между другото ходи с дете? Аз лично не бих се занимавала най-малкото, заради това момиче, което е в 6 клас.

времето лекува, но ти храниш надежди затова и се тормозиш в момента. а за това дали имате шанс.... струва ми се, 4е да... но ако той скоро не го осъзнае, по-добре си наложи да спреш да мислиш за него... няма смисъл да се измъ4ваш, защото той не може да се реши к'во иска...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

edin gostenin
    Guest
    spored men ima shans shtom toi e zapo4nal da sujalqva zna4i vse oshte nishto ne e zagubeno!

Ako naistina syjelqva za tova ,4e te e otrqzal moje i da ima6 nqkakvi 6ansove.Pogovorete si seriozno i si izqsnete 4uvstvata.Pomaga
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    А, лекува, спокойно. Просто не е минало достатъчно време. Един месец не е нищо... макар, че за някой дето те е оставил, за да се размотава със шестокласничка, даже е много.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен
    Град
    sofiq
    oh mila neznam kakvo da te posavetvam tva e edna golqma dilema v momenta i az se 4udq da li da se borq za mi6o koitouj imal 4ustva kum men ili da go zabravq prosto nqmam idea a vie sled kato se razdelihte govorihteli...?

Благодаря ви за мненията и съветите
    Снощи ми писа в скайп и ми каза,че е скъсал с онази пикла.Беше много щастлив.Каза ми че характера и бил "шибан" (така беше казал и за моя преди време).Аз му казах:"Е,нали и моя беше шибан?" и тои ми отговори:"Нее ти си меченце.Станала си много добричка с теб се разбирам перфектно и някой път мога да намина през вас да се видим "
    Дали има възможност тогава да пожелае да се съберем отново,или е минимална?
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Определено има според мен ма той си знае най-добре Успех
    Because all I want is u ....

Цитирай Първоначално написано от simba007
    oh mila neznam kakvo da te posavetvam tva e edna golqma dilema v momenta i az se 4udq da li da se borq za mi6o koitouj imal 4ustva kum men ili da go zabravq prosto nqmam idea a vie sled kato se razdelihte govorihteli...?
    Тогава не сме говорили.Само в скайп.Когато скъсахме на другия ден дойде да ми върне златното синджирче,което му бях дала в знак на любовта си към него.Тогава и аз му върнах сребърната гривна (след няколко сни тази гривна се скъсала )
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

ne se otkazvai nikoga...dori vsi4ko da izglejda zagubeno vinagi ima shans bori se sas zabi i nokti ako toi e vsi4ko za teb.vinagi ima shans.stiga da ima lubov...yspeh
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Guest
    vinagi imna 6ans dano se sdobrite i vs e nared no vednuj skusa li se ni6kata dori i da se zalepi 6se vijda 4e e skusano.....misulta mi e imai si edno na um se pak......no dano se suberete i vs e oki

Мега фен Аватара на koalka
    Да, времето не лекува, а притъпява болката, докато тя става все по-малка и по-малка, но си я има.Обаче ти какво искаш?Като си го обичала, мине един месец и айде...за да забравиш истинската любов се иска повечко време, един месец нищо не е.

Re: Не е вярно,че времето лекува! :(

Цитирай Първоначално написано от ..:::KuKLi4KaTa^F:::..
    "Е,поне ни беше весело,имахме си всичко "
    мила ако бях на твое място бих му казала да се фака в гъз и му затварям вратата , е тфа е ...колкото и да те боли...колкото и да плачеш...да страдаш...не му ходи по свирката...знам , че е гадно...но това , че сте на 3 километра един от друг не му е оправдание...аз и моя фр сме на бая повече разстояние...и се виждаме въпреки всичко Според мен...на него не му пука за теб...е*и му майката и продължавай напред....
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си